Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 90 941
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 60
Има ли някой, който да е получил вече награда от великденската точбола на Била
Миналата седмица се обадиха за данни, казаха че като пристигне в избрания магазин ще се обадят, все още нямаме обаждане

# 61
  • София
Тези анкети на Лидъл , къде излизат за попълване? Супер редовно пазарувам там и използвам приложението , но през него не са ми излизали за попълване.

# 62
  • София
https://www.lidl.bg/c/anketa/s10019852
Тези анкети на Лидъл , къде излизат за попълване? Супер редовно пазарувам там и използвам приложението , но през него не са ми излизали за попълване.

# 63
Не излизат, в Гугъл пишеш Лидл анкета. Вкарваш номерът на касовата бележка, показан е кой, горе ляво. Попълваш, продължаваш напред и даваш, че искаш да участваш.

# 64
Привет на всички. Изпуснах ви 2-3 дни, защото ходихме да оползотворим спечелен от Инстаграм уикенд в Rhodopi Pearl в Пампорово. Изкарахме си много добре, макар да не уцелихме хубаво време. Blush
Междувременно спечелих от Инстаграм малко нестандартна награда. Grinning Интересно ми е как се доставя такова нещо. Поискаха данни за Еконт. Надявам се, че използват някакви охладители.

Кауфланд се бавеха май с обявяване на печеливши от игрите си. Правилно ли съм запомнила? Много искам баланс колелото, участвах с 200 точки. На връщане от Пампорово заредихме в ЕКО и там да се пробваме за някоя от детските награди. Blush

# 65
Честита нова тема на всички! Нека е късметлийска и всеки си спечели това , което най-много желае!
Активните игри ще бъдат качени вечерта или утре сутринта ( вече са качени във ФБ ). Усмихнат месец! 🤪

# 66
  • Сливен
Боби - наградата пристига в голяма стериопорена кутия, в която е сложен следният кашон, с охладител и ППП. Кутията и  ППП се връщат, като от Еконт те карат да сложиш кутията на кантара, за да я притеглят празна, преди да бъде върната. От трите ППП,2 или 1 остава/т за теб и 1 връщат на тях. На мен ми бяха изпратили 3 ППП.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 12:53 от сикрет

# 67
  • София
Bobby@ къде са обявили печелившите или на лични са писали?

# 68
Сикрет, благодаря за информацията. Помня, че някой беше печелил от тях, но не се сетих кой беше. Blush
Kelly, на стори в Инстаграм ги обявиха. Направила съм екранна снимка. Ето ги:

Писаха ми и съобщение да дам адрес.

# 69
https://happy.bg/blog/100/
Игра в Хепи с бира MADRI

# 70
# 71
Има ли някой, който да е получил вече награда от великденската точбола на Била
Миналата седмица се обадиха за данни, казаха че като пристигне в избрания магазин ще се обадят, все още нямаме обаждане
Ha нас се обадиха на 19.05 и все още не са ни потърсили да си вземем наградата.Звъннахме им казаха, че нямат информация каго ще я получим.

# 72
По традиция Престиж ме подминават. Дано в другите игри ме изтеглят, че да имам какво да чакам!
Очаквам игра на Нивеа за слънцезащита.
Някой откри ли обект в София, в който има играта с шапките на Капи?

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 14:39 от megi_zdr

# 73
Някой получи ли си мокрите кърпи от ДМ за тестване? Аз не съм, а май срока беше 30.05.
Аз ги получих на 30 сутринта със спиди

# 74
Споделям една кампания, може някой да се изкуши
https://wmf.bg/15-godini-wmf-in-bulgaria?fbclid=IwQ0xDSwKqZcRleH … FP_CO_PDSOC_MULTI

Покупка 500лв
Период на активност 01.06.-30.06.2025

Общи условия

Активация на акаунт