Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 501
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 005
Харните мъже са активни, не пасивни, Бънди.

# 1 006
  • Обран бостан ;)

Харните жени също. Wink

Единствената причина да поискам такъв харен мъж е, ако е много хубав, може да ми роди деца, да ги гледа след това през повечето време и да върти домакинство с моя помощ, разбира се.

И ние сме така, но за жените.

# 1 007
  • Наблизо

Харните жени също. Wink

Мм не.Особено на любовния фронт.Не ми се е налагало никога да ''гоня'' мъж.А се имам за харна.Умна,образована,красива и се грижа за моя добре.

# 1 008
  • Обран бостан ;)

Харните жени също. Wink

Мм не.Особено на любовния фронт.Не ми се е налагало никога да ''гоня'' мъж.А се имам за харна.Умна,образована,красива и се грижа за моя добре.

Това имах в предвид като казах "активна". Wink

# 1 009
  • Наблизо

Харните жени също. Wink

Това имах в предвид като казах "активна". Wink
И той се грижи още по-добре за мен,така че заслужава.А в началото беше основно той.

# 1 010
  • Обран бостан ;)
ОК, че е бил само в началото. Повечето жени смятат, че това е задължително по време на цялата им връзка.

Апропо: Нормално е да ми кажете, че активните мъже са по-привлекателни.
Къде къде по-приятно е  мъжът да прави всичко, а вие да сте своего рода "жури", което го оценява.
Всеки мъж, с малки изключения, в един момент стига до извода, че жена, която само журира не прави животът му по-добър.
Този му опит го кара да заобикаля отдалеч жени, които имат вид на "жури". От там и впечатлението, че мъжете вече не са активни. Wink

# 1 011
  • Далечният изток
Ти къде си виждал такива отношения?
Аз във връзките виждам взаимност, реципрочност, то ако не е така, те няма и да съществуват.
Жена, която няма отношение към мъжа и връзката, а само стои отстрани и чака да ѝ поднасят, честно казано не съм срещала още....

# 1 012
Бънди ни взе тука за некакви консуматорки, статисти и принцеси.
Объркал се е човека. Ще му простиме.

# 1 013
Що, аз съм консуматорка, и принцеса, и статист. Понякога - активист, де. Не се обиждам, кво, пък.

# 1 014
Ма как, свършихме ли с пепеляшкиния анализ?
Човека бая крака се е налагало да обува докато я намери, ма някои мъже се отказват още на етап повдигане на паднала обувка от пода

# 1 015
Аз мога да си позволя да съм всякаква.
И ми е забавно, признавам си.
Гледам и мъжете не се оплакват.
Който, както си подложи.

# 1 016

Да се готвят Снежанка и оная спящата! 😆

# 1 017
МАни ги тези умрелите, ами ако се падне някой нефелен принц? Пепеляши пък е в силна зависимост от кръстницата. Циндил - Пиндил и Джаста - Праста са моите фаворитки.

# 1 018
Човека бая крака се е налагало да обува докато я намери, ма някои мъже се отказват още на етап повдигане на паднала обувка от пода

На етап повдигане на крака обаче не съм чул някой да се е отказал.

Я дай да го разпитаме насаме, да видим кво ше каже след третата ракия.
Бас държа, че пред теб сигурно и ракия не пие Simple Smile Simple Smile

# 1 019
Всеки има нужда понякога да се оплаче извън обсега на точилката, все пак. Абсолютно няма изключения, главата си залагам.

Общи условия

Активация на акаунт