Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 94 639
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 705
Kinder пак имат проблем не може да се качва пак бележки.

# 706
От гугъл става.По принцип влизам от Хрома,но ме става от няколко дена

# 707
Получих картата-ваучер за Кауфланд от играта на Тео, но понеже не съм използвала такава досега - изисква ли се някаква активация предварително или направо се плаща с нея?

# 708
Получих картата-ваучер за Кауфланд от играта на Тео, но понеже не съм използвала такава досега - изисква ли се някаква активация предварително или направо се плаща с нея?

По принцип трябва да има "Упътване" как се активира и използва. Четете и внимателно следвайте стъпките.

# 709
Обадиха ми се преди малко.Печеля ваучер за Декатлон.

# 710
Знам, че имаше питане тия дни, а и аз самата чаках да ми звъннат от играта на Dove и Lilly drogerie за LED маските.
Е, не ми звъннаха. Поне до този момент.
Обаче се обадили на моя мъж, че печели 😀
Той горкият се чудил по телефона каква е тая скъпа маска за над 100 лв., за която му говорят 😀. (Жените знаем, мъжете се чудят).
Та, момичета (и момчета) звънят днес от Dove и Lilly, може да чакате обаждане и нека и друг се похвали от форума 🙂

П.С. Участвахме с общо две бележки, една на негово име и една на мое.

# 711
На мен също ми звъннаха за  LED маската. Бях с една бележка и изобщо не очаквах да съм сред печелившите.

# 712
  • Пловдив
На мен също ми звъннаха за  LED маската. Бях с една бележка и изобщо не очаквах да съм сред печелившите.
А на мен не! Честито на вас,но и аз искам(това е единствената игра в която участвам)!

# 713
  • София
Скрит текст:
В Кауфланд като свърши касиерката с маркирането на стоките
казваш: -Ще платя с ваучер
Тя натиска едно прозорче" Плащане с ваучер"
и маркира картата като артикул на бар-код четеца пред нея
не е дебитна карта-няма да го прочете ПОС-терминала
И в Лидл са така  ваучерите от анкетата.
Ако е под 100 лв на бележката излиза остатъка.
Пазаруваш докато си вземе цялата сума на колкото пъти искаш.
Ако сметката ти  е над 100 лв
казваш 100 лв плащам с ваучер
и остатъка доплащаш с кеш или дебитна карта

# 714
Искам и на мен някой да ми звъннееее Sad нито Киндер, нито Лили звънят

# 715
И аз искам да ми звънат от Киндер ама няма мрън мрън

# 716
И аз искам от Киндер и Лили , голямо Мрън !

# 717
Ох, аз пък чакам отговор от Киндер. Купих киндер за 3лв, Прингълс на малкия и се оказа че има скреч карти и печеля форма за лед. До тук добре, има награда, обаче касиерката взе касовата бележка заедно със скречкартата и докато ѝ кажа че ми трябва дубликат, тя вече обслужваше следващия клиент. Съответно няма как да ми изкара, поисках поне да си я снимам. Та писах сега на Киндер дали ако евентуално спечеля, нали надеждата умира последна, може да предоставя сканирана та бележка със заверка от обекта 🥹
Някой имал ли е подобен случай?

# 718
Рали, ако я имаш снимана, няма да е проблем. Рядко искат хартиената бележка за сверка.

# 719
Ех, как се надявах на LED маската .... Ако някой я продава да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт