Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 567
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 945
Ти па де се буташ.

# 946
  • Out of the Mix
На съвсем различни и разнообразни места.

А ти?

Не ми отговаряй, виждам. Joy

# 947
Когато се срещнат женски интелекти, мъже нямат място.
Кое не ти е ясно. Joy

# 948
  • Paris, France
Скрит текст:
Саркози може да е католик по религия, но е евреин по генотип. Тя обаче си го харесва, такъв, какъвто е. Освен, че му народи деца, има и много хубава песен, специално посветена на него.
Впрочем тази песен ми е позволила да разбера някои особености от женската психика в много по-голяма степен от всичките теми в бгмамата.
Казва се - Моя Ремон ((Mon Raymond) - не е песента за Рафаел, както си е помислила Невената Wink )
Не съм казал, че не ми харесва гласът ѝ, точно обратното. Но не е глас на певица - няма нито обхват, нито мощност.
25% е еврейския му генотип. Гръцки евреин е дядо му по майка и е приел католицизма за да се ожени за бабата. Пфу, чак религия да сменя за французойка, която след 10г заприличва на баба му. 🌞 Баща му е унгарски протестант. Има супер готино име баща му. Не мога да го изпиша, разбира се, че ще се изприщя. Много хубав мъж е и с цялата си коса на главата. Харесва ми.

Песента Рафаел е за бащата на сина и. Всичките и песни са много хубави и с певчески глас нямаше да имат ефекта, който имат с китарата и нейното по-обикновено, но мелодично мецосопрано. Тя е и много начетена.  Саркози се е харесвал на купища жени и е отръшкал, че и развел доста народ. И Карла също. Пасват си. Има нещо супер елегантно и романтично в тях, но и бохемско. Мелания и мъжа и нямат същата аура, ако и да са бляскави.

# 949
  • По света и у нас
Ае стига ни напомня за мъжчетата… ае замълчи поне в една тема за да не ни заключат пак!

# 950
Е, нещо невярно ли каза BasilA? Мъжете не избират жените по диплома.

Жените също, между другото. Мъж със средно и легален, утвърден бизнес, в който е във вихъра си, е много по-предпочитан от някой учен, броящ популацията на голям сечко. Не че и вторият няма да има фенки, ако е някое младо, къдрокосо и добродушно хипи с изразени плочки на корема, без да е стъпвал във фитнес.

За всеки влак си има пътници. Важното е, ако си неособено ползван влак, да наблегнеш на мартетинга и дестинацията си и да го превърнеш в туристически маршрут.

# 951
Мреси, Манди, за разбирането.
Да, така е.
Говорим си паралелно с любовето, докато пиша в мама-та.
Точно за това.
И го питам.
Е, какво? Сигурна съм, че си с мен заради интелекта ми само?
И грам не ти пука как изглеждам.
Всъщност не го питм, изложих му тезата тук.
Всичките ми мъже до тук, които без един са изключително интелигентни, ако не изглеждах така и като допълнение интелекта ми, нямаше да са с мен повече от секс.
Какви са изводите?
Симпатична външност, съчетана с интелект и забавност, дават 90% успех в една връзка.
Дали имам дипломи, квалификации, само им чеше егото донякъде, но грам не им влияе на отношението и любовта към мен.

# 952
Ама ние въобще не говорехме за мъже, а за образование, преди Бази да вметне, че на мъжете не им дреме за дипломите ни. Рязко свали гарда просто. Направо си представих как си приказваме с някое от децата ми за учение, и изведнъж изтърси - бе, яяя, те мъжете не избират по диплома. Точно никога!

# 953
Е, добре. Мъчи ги тогава.
Аз подобни изисквания нямам.
Който иска да учи и се образова, адмирирам и подкрепям. Но не това определя човешката удовлетвореност и щастие.
Нисък ми е гарда, да.

# 954
  • По света и у нас
Добре де винаги можеш да станеш една национална шампионка по художествена гимнастика като Алина Кабаева и без диплома да омаеш Путин. Колко му е.
Обаче голяма част от миските са военни шпионки и титлите се раздават/спонсорират от армията за да я направят по-солидна и желана, от олигарсите и милиардерите. После им ги пускат като рибки на въдичка за да ги маниполират. Няма случайни хора по високите етажи съкпи мои мами. Само наивниците вярват в любовта и специалността Wink

# 955
Кабаева освен спортните постижения имала две висши (на 24 и 26 г.) и докторат (35 г.), сега погледнах. Съвсем по темата за това кое дава достъп до социалния асансьор, кои комбинации са устойчиви и т.н., която беше подхваната вчера.

# 956
  • По света и у нас
Но не ги е имала преди 23, когато се залюби с Путин.
Тоест моята теза се потвърждава - както виждаш, Путин веднага я образова за да му е на нивото, а не просто "тъпа" спортистка красавица. Тя и политичка беше след като стана шампионка.

# 957
По принцип преди 23 години наличието на висше е рядкост.
Тезата ми беше за печеливша комбинация - в случая от спортни постижения плюс съответното надграждане, а не стоене в позата "бях на олимпиада".

# 958
  • София
Последното нещо, за което съм мислила, когато съм вземала дипломи, е как да ловя мъже с тях Joy Дипломите са си за мен.

Иначе мъжете, които имат някакъв акъл и класа, попринцип предпочитат жени, които също имат акъл и класа, но тук връзката с дипломите, не е толкова пряка, колкото следствена.

Колкото до Карла и Мелания, не намирам нито Саркози, нито Тръмп за "джакпот". Но те вероятно това са търсили, намерили са как да го постигнат, така че евала. И двете изглеждат добре и излъчват класа и елегантност.

# 959
  • По света и у нас
Честно казано, ако бях тръгнала и аз с нагласата, че дипломата ще ми доведе мъж, щях да се насоча към университета на Хари и Уилиям, но абсолютно никой не се сети за тая схема.
Обвинявам майка ми до ден днешен!

Общи условия

Активация на акаунт