Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 62 446
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 975
  • Somewhere in the World
Мисте, не е много ок, миналата година ни позволиха само по седмица, сега ни напрягат и с хиляди условия кога да е

# 976
  • София
Добрутру!
От 5,59 ч.!!! пред нас е заработила бетон-помпа, намества се преди това от 4,30 ч....ММ се повлече за кафе в 5,20 ч. като зомби към кухнята.
Затъваме, изплуваме - борбата му е майката, банда. Много ми омръзна все по трудния начин, все с котва на краката да се борим, все нерви, ама каквото - такова. На мъхльо да му е яко д-то тея дни да ме изтърпи да помрънкам.

# 977
  • France
Както казва мама : че ще се мре, ще се мре, ама трябва и да се рита. Tired Face
Утро. И аз не доспала и кисела, поне съм хоум офис днес, че вчера ми писна да ми кашлят и кихат. Ама сложилu климатика на отрицателни градуси Rage

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 10:34 от Philomena

# 978
  • Пловдив
Фил, аз не разбрах коги почна работа ти Simple Smile Както търсеше и нямаше...видя ли, че има? Че и хоум...дано ти е ок.

П.п...то ритането е страшното май в лафа...

# 979
Успех на седмокласниците днес! Flowers Four Leaf Clover

Мисте, съвсем никаква отпуска ли?
МУ сериозно го закърши с неговата, топи се като лански сняг, не стига. Много ангажименти се натрупаха, налага се да използва, зор работата.

Снощи заспах с кокошките, днес съм рано пиле. Вече съм три пълномощни напред. Чакам да стане малко по-човешки час и да пусна пак прахосмукачката.

Бър, Прити, как добре разбирам за това потърване Hug

Панде, как сте днес?

Лайла, радвам се за пръстчето на малчо.

# 980
И аз в потъващите . Ма няма да се даваме,  мацки!

Младо българско семейство в Солун изнасяли на балкона нощем 11 месечно бебе. Това в продължение на седмица. Плакало е с часове.

# 981
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сис, не че нещо, ама в Гърция има много българи, които не са съвсем българи.
Виждала съм дете на около две годинки да тича само по потниче и босо в снега. Социалните не се занимавали с тях, защото ако ги вземели щяло да е по-зле. Head Band давали пари, дрехи... Семейството ги продавало.
Даже ми се скараха - те имали имунитет, а моето било все по болници.
Като те чета и при вас е продължило седмици, защо не са направили нещо по-рано?

Да му се не види и редактора! Поправи чета на пета! Dizzy Face

# 982
Сиси, wtf?!
Народа изтрещя 😢
Прегръдки, и няма да се давате!
Както казва сина ми; Обичам морето, когато вълните танцуват с вятъра. Така че се оттласкайте от дъното и затанцувайте!
🌊

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 15:54 от Азалия

# 983
В българските новини не пише, че е продължавало седмици, а го представят като изолирано събитие.

# 984
  • France
Фил, аз не разбрах коги почна работа ти Simple Smile Както търсеше и нямаше...видя ли, че има? Че и хоум...дано ти е ок.
Всъщност работа почти няма. Sad трудно е май на всички в момента. От септември пак ще търся

# 985
  • София
Успех на дечицата и на търсещите работа.
Сисун, само ли е оставено?

# 986
Вчера станах свидетел на следната случка, на която не знам как да реагирам- на паркинга на лидъл една жена, видимо баба , с две момиченца , около 5-6 г и 10-12г. Бабата се караше на малкото ,че така не се прави ,тия да си ги позволява на другото място, сега ще се върнат и да я вземат в полицията да дава обяснения. Малкото се разрева, ама нещо се дръвчеше на бабата,  голямото само се молеше да спрат да се карат. Това се случва докато си товаря покупките в багажника. Бабата яко изтрещя, ядоса се и почна да дърпа детето към другите магазини , където явно се е случила случката. Момиченцето се разрева истерично , голямото склюило длани само се молеше да спрат.
   По това , което схванах, явно малкото се е опитало да вземе нещо,без да плати.
   Първо мислех да се намеся. После си помислих да се обадя на 112 , но ми се видя прекалено. От всички най-страдащо ми се видя голямото момиченце, нищо че малкото ревеше, а бабата яко сипеше закани.
   Представих си ес в такава ситуация, ако мое дете се е опитало да открадне нещо. Ако някоя си непозната лелка се опита да ми дава акъл в такъв момент, сигурно и тя щеше да го отнесе.
    Случката няма общо с бебенцето, просот споделям.

# 987
  • София
Кофти емоция, но жената се е шашнала и явно така възпитава. 
Баба ми, понякога лятото се озоваваше с 5-6 деца. Нейните внуци и на сестра и внуците.
Хич не ни цепеше басма, ама я разбирам. Всички бяхме щури.

# 988
  • France
Кагато нямах деца и виждах такава ситуация цъках с език "горките деца". Сега си викам "горките родители, до какво са ги докарали децата". Понякога толкова си можем.

# 989
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Марул, а какво щеше да стане ако бабата беше оставила нещата без последствия?
Особено ме впечатли "малкото нещо се дъвчеше на бабата".
Днес нещо от тук, утре нещо от там и накрая завършен крадец и незнайно какво още. По-зле в когато бабата в си затваря очите, еиждала съм го лично.

Реакцията ми се вижда малко пресилена и е било много тежко за голямото дете, но никоя от нас не знае дали е за първи или за пореден път.
И защо бабата отглежда децата също не знаем.

Общи условия

Активация на акаунт