Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 512
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 035
  • По света и у нас
Какво означава сурогатен мъж?

И аз не съм по дресировките, да върша работата на майка му… моля то се. Тя ако не го е научила на каквото е трябвало в първите 18, забрави. Особено стар мъж над 30 , да седна тепърва да шлайфам - абсурд.

# 1 036
  • Далечният изток
Е кво да го учи майка му... Сам да се учи, нали сам вижда какво що.
Мен не ме е учила майка ми, на всичко, каквото мога, сама съм се учила. Тоест неволята ме е учила.

# 1 037
  • По света и у нас
Еми да - майка му ако е била една “неволя” той ще се е научил до 18.

Оправните майки са вредни. Момчетата не стават самостоятелни.

# 1 038
Излезе статистика за Испания. Увеличили са се разводите с около 8 процента. Над 30 процента са след 20 годишен брак. При тези с малки деца в 50 % от случаите се стига до споделено родителство и средната възраст на развеждащите се е 49 за мъжете и 46 за жените Simple Smile))) Нямаше статистика за официалните причини Simple Smile))

# 1 039
И за мен интелектът е афродизиак. Всъщност статусът, дипломите също. Но аз съм жена и това е обяснимо. Жената биологически търси мъж, който може да подсигури нея и поколението й.
Ако погледнем чисто физиологически, въпросът с външния вид е аналогичен. Търсим добре изглеждащ партньор, защото физическата красота и хармоничните черти се свързват със здрав и по-силен организъм. Искаме да се чифтосаме с такъв.

# 1 040
Подозирам,че бъркате интелект с дар слово...

# 1 041
Подозирам,че бъркате интелект с дар слово...
Подозирам, че не го бъркаме Joy

# 1 042
То, когато ти липсва интелект и не разбираш тези, които имат, обикновено казваш, че са странни. хаха
//
Така е – комбинацията от интелект (за мен емоционален) и привлекателна външност дават най-силния сексапил и при мъже, и при жени.

# 1 043
  • София
Колкото повече остарявам, толкова повече външният вид няма значение, за сметка на дар словото плюс интелект. Умение за комуникация - с мен, естествено.

# 1 044
Как ще да няма значение външният вид. Едно е 50+ плешив чичак без зъби и с шкембе. Съвсем друго е някой със зъби, коса и без шкембе.

# 1 045
  • София
Да, мога да понеса липса на коса и леко закръглен, с дар слово за сметка на нещо с коса и мускули, но кухо отвътре.

# 1 046
Какво им е на плешивите мъже? Защо все трябва да са със шкембе?

# 1 047
Нищо им няма на плешивите и не е задължително да са с шкембе.....просто има значение дали имат коса, зъби и нямат шкембе.

# 1 048
Как ще да няма значение външният вид. Едно е 50+ плешив чичак без зъби и с шкембе. Съвсем друго е някой със зъби, коса и без шкембе.

Зъби, коса и нешкембе обаче не правят човека цял. Всичко от туй, дето го пишеш, се поправя и дори не изглежда тъй грозно, както при жени с корекции.

# 1 049
Оххх мабожегосподимой!
Ако косата беше важна нямаше да расте на задника.
Друго няма смисъл да ти казвам,
 Очевидно си Богиня 90-60-90.

Общи условия

Активация на акаунт