Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 389
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Ох, много разочароваща пратка. Без три огледалца, всичко друго е за връщане. Ще оставя хамака, компромисен е , но пратката е с връщане на кредит и ще рискувам само с половината неща да върна. Взех "уж", вложки за възглавнички, а то съм поръчала калъфки, една ужасна мъжка тениска и подложки за чаши, ми не си заслужават.

Много моля, за препоръка за малки подаръчета за гости на юбилей. Не искам бурканчета с мед, тривиално ми е вече. Магнити и ключодържатели също не ми харесват, искам нещо различко и интервсно.

# 76
  • Асеновград
Пак имам зациклила пратка в -   1900 РСЦ СОФИЯ и започвам да се притеснявам , да не я върнат, че е обемна. Двете ми връщания висят също на - в транзит. Като връщате с Пощата издават ли Ви документ ,че пратката е приета, понеже в клона който ползвам, отказват, и сега всеки път снимам документа на който се разписвам, че я оставям.
След като се писа за върнати пратки заради обема, някой получи ли информация до какъв трябва да бъде като размери и тежест?

# 77
Момичета, как почистване "кърпите" за квадратния робот за прозорци? На ръка не мога да го изтъркам добре и се чудя дали ще му стане нещо ако го пусна в пералнята

# 78

Много моля, за препоръка за малки подаръчета за гости на юбилей. Не искам бурканчета с мед, тривиално ми е вече. Магнити и ключодържатели също не ми харесват, искам нещо различко и интервсно.

Сигурно няма да ви допадне мнението ми, но това е форум-за мнения... Simple Smile
Та - не е ли е достатъчно, че вие ги каните на вашия празник?! Кому е нужно да правите подаръци на гостите си??
Направете празника незабравим - емоцията ще остане в съзнаниято, не някаква "прахосъбирачка".

# 79
  • София
Ох, много разочароваща пратка. Без три огледалца, всичко друго е за връщане. Ще оставя хамака, компромисен е , но пратката е с връщане на кредит и ще рискувам само с половината неща да върна. Взех "уж", вложки за възглавнички, а то съм поръчала калъфки, една ужасна мъжка тениска и подложки за чаши, ми не си заслужават.

Скоро получих от приятелка много хубава гривна. Подари по една на всички приятелки. За лятото е страхотен подарък. Получавала съм тематични лъжички, чаши, торбички от лен. Може да персонализирате  в зависимост от темата. Има хубави малки чантички за козметика, чаши за пътуване.

# 80
Колко време се зарежда първоначално роботът за прозорци?
Изпуснала съм всякакви срокове за връщане и сега, ако не тръгне...

# 81
Колко време се зарежда първоначално роботът за прозорци?
Изпуснала съм всякакви срокове за връщане и сега, ако не тръгне...
Около 4 часа се зарежда първоначално моя робот, докато лампата му светне в червено.
Обаче тогава още не бях прочела указанието, че може да почиства  и без да е заредена батерията му. Просто го включваш в контакта и го пускаш да чисти. Кабелът му е достатъчно дълъг.

# 82
  • София
Момичета, как почистване "кърпите" за квадратния робот за прозорци? На ръка не мога да го изтъркам добре и се чудя дали ще му стане нещо ако го пусна в пералнята
Винаги съм ги пускала в пералня, нищо им няма.

# 83
  • софия
В пералня на кратка програма, 40°, без омекотител. Заради формата ги слагам в плик за пране. Всички парцали за дома и за колата (мъжът ми си е накупил някакви специални, защото в автомивка не я миели добре 🙃) пера така от години.

# 84
Моля спешно за препоръка за машинка за подстригване. Когато се е обсъждало тук, не се задълбочих много, понеже нашата си работеше, но днес ММ ме помоли да поръчам, чудя се от Тему дали са надеждни и си спомням, че хвалехте някаква...
За подаръците за гости - не, че е поставен въпрос Laughing ,но да кажа и аз - абсолютни прахосъбирачки са, не си мислете, че някой ще припада от удоволствие да си нареди вкъщи подобен "спомен".

# 85
В пералня на кратка програма, 40°, без омекотител. Заради формата ги слагам в плик за пране. Всички парцали за дома и за колата (мъжът ми си е накупил някакви специални, защото в автомивка не я миели добре 🙃) пера така от години.

За парцалите е ясно, но заради формата, а и са леко твърдни, се притеснявах, но явно ще пробвам.

# 86
  • Пловдив
Пак имам зациклила пратка в -   1900 РСЦ СОФИЯ и започвам да се притеснявам , да не я върнат, че е обемна. Двете ми връщания висят също на - в транзит. Като връщате с Пощата издават ли Ви документ ,че пратката е приета, понеже в клона който ползвам, отказват, и сега всеки път снимам документа на който се разписвам, че я оставям.
След като се писа за върнати пратки заради обема, някой получи ли информация до какъв трябва да бъде като размери и тежест?

Да, аз имам имейл от БГ Пощи, който гласи:
Здравейте,
Благодарим за Вашия имейл!
Пратката е върната на подател. Размерите на пратката надвишават максимални размери съгласно "Общи условия на договора с потребителите на услугата е-пакет, извършвана от "Български пощи" ЕАД", а именно:
Максимално тегло – до 20 кг;
Размери за всяко едно от трите измерения (дължина, ширина и височина) – от 100 мм. до 600 мм.
Български пощи доставят пратки от Тему съгласно сключен договор за доставка на е-пакети.
Връщането на пратките, надвишаващи допустимите размери е по искане на Тему, тъй като не желаят да заплащат за доставката на тези пратки, които не са предмет на договаряне.

На пратката с чадър за слънце пишеше размери: 500 мм / 600 мм, т.е. влиза в техния размер. Защо я върнаха не знам. Върнаха ми вече кредит за него. След това имах пак оферта за връщане на кредит 50/90 и поръчах пак чадър, след което се свързах със съпорта с искане да изберат куриер, който да доставя по-обемни платки и естествено ми отговориха, че не мога да си избера курирер и че щели да изберат най-подходящия за размерите на пратката. Дано не изберат, както избраха предния път.

# 87
  • Асеновград
Пак имам зациклила пратка в -   1900 РСЦ СОФИЯ и започвам да се притеснявам , да не я върнат, че е обемна. Двете ми връщания висят също на - в транзит. Като връщате с Пощата издават ли Ви документ ,че пратката е приета, понеже в клона който ползвам, отказват, и сега всеки път снимам документа на който се разписвам, че я оставям.

Да, аз имам имейл от БГ Пощи, който гласи:
Здравейте,
Благодарим за Вашия имейл!
Пратката е върната на подател. Размерите на пратката надвишават максимални размери съгласно "Общи условия на договора с потребителите на услугата е-пакет, извършвана от "Български пощи" ЕАД", а именно:
Максимално тегло – до 20 кг;
Размери за всяко едно от трите измерения (дължина, ширина и височина) – от 100 мм. до 600 мм.
Български пощи доставят пратки от Тему съгласно сключен договор за доставка на е-пакети.
Връщането на пратките, надвишаващи допустимите размери е по искане на Тему, тъй като не желаят да заплащат за доставката на тези пратки, които не са предмет на договаряне.

На пратката с чадър за слънце пишеше размери: 500 мм / 600 мм, т.е. влиза в техния размер. Защо я върнаха не знам. Върнаха ми вече кредит за него. След това имах пак оферта за връщане на кредит 50/90 и поръчах пак чадър, след което се свързах със съпорта с искане да изберат куриер, който да доставя по-обемни платки и естествено ми отговориха, че не мога да си избера курирер и че щели да изберат най-подходящия за размерите на пратката. Дано не изберат, както избраха предния път.
Благодаря, това го запазих в шаблон, макар че, ако пратят такава пратка Тему, нищо не може да се направи.

# 88
Днес май всичко е ок.
Полата е страхотна. Отдавна заглеждам марката. Дрехите са им скъпички ,като за Тему, но си заслужават.
https://share.temu.com/UiSWYHP2ytA
Мъжки чорапи, че или са малки или материята е ужас.
https://share.temu.com/w5P7gH4C9XA
Това е компромисно, изкуствените цветя не са много качествени, но пък е сладко по принцип. За двора ще свърши работа
https://share.temu.com/ROq3ccnQtNA

Поръчах и маски за лице. Ще видя какво е положението като ги пробвам.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 09:15 от kontesa Maria

# 89
При Тему е проблема. Трябва да си оправят системата като се избира куриер. БГ пощи явно са им дали някакви условия и те не ги спазват. Може би, ако надвишат размера, трябва да доплащат доста, а те не искат. А, че чадъра влиза в размера и те все пак не го доставят, е странно. Все пак опитайте да говорите с тях и им кажете, че е в нормите за пратка. Не знам, то там е сложно при тях. Аз за това не смея да поръчвам обемни неща, че знам ли какви главоболия ще си докарам.

Общи условия

Активация на акаунт