Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 32 791
  • 883
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!
Моля се детето от Бургас да оздравее!
Ние вчера не се отчетохме с подаръци, даже и не честитихме празника на децата. Дядо им ги уважи. Днес, живи и здрави, потегляме отново към Гърция.
Тути, как си?
Хубав ден!

# 31
Ужас! Каква трагедия и безотговорно поведение на бабата!
Искам да кажа, че в събота имахме наборна, в малките градове се отбелязва по-пищно, с програма, наето заведение само за нас. Толкова хубаво си изкарах, танци, припомняне на разни случки. Разказвам на един съученик случка, която той не си спомня и ми отвръща "ти помниш ли как ядох бой заради теб 😁?". Една силна група затворихме заведението след 4 сутринта. На следващия ден се събуждам с мазоли, мускулна треска и глава шамандура от недоспиване. Но беше супер яко! Догодина - пак.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 08:32 от Лятo

# 32
О, Лято, видях те със страхотната рокля.

# 33
Добро утро!

Работна съм вече аз, колкото и да не ми се иска.

Вчера много хубав ден имахме с дечицата, доволна съм. Ходихме на събитие, организирано в парка с много различни забавления. Времето беше чудесно и наистина много се забавлявахме.
После ходихме на обяд, а вечерта отбелязахме празника и със семейна вечеря.

Спорен ден, банда!

# 34
  • София
Дано да се оправи детенцето!
Селесте, честито за пълволака! Остана сега и другото да избутаме. Simple Smile
Аз на трите деца поръчах подобни бутилки за вода, само че с различни принтове:  https://www.ozone.bg/product/butilka-za-voda-moriarty-art-projec … ry-potter-hedwig/
Останаха много доволни и веднага започнаха да си ги ползват.
Аз уикенда не успях да изгоря. Тъкмо сега ще гледам "Novakoja" за слънцезащити, че имат намаление за всички продукти. 
Лято, добре сте се позабавлявали. Чудесно изглеждаш!
Мари, весело изкарване! Времето ще е чудесно. Nature Sunny
Мъфин, на мен пък ми беше любимо лятото да търся сенките по парковете с фрапе и някоя книжка в ръка.

# 35
Записвам се, докато не съм ви изтървала. и отивам да чета.

# 36
И аз се записвам в новата тема.
Детенцето да се оправи!
Мари, приятно да ви е!
Хубав месец, момичета!

# 37
  • при моите деца .....
Привет!
Сама съм...
Митето ще спи при баба и дядо да не го будя рано, за да го закарам пак при тях 🤣
Направих си много вкусни чушки с яйце и сирене в еърфраера (най-използвания уред вкъщи).
Ходих на танци - последните за сезона, в петък закриваме с банкет.
Това е при мен.
Хубава вечер!

# 38
  • Бургас
Ние пък нямахме ток в голяма част от квартала и седнахме да вечеряме в близкия китайски ресторант. Присъединиха се и приятели, които също рискуваха да си легнат гладни Simple Smile и ни се получи непланирано много приятна вечер.

Взехме днес документа, официално вече съм второкласничка Joy Весела ваканция на Митето и Ена, останалите има да се помъчат още малко.

# 39
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах рано , на доктор съм в София.
Стискайте палци за добри резултати.
Да се похваля , че от пазара вчера при нас (всеки понеделник има) си купих хубави кайсии. Бяха даже само по 3,50 , а черешите бяха 10 лева.
Хубав ден!

# 40
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Наспана съм....
Не си спомням от кога не съм спала сама....
Може би не ми се е случвало 25 години 🤣
Пия второ кафе.
Днес имам само 1 час, но и друга работа в училище и ще стоя до 15 ч.
Планирам разходка в Правец.
Хубав ден.

# 41
  • София
Добро утро!

И днес станах по-рано за да се насладя на кафето си. Simple Smile
Планът за днес е пазар, сметки и разходка. Също така трябва да измия и да пусна робота. Последното е най-лесно и приятно.
Тони, късмет!

Хубав ден!

# 42
Добро утро.
Нищо интересно при мен днес. Ако избутам работния ден без да навикам клиентите, ще го броя за успешен ден.
Хубав и усмихнат ден.

# 43
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Отново съм с гадното главоболие. Head Band Последен ден ми е от дългото заместване. Утре силно се надявам да се помотая на спокойствие. Вчера на пет деца от класа на малкия са откраднали раниците от игрището. Включително и на моя маймун. Слушалки, зарядно, суитчер.
Иначе открихме сезона на бира с цаца. Добре ми идва след работа Simple Smile

# 44
Щастлива ваканция на децата.
Тони , всичко ще е добре.
Ети, има ли причини за това главоболие.
Моля помислете Калино с добро. В седмицата на финалните тестове са, днес и утре математика, а има и  изпит по български в ИЧС.
Лек и спокоен ден.

Общи условия

Активация на акаунт