Искам да кажа... (231) през ЮНИ 2025

• 32 791
  • 883
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Добро утро!

Успех на Калин!

Ети, много неприятно, камери има ли в района?

Съни, клиентите да те изненадат с добро поведение Simple Smile

Хубав да е денят ви!

# 46
Добро утро!
Успех на Калин!

# 47
  • София
Добро утро!
Успех на всички имащи нужда днес!
Ети, дано ти отшуми по-бързо този път! Дано се намерят вещите.
Онзи ден гледах едни тракери за проследяване и си мислех точно колко биха били удобни за деца.
И аз съм с някакво гадно главоболие, заради това, че бях в колата на климатик с мокра коса на връщане от Гърция. Някакъв нерв от време на време ме пробожда като нож.
Най-малкото днес и утре има НВО. Да минават, че да е свободна за игри.
Боби, приятна разходка!

# 48
  • Бургас
Днес ли е НВО на 4-ти клас? Успех на децата!

# 49
  • на Мелмак
Успех на децата днес!
Тит, много причини. Свикнала съм и да си ме боли главата, само като стане нетърпимо си мрънкам, сякаш ще ми олекне Grinning

# 50
Добро утро!
Понаспах се, но можех и още. Пия кафе и се радвам на ваканцията. Планувам крачки по улиците и кея докато ММ пие кафе в любимо заведение. После релакс на плажа. Поканихме и децата, да видим дали ще ни се вържат.
Тони, стискам палци за отлични резултати. И за Калино също.
Съни, стигнала съм до дзен с клиентите. Хиля им се като пача на глупостите и хич не им се връзвам. Иначе на моя територия ( работното място) аз определям правилата и хич не се царемоня.
Етти, от години се мъчиш с главоболието. Хормонално дали не е? Около цикъл, овулация? Изследвала ли си нивата на прогестерон? Сигурно да, но да питам.
Хубав и слънчев ден!

# 51
Мари, тъкмо постигна дзен и държавата ни подготви нещо ново и клиентите горките мигом губят ума и дума, особено първото Grinning Вчера беше интересен ден, включително и заради бъгове в програми на НАП. Ама побъркаха мен, не НАП.

# 52
  • София
Мари, не се скатавай ами подготвяй някое фото за нас. Simple Smile

# 53
Съни, нямам идея за какво иде реч, признавам си.
Роди, веднага пускам стар фотос, който бях подготвила по молба на Съни, с моите две леви ръце.

# 54
Забавлявай се и заради нас.  Много обичам палми Grinning

# 55
  • Бургас
Добро утро, направих си сутрешната разходка до работа, но нещо ми подбиват краката тези маратончици и трябва да се замисля за нови, удобни за ходене. Изкарах най-после летните дрехи в неделя,прах и гладих. Обаче нали сме дядовата ръкавичка в къщи, гардероба за зимните е с дрехите на дъщерята и на семейството. Ще купувам вакумиращи торби.
Успех на Калин, на всички четвъртокласници!
Моята малка внучка е и тя на изпит. Обясняваше ми, че правели пробни всеки ден и изобщо не се притеснява,защото изкарвала 97%. Ами, правилно, че не се притеснява детето.

# 56
И Синеочка е ваканция вече. В петък ще е тържеството за връчване на удостоверения, а в събота ще празнуваме с пикник в гората. Аз обаче няма да спя в този живот, защото ММ се върна на старата работа и всяка сутрин ще ме буди да го карам. 🥺 Като сложим и котето, което си намерих под капака на колата и което дундуркам по цяла нощ... Ще спя в друг живот. 😅
Трябва и аз да пререждам гардероба. Нещо нищо не мога да си намеря. Вчера гладих една блузка на целувки и като я облекох, тя ми е супер широка и седи като торба. Явно наистина неусетно съм свалила килца. 😊

# 57
Ени, и аз съм отслабнала. Благодарение на Лина. Heart До сега си казвах, че ще умра гладна, дебела и ненаспана. Вече ще казвам само две от причините. Wink

# 58
Ети, и аз от снощи съм с главоболие. Сигурно пак някакви изригвания има.
Аз не съм отслабнала, дрехите не ми стават по друга причина;)
Стискам за Калин.
И Моната има матури този месец, а не учи изобщо, супер ваканционно ѝ е.

# 59
  • при моите деца .....
Стискам палци на всички деца 🍀
Искам и аз в Гърция....

Общи условия

Активация на акаунт