Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 94 625
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Здравейте, имате ли някакъв тел за връзка за играта на Куинс? Искам да ми махнат първокачената бележка, че уж правилата ги четах и качих бележка за 1л сок, а то трябвало от 2 литра и искам да ми махнат предните точки? Не ми отговарят нито в FB нито във формата за въпроси в сайта им. А си искам да съм си честна и да си спечеля честно ножовете
Мисля, че от този номер звъняха за адрес  0896712734. Не съм записала име, но сравних датата на обаждането.

# 766
  • Стара Загора
Марети брускетите имат игра  за Лидъл магазините, но нещо не успявам да напиша искания номер на касова бележка.
maretti.bg

2 опаковки от 140гр е условието за участие

Пише си го! Има "!" И е толкова ясно дадено какво се иска...
Да, само дето на моята бележка го няма този номер . Гледам в приложението стари бележки и си го има този номер.

# 767
Марети брускетите имат игра  за Лидъл магазините, но нещо не успявам да напиша искания номер на касова бележка.
maretti.bg

2 опаковки от 140гр е условието за участие

Пише си го! Има "!" И е толкова ясно дадено какво се иска...
Да, само дето на моята бележка го няма този номер . Гледам в приложението стари бележки и си го има този номер.

Е това вече е крайно странно!
Аз си имам УНП и регистрирах без проблем...
Да не е някакъв вид дубликат това?
Нямам идея. Извинявам се за леко острия тон от преди малко.

# 768
  • София
Да вярно, че го няма този номер
при мен го има
Скрит текст:
На каса с касиер пазарувах.
Вие на каса с касиер или на самообслужване минахте?

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 16:32 от lite16

# 769
  • Стара Загора
На каса с касиер минах. То, отдавна не съм минавала на каса с касиер и нямам други бележки да сравня как излизат.  Бележката ми я даде с рестото,  не би трябвало да е дубликат
И приложението не си сканирах този път.
Здраве да е Simple Smile

# 770
  • София
На каса с касиер минах. То, отдавна не съм минавала на каса с касиер и нямам други бележки да сравня как излизат.  Бележката ми я даде с рестото,  не би трябвало да е дубликат
И приложението не си сканирах този път.
Здраве да е Simple Smile
Аз бих писала на Лидл.

# 771
И аз бих писала на Лидъл, но вижте в приложението - там също пише УНП номер, поне на мен го има.

# 772

Шейкъра от форумната игра 🤣🤣, за който ме накараха да платя и 7 лв 🤣🤣🤣🤣🤣 или трябва да кажа "шейкърчето"

# 773
  • In The Middle Of Nowhere
Много странно е, като че ли досега не са искали пари за доставка от форума😯 Но пък изглежда симпатично, като някаква малка бутилчица. Може пък да се окаже и практично 😅

# 774
Свързах се с подателите по повод доставката и ми отговориха преди малко,че ще ми възстановят сумата за доставката,  станало е грешка уж.

# 775
  • Сливен
На мен ми случи, през месец Декември 2022 или 2021. Бях на 30-40 км извън града, звъни ми куриер, че дължа близо 7лв доставка, за "награда" - луканка и сушеница, които спечелих от Форумната игра/не се сещам марката, с която Бгмама пуснаха игра тук /. Най-любезно отказах пратката, куриера започна да се вайка, ама как така - викам станала е грешка и им казах да я върнат, че съм извън града След 10 минути ми звъни и ми казва, че са махнали Н. П.,аз пак обяснявам че съм извън града и няма кой да я вземе. След няколко разменени писма и с организатора, и с някой от Бгмама, стана ясно че е допусната грешка. Обясних, че за предстоящите празници, няма да съм на него адрес 2  седмици. След Нова година се прибрахме, писа ми организатора пак, извиниха се и ми изпратиха нов подарък.

# 776
Печеливши Наос от играта с покупка от днес

# 777
Прави ми впечатление, че масово наградите тип ваучер за пазаруване в Кауфланд, станаха от 100 на 50 лв. И докато в предната игра се изискваше 6 лв покупка (ако не се лъжа) ,то сега се изисква 10лв, за играта на Феъри. Няма да взема участие, имам още 2 бутилки от предната игра.
Тази година късметът ми е по-малък, но то е нормално при толкова малко награди 😁. Само ще помрънкам за Киндер, че и тази седмица ме пропуснаха.

# 778
Наос Билети

# 779
  • Сф
Прави ми впечатление, че масово наградите тип ваучер за пазаруване в Кауфланд, станаха от 100 на 50 лв. И докато в предната игра се изискваше 6 лв покупка (ако не се лъжа) ,то сега се изисква 10лв, за играта на Феъри. Няма да взема участие, имам още 2 бутилки от предната игра.
Тази година късметът ми е по-малък, но то е нормално при толкова малко награди 😁. Само ще помрънкам за Киндер, че и тази седмица ме пропуснаха.
Коя е играта на Fairy в момента?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт