Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 497
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Обран бостан ;)
МАни ги тези умрелите, ами ако се падне някой нефелен принц? Пепеляши пък е в силна зависимост от кръстницата. Циндил - Пиндил и Джаста - Праста са моите фаворитки.

Забрави Примък-Отмък. Жена е ако някой не знае приказката.

Да не говорим, че не съм гледал хорър филм, където да "гонят дявола" от мъж.

Нищо не казвам - просто констатирам.

Скрит текст:
Покрай тия ситуации с неща, които мъжете правели ей така, се сещам за една доста стара история с комшийка-вдовица. То, тя не беше много с всичкия си, де. Wink

Та:

Откачил се улука на къщата и протекло по стената. Вика майстор, той погледнал и казал:
- Добре, ще ти струва еди колко си.
- Е, как така ще ми искаш пари ? Моя мъж всички ремонти безплатно ги правеше.

Та и вие така.
Мъж ли е - да. Може ли - да. Щом може - да го направи. 

# 1 021
  • Далечният изток
Леле, какво толкова поискахме от тези мъже?!
Трябва да се върна назад да чета. Има ли нещо конкретно, неизпълнимо, че тоя мъж пак нададе вой?

# 1 022
  • Наблизо
Пак мрънкане.Искат да си ги гледаме като мама ги е гледала.
Тъй като жените отнасят почти всичко в тоя живот,мъжете трябва да се грижат и осигуряват.

# 1 023
Пак мрънкане.Искат да си ги гледаме като мама ги е гледала.
Тъй като жените отнасят почти всичко в тоя живот,мъжете трябва да се грижат и осигуряват.

Ох, да, това го забелязвам от известно време във форума - твърде нийди, твърде оплакващи се, очакващи жената да поеме ролята на мама, да им решава проблемите. И постоянната тревога, обвиненията, че тази жена от мечтите ще ги натовари финансово. Тежък живот.

# 1 024
МАни ги тези умрелите, ами ако се падне някой нефелен принц? Пепеляши пък е в силна зависимост от кръстницата. Циндил - Пиндил и Джаста - Праста са моите фаворитки.
Така, така.
Аз предпочитам ключовите фигури – тези с фокусите от приказките. Joy Без значение дали са лоши или добри.
Вкараш ли магия и във връзката, няма раздяла скоро, има хубава приказка. Обаче, условието е да е взаимно или поне да се редувате през времето със старание.
То излиза, че и за една добра връзка си трябва въображение.

# 1 025

Да не говорим, че не съм гледал хорър филм, където да "гонят дявола" от мъж.

В реалността обаче случаите са 90% мъже.
Понеже наскоро препрочитах "Хора на лъжата" на Скот Пек и Hostage to the devil/ католическата класика.

Мъже, мъже, мъже.
Мъжете имат проблем с обсебването от дявола

Само казвам, I rest my case Grinning

п.с. ма не е ли смешно как мъжете тук бягат от всякаква фактологичност и обичат да си измислят, фабрикуват и заговорничат като баш лелки пред блока Grinning Провери, пък тогава пиши.

# 1 026
Ами буквално са бебета тия мъже, нежни душички. Но аз поне съм си взела бебе, което може да учи и бачка. Моят мъж си е дебил, никога не съм го чула да признае грешка или да попита за посока. Клише е. Но, по стечения на обстоятелствата, ми  се наложи 8 дена да поживея със сурогатен мъж, ей Богу уверих се, че от моя дебил по-хубав, по-умен и по-добър няма Simple Smile)) Демек моят си е зле, но другите са по-зле.
Иначе аз още с първото си гадже стрелях да е най-умният и така ми и тръгна. Много неща мога да простя, но точно за образование, интелект, бачкане и все пак (почтено спечелени) пари не мога да си затворя очите.
Иначе и мъжът ми гледа да се скатава вкъщи, а и аз, но имаме уж списък, по който действаме и се дебнем Simple Smile)) Основно аз готвя, защото неговите манджи са гадни, но има неща, в които се е специализирал.

# 1 027
Звучи като да имате не мъж, а магаре. Брр

# 1 028
Е, то тия филми с обладаните от Дявола жени са правени от мъже. За нежните им душички, всяка жена в ПМС е страшилище, обладано от Дявола.

# 1 029
Мъжът ми не ми е бебе да го отглеждам и не ми е куче да ме пази и да го дресирам. Той ми е партньор и всякакъв друг тип взаимоотношения са ми странни.

# 1 030
Какво му е лошото на обладаването от Дявола.

# 1 031
Не могат да го контролират.
Затова се оплакват.
Хем им харесва, хем не знаят какво да правят после.
Във всеки мъж тлее едно малко момче.

# 1 032
Мъжът ми не ми е бебе да го отглеждам и не ми е куче да ме пази и да го дресирам. Той ми е партньор и всякакъв друг тип взаимоотношения са ми странни.

Ааа без дресировка съвместният живот за мен е невъзможен и би ме напрягал неимоверно, не е моето Simple Smile). Даже ако се наложи втори мъж, ще взема само разведен, трениран и овикван. Simple Smile) Както казва стендъп комедиантка (? как по дяволите се нарича жена стендъп комедиан?) "One woman's trash is another woman's trained trash".

Това винаги ме е разсмивало.
https://www.youtube.com/watch?v=MF-8f7wpgxU&ab_channel=NetflixIsAJoke

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 13:56 от MariyaHris

# 1 033
Никога не съм забелязвал да съм се харесвал на други на базата на дипломи (все инженерни), а за позиции никога не е имало как (никога не съм бил мениджър в класическия смисъл на думата). За писане или приказване на умни неща от време на време хваща, но умни много често значи и неща които като цяло другите си ги знаят, но са добре пресъздадени с думи (ако и където някакси са ги знаели инуитивно без думи).

# 1 034
Абе, аз за дипломи и образование не съм питала, но за мен интелектът е страхотна притегателна сила и най-големият афродизиак.
Иначе ако ще имам партньор, когото ще променям, превъзпитавам, уча, "дресирам" (ужасна нагласа), ми не, благодаря! Да не говоря, че на зряла възраст вече достатъчно ясно знам какво точно искам и с какво мога да направя компромис или не. Тоест, ако ми харесва такъв, какъвто е, супер, взимаме се, ако не ми харесва - сори, не просто не ми се занимава, абсолютно убедена съм, че това не работи.

Общи условия

Активация на акаунт