Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 159 - юни 2025)

• 92 216
  • 1 170
  •   1
Отговори
# 1 110
Чета за нея от няколко дни, но не знам какъв е случая. Може ли малко пояснение, от тарикатите на дребно ли е?
Рисува бележки за всички игри ама по лошото е ,че печели навсякъде от няколко години насам и после ги продава на космически суми : )

# 1 111
Голямо чакане за тези колела от Била и Монстер. 10бр., а не могат да се наканят да качат печелившите. Децата се изпренадяваха.
От Heinz така и не ми отговориха за сумата в играта им от утре.
Късмет на всички днес, дано има с какво да се похвалим!
В сайта пише поне за 5 лева Simple Smile

# 1 112

От днес в facebook и instagram.

# 1 113
Голямо чакане за тези колела от Била и Монстер. 10бр., а не могат да се наканят да качат печелившите. Децата се изпренадяваха.
От Heinz така и не ми отговориха за сумата в играта им от утре.
Късмет на всички днес, дано има с какво да се похвалим!
В сайта пише поне за 5 лева Simple Smile
В правилата обаче

# 1 114
Къде спечелила, поствайте за да я докладваме?
Здравейте, идвам да изкажа възмущениението си относно наглата "ДИАНА СЛАВОВА".То бива ,бива ,ама тази нейна наглост минава вече всички граници.Където има печеливши винаги присъства.Аз от сега нататък ще се свързвам със всеки организатор където я срещна като печеливша.Ако го направим и няколко човека може би ще спрем кариерата на "художничката"

# 1 115
  • София
Узо 12 качиха за днес
https://www.ouzo12.bg/bg/winners.html

# 1 116
Carlsberg са качили списък с печеливши:
https://carlsbergpromo.bg/

# 1 117
Аз на Карлсберг забравих да си кача втората бележка 😢

# 1 118
На Карлсберг пращаха СМС-и още в петък или събота, писах тук, но ме изтриха. Бях с една бележка и бях забравила за играта.
Имахме празник на града и шеф Андре Токев ми пробва баницата с череши и домашно сирене и каза, че е супер Simple Smile
Трих СМС-и и видях, че имам спечелени 3 раници на Каменица, а са пристигнали само 2. На бележката от куриера пише само име на получател, без телефон и сега не знам коя не съм получила, егати тъпотията Simple Smile Ама аз съм си виновна, като се давам само мен за получател Simple Smile Сега за тениските куриера ми вика "Кажи че това бельо е само за теб" Simple Smile Simple Smile Simple Smile то пишело бельо на товарителницата и вече ме бъзика Simple Smile

# 1 119
Престиж качват.

# 1 120
  • Телиш/Плевен
И пращат SMS-и: Heart Eyes

# 1 121
Мрън - мрън

# 1 122
Мрън Мрън няма ме във Престиж но съм само и със 1 бележка чакам Quinns и Киндер дано там ме угрее нещо.

# 1 123

мрън няма ме в престиж. Очакваме и Queens днес.

# 1 124

Кога ли ще изтеглят сомат? И мен ме няма в престиж...МРЪН. И в Инстаграм се убих да играя..Абе нямаме никъде😃😃

Общи условия

Активация на акаунт