Приложения за забележителности

• 463
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте освен паспорт за забележителности някой да знае за някое приложение, където можеш да зачеркнеш забележителностите, които си посетил или някакъв друг начин?

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 18:46 от Не се сърди, човече

# 1
В какъв смисъл да ги зачеркнеш, като списък ли?

Ако това е целта, можеш да копираш стоте туристически обекта като to do list в google keep или друго приложение за създаване на бележки с отметка.
Щом посетите мястото цъкаш върху квадратчето и ти го зачерква.

# 2
В какъв смисъл да ги зачеркнеш, като списък ли?
Ако това е целта, можеш да копираш стоте туристически обекта като to do list в google keep или друго приложение за създаване на бележки с отметка.
Щом посетите мястото цъкаш върху квадратчето и ти го зачерква.

Дори и да не зачеркваш,просто да отбелязваш по някакъв начин.

Аз се родих и открих една програма  която е много хубава. Опознай.бг.можеш да отбелязваш забележителности, да разглеждаш, да пишеш коментари, има и снимки. Мисля, че ще ми е много удобно. Но някой ако знае и друг начин ще се радвам да сподели.

# 3
Ох, не се усетих, че е реклама. Simple Smile

# 4
Ох, не се усетих, че е реклама. Simple Smile

Кое е реклама ? Това ,че искам да си отбелязвам забележителности без да ходя с разни паспорти и т.н. Писах тук защото може би някой ще ползва приложение или просто ще даде идея . След като се поровех ми излезе програма , изтеглих , разгледах и ми хареса , след това споделих за други , които искат да си отбелязват забележителности , които са посетили .
Кое по точно е реклама тук ? Може би предния ми коментар не беше ясен  и си ме разбрал / а грешно .

Общи условия

Активация на акаунт