Онлайн магазин Тему (Temu) за България 2025 - 6 - юнска

• 49 631
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Спешен въпрос. Пуснах поръчка но не проверих ревютата на един чифт дънки и се оказаха лоши. Дава ми отмяна на артикули. Ще ми върнат ли парите ако  отменя и кога?
Ако искате връщане на парите като кредит ще ги получите веднага,а по сметка ще отнеме няколко дни.

# 496
Мерси
Спешен въпрос. Пуснах поръчка но не проверих ревютата на един чифт дънки и се оказаха лоши. Дава ми отмяна на артикули. Ще ми върнат ли парите ако  отменя и кога?
Ако искате връщане на парите като кредит ще ги получите веднага,а по сметка ще отнеме няколко дни.

# 497
Да, може да се отмени артикул преди да бъде изпратена поръчката. Връща ги като кредит веднага.

# 498
Като се кликне на отмяна на артикули, се отваря списък, от който избирате само това, което искате да не ви изпращат. Пиша го за всеки случай. Вие може и да си го знаете. Simple Smile

Имам въпрос за удължаване на престоя на пратка в кутиите на Бокснау. Кога трябва да поискам удължаване на времето - веднага, щом пристигне пратката или почти в последния момент преди да я върнат обратно?

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 00:20 от alys

# 499
Значи сега ако откажа стока ,която много се бави ,който съм платила 50% с кредит и 50% с карта ще ми върне толкова колкото струва или само парите които съм платила с карта ?
Чудя се и за инструменти за градина, дали ще минат успешно тези режещи неща.
Експрес оне имат три офиса във Варна около центъра са май. Обаче след като се разправях с тях, днес пратката ми дойде с Еконт. Добре ,че бях на адреса иначе момчето каза ,че отивали в централен склад ...
Много съм доволна от банските танкини , перфектни, тук същите са по сума ти пари.

# 500
  • София
Момичета, помощ!

Пратката ми седи в РСЦ София от 19 юни и не мърда. Нямам смс, а ми трябва за неделя. Днес очаквах да имам смс и да ходя да я взимам, но не.
Помогнете ми : има ли смисъл да ходя до поща, да им звъня ли...Вървеше толкова добре, а сега изтръпвам, че не мърда, а вече е тук. Sad

Дайте съвет.

# 501
  • Асеновград
Момичета, помощ!

Пратката ми седи в РСЦ София от 19 юни и не мърда. Нямам смс, а ми трябва за неделя. Днес очаквах да имам смс и да ходя да я взимам, но не.
Помогнете ми : има ли смисъл да ходя до поща, да им звъня ли...Вървеше толкова добре, а сега изтръпвам, че не мърда, а вече е тук. Sad

Дайте съвет.
Последните пратки с Пощите, ми идваше СМС/ в провинцията/ а те седяха в София. И след като съм ги взела поне ден седяха в очакване на взимане. Иди в клона и попитай, може да е там, и да не са я обработили още в системата им.  С Пощата актуализацията е трудна, но и имам случаи когато по седмица стои в РСЦ София докато я изпратят.  А връщанията с тях са направо мулешки керван, минимум седмица и половина, докато излезе доставена до склада на Тему. Сравнение с Бокса 3-4 работни дни и сумата е възстановена.

# 502
  • Пловдив
Момичета, помощ!

Дайте съвет.

Това е било вчера все пак. Днес по-късно най-вероятно ще получите СМС. Никога не съм получавала СМС-а толкова рано. Най-често между 10 и 12 часа.

# 503
  • София
Благодаря ви, момичета. Прави бяхте : току - що получих смс и тичам към Гурко.
Жестоки сте!

# 504
Добре че бяха момичетата, иначе нямаше да дойде този смс за пратка стояща от далечната 19.06.2025 в разпределителния център.

# 505
Как търсите ортопедични обувки? Малкия е с плоскостъпие и ми трябват обувки с възглавничка. Търсих ортопедични, търсих за проско стъпало, но не знам дали наистина са такива. Взех едни сандалки, но там на снимката се виждаше, а на затворена обувка не. Има ли начин да питам?

# 506
  • София
Трябва Ви обувка със свод. В Тему не зная дали има, но Понки като марка имат такива както и Биомеханикс.

# 507
Добре че бяха момичетата, иначе нямаше да дойде този смс за пратка стояща от далечната 19.06.2025 в разпределителния център.

Това е енергийна помощ 🤣

Как търсите ортопедични обувки? Малкия е с плоскостъпие и ми трябват обувки с възглавничка. Търсих ортопедични, търсих за проско стъпало, но не знам дали наистина са такива. Взех едни сандалки, но там на снимката се виждаше, а на затворена обувка не. Има ли начин да питам?

Аз бих заложила на изпитани марки, както са Ви посъветвали. Все пак, ако държите, поръчайте. Връщането е лесно и безплатно. Не знам как точно може да потърсите това, което търсите и дали изобщо се предлагат такива.

# 508
  • Габрово
https://share.temu.com/GjdMdvhIwKA - това намерих аз, но е стелка която да сложите в стандартни обувчици

# 509
  • София
Стелката е равна без повдигане, но от вътрешният край има едни неща като възглавнички (не мога да го обясня точно, но ето снимка
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт