Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 92 232
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 065
Не знам кога се обърнаха така нещата, че за всяка игра започнаха да се пресмятат постоянно парите, които трябва да се дадат. Аз не мога да го възприема това мислене, много ми е странно. Правя покупка, защото харесвам даден продукт и/или имам нужда от него. Давам парите си за продукта. Ако има игра, тя е бонус към покупката ми, а не условие, за да я направя. И преди години това беше нормалното мислене, а сега са едни изчисления къде колко трябва да се даде... Не знам, опитвам се да го разбера и не мога.
Ако плажната топка е обикновена надуваема, дори и човек да харесва даден продукт, няма как да не пресметне колко би дал за да има такава топка. Още повече, че дори и да се ползват продуктите и наградите са хубави, все по високи стават финансовите изисквания за някои участия, особено ако човек трябва да ги направи евентуално в рамките на месец. Така че доста хора започнаха да правят такива сметки и всеки решава дали да участва или не, което съвсем не означава, че не трябва да се възмущава от някои условия.

# 1 066
  • Countryside
Лале, няма какво да ви е странно, не купувам  мистър Алмонд, няма и да купя за проба, и то за 100лв, заради едната топка, ако така са решили да си популяризират продукта... и кое му е странното, да пробваш нещо, което не си, заради евентуална награда? То около това се върти целия маркетинг...

# 1 067
Не видях да е споделяна.3000 ваучера х 100лв за Кауфланд.

# 1 068
Аз пък днес купих Верея промоционален айрян,ама код няма😁.Пише под етикета,ама гледам,търся-липсва.
Пак огледай. И аз така реагирах в началото. Под стотинката се подава.

Кой номер да регистрирам бележката е от Лидл в играта на брускети Марети?

Указан е - горе - УПН.

# 1 069
То преди нямаше и такива изисквания- минимум 20 лв. 30 лв. Игрите бяха много по-опростени и с хубави награди. Сега... мазало. 😁 Аз например купувам дезодоранти Нивеа, но ако трябва да купя за 30 лв., няма как да стане. Не че няма да ги оползотворя, но някак си имам една граница и не мога да я прекрача. 😅

# 1 070
  • Телиш/Плевен
Г-жа Букет, странно ми е само това постоянно да се смята къде колко трябва да се даде, като реално не трябва. Участието никъде не е задължително. "Проба" за мен е да купиш нещо веднъж, на стойност много по-малка от изискваната за участие, иначе си е набутвация отвсякъде, защото няма гаранция, че ще ти хареса, а още по-малко - че ще спечелиш.

validaa, никога не съм пресмятала колко ще ми струва някоя награда, защото давам парите си само и единствено за продукта, който ми трябва. Но само аз съм така, както се вижда, опитвам се наистина да разбера другата гледна точка, но засега не успявам. Което си е мой проблем. Hug

# 1 071
Г-жа Букет, странно ми е само това постоянно да се смята къде колко трябва да се даде, като реално не трябва. Участието никъде не е задължително. "Проба" за мен е да купиш нещо веднъж, на стойност много по-малка от изискваната за участие, иначе си е набутвация отвсякъде, защото няма гаранция, че ще ти хареса, а още по-малко - че ще спечелиш.

validaa, никога не съм пресмятала колко ще ми струва някоя награда, защото давам парите си само и единствено за продукта, който ми трябва. Но само аз съм така, както се вижда, опитвам се наистина да разбера другата гледна точка, но засега не успявам. Което си е мой проблем. Hug
Аз също не пресмятам и ако много ми харесва и трябва някоя от наградите просто отивам и си я купувам и не чакам да я спечеля  от някъде. Затова и почти не играя във всички тези игри с награди които не са ми потребни. Но забелязвам, че има хора които държат да участват навсякъде и да печелят та предполагам, че си правят някаква сметка за това колко пари са необходими за някое участие, освен ако доходите не са им достатъчно големи за да не обръщат толкова внимание на цени и суми за участие.

# 1 072
  • Countryside
Никаква сметка не правя и изобщо не участвам във всички игри, само ако харесам наградата и то не на всяка цена. Примерно, ако беше някаква готина награда, щях да участвам даже и ако трябва да похарча 100лв за ядки(!!!) . Просто се учудих от факта, че организаторите искат да инвестираш 100лв, а ти дават топка за награда. Дори да ми е любим продукт, изобщо няма да се занимавам. Просто ми се струва неуважително към техните клиенти, това е.

# 1 073
  • Телиш/Плевен
Да, това дали и доколко една награда си заслужава, пак е въпрос на гледна точка. Ако трябва да говорим за конкретната кампания, аз и много други клиенти купуваме ядки, сушени плодове и тахан за много над сто лева месечно и не получаваме нищо допълнително. Сега се получава гарантирана награда, която е във вид на комплимент към клиентите. Предполагам, че заради това, че все пак е гарантирана награда, не е с голяма стойност. А предвид цената на продуктите им и сумата, която аз обикновено давам за тях, не ми се струва толкова голяма сумата от сто лева. Но да, съгласна съм, че ако трябва да се дава само за да се участва, не си заслужава.

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 10:16 от Лале в дъжда

# 1 074
Ами тя наградата е тъпа, да дават техни продукти или хавлия за плаж.

# 1 075
  • у нас
А колко бързо се пука надуваемата плажна топка...

# 1 076
https://kino.nova.bg/film/register

Впусни се в експедицията с „Джурасик свят: Прераждане“ и играй за кинонагради, като отговориш на въпроса

# 1 077
  • София
Ако някой от София (евентуално и от Пловдив/Пазарджик) иска да се раздели с ХХЛ тениска на Кока-кола, независимо с какво име е надписана, мога да предложа да разменим. Спечелих 2 тениски, но се оказа, че вече не предлагат този размер. Избира се между С, М, Л и ХЛ. Не съм ги заявила и мога да сложа какъвто искам надпис. С куриери не ми се занимава.

# 1 078
2ХЛ никога не се предлагаше, вариантите си бяха С,М,Л и ХЛ.

Ако някой от София (евентуално и от Пловдив/Пазарджик) иска да се раздели с ХХЛ тениска на Кока-кола, независимо с какво име е надписана, мога да предложа да разменим. Спечелих 2 тениски, но се оказа, че вече не предлагат този размер. Избира се между С, М, Л и ХЛ. Не съм ги заявила и мога да сложа какъвто искам надпис. С куриери не ми се занимава.

# 1 079
  • Телиш/Плевен
Танче, в този пост има размерите на тениска L, значи XL ще е една идея по-голяма, прецени дали все пак няма да стане. Почти всички писаха, че са много уголемени размерите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт