Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 92 224
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 095
Ето и една игра от мен, нищо не се регистрира само трябва да си купиш чанта Wink

# 1 096
  • София
Забравих да ви покажа в какво състояние получих Великденския комплект посред лято след 2-месечно чакане.

# 1 097
  • София
Аз бих се оплакала.. сякаш е седял в куриерски офис 1 месец.

# 1 098
  • София
Аз бих се оплакала.. сякаш е седял в куриерски офис 1 месец.
Нещо такова е. Писах на Милка във Фейсбук. Сред коментарите имаше снимки на получени награди от преди 5-6 седмици. Иначе си спазиха срока от 45 работни дни. Joy Великденски подарък през юни! Joy

# 1 099
  • София
Милка от 01.07.2024 г.: https://www.go.milka.bg/

# 1 100
Кво стана с бмв-та от К.?  Дръпнаха ли ги ? Най-мразя да седя в неведение!
Би трябвало победителите да са уведомени. Пишеше, че ще ги изтеглят до 15 юни.
Изтеглени са.
Печелившите ще бъдат информирани от външна агенция: „Медияпост Хит Мейл България” ЕООД, ЕИК 131468795
Телефонен номер: 029624601
Имейл: mediaposthitmail@mediaposthitmail.bg

Правилата на играта можеш да си припомниш тук (pdf).

Ето и участниците, които печелят:

BMW .X5 xDrive30d черен цвят, 4х4

Р.А. от Варна

BMW .X1 xDrive20d черен цвят, 4х4

П.Ч. от Казанлък
А.В. от Бургас
https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/igri.html#nashite-pechelivshi

# 1 101
  • Под Слънцето
Мерсаж!  Ш'си  карам старото бмв начи.

# 1 102
Честит имен ден на всички, които празнуваме днес!
Пс:Купих куинс pet от Кауфланд, но пише cool queen's и нз дали ще ми приемат бележката.
И първата ми награда от Инстаграм е от  Сън лайк, която ми казаха, че ще ми я изпратят на 2.07.И да се оплача от колата🤨толкова кодове троша и многоого рядко печеля..на 2г веднъж..пълен таш'к
Друго нема😁😘🌞

Основно пазарувам в Кауфланд и спечелих ножове от Куинс. Нямаше проблем с бележката

# 1 103
Не бих се включила в нито една игра на Ивайла, защото колкото игри е организирала, винаги са били нагласени и ги е раздавала без теглене. Още по-малко пък бих си купила нейна чанта. Страшно ми падна в очите с поведението си.

# 1 104
Как нагласени? Аз лично съм печелила от нейн Giveaway и нямам нищо общо с нея... Моя приятелка също спечели от тик ток, а тя играе много рядко.

# 1 105
Има нови награди в КК

# 1 106
Открих кода.Благодаря ви.

# 1 107
Здравейте, идвам да изкажа възмущениението си относно наглата "ДИАНА СЛАВОВА".То бива ,бива ,ама тази нейна наглост минава вече всички граници.Където има печеливши винаги присъства.Аз от сега нататък ще се свързвам със всеки организатор където я срещна като печеливша.Ако го направим и няколко човека може би ще спрем кариерата на "художничката"

# 1 108
Голямо чакане за тези колела от Била и Монстер. 10бр., а не могат да се наканят да качат печелившите. Децата се изпренадяваха.
От Heinz така и не ми отговориха за сумата в играта им от утре.
Късмет на всички днес, дано има с какво да се похвалим!

# 1 109
Чета за нея от няколко дни, но не знам какъв е случая. Може ли малко пояснение, от тарикатите на дребно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт