Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 92 254
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 020
Направих поръчка с ваучера от Glovo и може да се ползва, няма проблем с поръчката.

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 12:49 от rosicapi

# 1 021
Хайнц са публикували наградите за новата им игра - само 10 уреда за готвене. Пропускам ги, няма смисъл да се участва.

# 1 022
Писали 5 лв покупка, а в правила пише за  10 лв 😁

# 1 023
Мъжът ми спечели плажен стол, от играта на узо Полмари. Моля който спечели, да ми каже на кой емейл или телефон се дават данните  за получаване на наградата.

# 1 024
Писали 5 лв покупка, а в правила пише за  10 лв 😁
Писах им за сумата, да видим дали ще ми отговорят.

# 1 025
Хора,искам да ви се похваля. Тези тениски от кока кола толкова да ми харесваха,че си няма до къде. Така и не успях аз да си спечеля,но има много добри хора ей! Първо съфорумката Koshnica ми спечели тениска,за която дълго се бореше с кока кола да я получим. А днес моя комшийка(аз я подтикнах да играе в игри преди време) ми звъни и ме кани на кафе. Бях се оплаквала и на нея,че немога да спечеля тениска. Подава ми една чантичка и вътре в чантичката три тениски🤗🤗🤗на мен,на мъжа ми и познайте,на синът ми! Синът ми е на 2години. Ремонтирала  тениските ... Аз съм 50кг..тениската ми е по мярка,качвам снимка да видите на детето... ♥️

# 1 026
Скрит текст:
Хора,искам да ви се похваля. Тези тениски от кока кола толкова да ми харесваха,че си няма до къде. Така и не успях аз да си спечеля,но има много добри хора ей! Първо съфорумката Koshnica ми спечели тениска,за която дълго се бореше с кока кола да я получим. А днес моя комшийка(аз я подтикнах да играе в игри преди време) ми звъни и ме кани на кафе. Бях се оплаквала и на нея,че немога да спечеля тениска. Подава ми една чантичка и вътре в чантичката три тениски🤗🤗🤗на мен,на мъжа ми и познайте,на синът ми! Синът ми е на 2години. Ремонтирала  тениските ... Аз съм 50кг..тениската ми е по мярка,качвам снимка да видите на детето... ♥️
Жестът е страхотен! Не само ти ги е спечелила, а е положила усилия да ги прекрои. Трикотажът не е от най-лесните материи за корекция. Браво на комшийката!

# 1 027
Писах имейл, че печеля на office@selectedbrands-co.com  те ще Ви върнат отговор, че искат снимка на печелившия касовия бон  
Мъжът ми спечели плажен стол, от играта на узо Полмари. Моля който спечели, да ми каже на кой емейл или телефон се дават данните  за получаване на наградата.

# 1 028
Писали 5 лв покупка, а в правила пише за  10 лв 😁
Писах им за сумата, да видим дали ще ми отговорят.
Явно са пропуснали да го оправят от предната игра. Тогава май трябваха 10 лв. за Ninja-та, че си спомням, че моята бележка, с която спечелих беше за 11 лв.
В първия абзац в Раздел 5. Механизъм на кавпанията пише 5 лв.

Но добре сте им писали. Нека го оправят, че да сме сигурни. Blush

# 1 029

И този път ме подсетихте тук и пак пробвах, тази е 11, която печеля и нито една не е в същия час като другите. Сега вкарах два кода без да чакам да се смени минутата, първия етикет, втория капачка от 1.5 литра. За мен е късмет, но пак качих и часа, ако послужи на някого.

# 1 030
  • София
Игра в Синема-сити с купуване на кино-билети
https://jurassicpromo.cinemacity.bg/

Пробвах и аз в Кока-кола и се изписа това
нямам спечелена тениска, а ми се иска поне една че майка иска с надпис Баба
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 15:03 от lite16

# 1 031
  • София
Една игра на Долче густо без покупка - https://www.dolce-gusto.bg/iced-frappe-igra?utm_campaign=NDG-Col … ApbFhuOWzEO82-6yQ

# 1 032
Игра в Синема-сити с купуване на кино-билети
https://jurassicpromo.cinemacity.bg/

Пробвах и аз в Кока-кола и се изписа това
нямам спечелена тениска, а ми се иска поне една че майка иска с надпис Баба
Скрит текст:
И на мене ми изписва абсолютно същото!

# 1 033
  • моята мила родна страна
Днес куриерът на Европът надмина себе си.... Носи ваучерът от Киндер без дори да звънне по телефона, направо спира пред вратата. Аз бях навън и го видях. Питам го дали ми е звънял, тъй като нямам пропуснато обаждане, а той: "нали знам адреса, ако ТЕ нямаше, тогава щях да звъня" (не се познаваме) Късмет, че си бях вкъщи!
Скрит текст:
А иначе вчера писах мейл на Киндер да питам кога евентуално да очаквам доставката, тъй като следващата седмица ще отсъствам няколко дни, да не би да дойде тогава. Получих много любезен отговор, че куриерът ще ми звънне предварително и да се уговоря с него... Като че ли не знаят Европът как процедират. И днес реалността го доказа.

# 1 034
  • при късмета
И аз с  още една тениска от КК. Оформих, изпратих и нямаше имейл за данни за доставка. Писах им, другата седмица щял да дойде
Мъжа ми е взел цяла каса туборг, стъкло. Чак като я преполови се загледах в бутилката и видях, че има игра. Изхвърлих поне половината кодове.

Общи условия

Активация на акаунт