Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 504
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Paris, France
Ако косата беше важна нямаше да расте на задника.
Точно на задника е важно да не расте. Мъж с космясал задник или гръб ми е бляк. Искам мъж с коса на главата, вежди и мигли и стига толкоз.

# 1 051
Липсата на зъби говори за едни други много сериозни липси и няма нищо общо с липса на коса. Лоши зъби - бягам далече.
Шкембето знам как да го разкараме, само да ме слуша. Един мъж поне съм лишила от него - моят. Много е доволен.

# 1 052
Find a man with a brain.
They all have a penises.

# 1 053
  • По света и у нас
Как ще да няма значение външният вид. Едно е 50+ плешив чичак без зъби и с шкембе. Съвсем друго е някой със зъби, коса и без шкембе.
Оххх мабожегосподимой!
Друго няма смисъл да ти казвам,
 Очевидно си Богиня 90-60-90.

Косата на задника е за да ти го пази топъл, точно както и косата на главата. А това е важно.

# 1 054
Как ще да няма значение външният вид. Едно е 50+ плешив чичак без зъби и с шкембе. Съвсем друго е някой със зъби, коса и без шкембе.
Оххх мабожегосподимой!
Друго няма смисъл да ти казвам,
 Очевидно си Богиня 90-60-90.

# 1 055
Я да ви върна на парите хаха - хората наистина са различни и съответно причините жената да не работи варират. Моите лични впечатления обаче са, че често причините се свеждат най-общо до две - мъжът изрично настоява жената да не работи, защото е ревнивец или комплексар, или жената не иска да работи, защото иска да се “бетонира” във връзката като “неговата” жена, за която той е поел отговорност. Много мъже не напускат връзка с жена, която зависи от тях финансово, защото се чувстват длъжни.

# 1 056
  • Paris, France
Аз не работех дълго време. И двамата сме гледани от детегледачки и това не ни е харесало и затова решихме да остана домакиня. Не е ревнив ММ и съм прекарвала по 3-4 месеца годишно по ваканции без него. Разбрахме се да фи гледам аз до 7 годишни, а после - каквото реша. Много помага. Работи често от дома о цялото му свободно време гледа да е с нас или поне с децата. Нямам оплаквания, нито той.

Не съм настоявала да не работя, но нямаше да се навия да раждам ако трябвали и да работя. Аз съм раждала преди почти четвърт век и тогава много жени оставаха домакини след децата. Там, където родих нямаше и ясли и градини или не бяха хубави, а като дойдохме във Франция нямаше места в яслите ☹.
Find a man with a brain.
They all have a penises.
Така е, но на някои са им малки ☹.

# 1 057
  • По света и у нас
Абе на всяка ще и кацне точно такъв какъвто и ТРЯБВА, не такъв какъвто тя иска.

# 1 058

И аз така, както се казва.
Разбира се, възрастта не прощава, всеки носи някакви белези и от времето и от живота, който е водил до тук. Не говорим за манекенски мерки на 50 (аз и на 20 не съм ги имала), а за приятна обща визия.
Не случайно по дрехите посрещат.
За да има сексуално привличане, първоначално външно трябва да те привлече една жена или мъж.
Относно парите-не знам. И относно работенето. Никога не съм била издържана (гледана ли му се вика, жена) и цял живот работя. Не е най-съкровеното ми желание и мечта от малка Simple Smile така се случи. Не съм била ревнувана, или поне не съм усетила да съм. Тук опитът ми издиша, на такива типажи не съм попадала просто.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 10:35 от фаастък

# 1 059
  • Далечният изток
В следващия си живот задължително ще искам да ме издържат и да ме гледат.
В този като показах, че съм повече мъж от мъжете какво постигнах?! Нищо положително...

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 11:41 от AIDA_N

# 1 060
Аз не работех дълго време. И двамата сме гледани от детегледачки и това не ни е харесало и затова решихме да остана домакиня. Не е ревнив ММ и съм прекарвала по 3-4 месеца годишно по ваканции без него. Разбрахме се да фи гледам аз до 7 годишни, а после - каквото реша. Много помага. Работи често от дома о цялото му свободно време гледа да е с нас или поне с децата. Нямам оплаквания, нито той.

Не съм настоявала да не работя, но нямаше да се навия да раждам ако трябвали и да работя. Аз съм раждала преди почти четвърт век и тогава много жени оставаха домакини след децата. Там, където родих нямаше и ясли и градини или не бяха хубави, а като дойдохме във Франция нямаше места в яслите ☹.
Твлят мъж не е настоявал изрично и е било с уговорката, докато децата тръгнат на училище. Така че не те броя изключение. Но по принцип има изключения, да. Все пак съмнявам се някоя да признае, че е мързелива или е искала да си “бетонира” връзката. Или някои от мъжете тук да признае, че е комплексар.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 11:21 от Linda*kiss

# 1 061
  • По света и у нас
Винаги съм искала да си стоя вкъщи в майчинство защото - така се случва в БГ и това се очаква. Не съм си правела сметка да бетонирам никого. Не ми е минавало през ума, че мога да бетонирам когото и да е.

# 1 062
Ама чакайте малко. Мен ме мързи та две не виждам понякога. От толкова години трудов стаж все по-често ме намързява. Дисциплината и нуждата са ме поставили в позиция-мързи не мързи-работиш. Но иначе ме мързи, и си признавам. Аз като как се броя работеща, но с признат мързел?

Майчинството, официалното, макар и дълго в БГ, е сравнително кратък период, за който не можеш да бетонираш абсолютно нищо, не знам защо го броите майчинството въобще. То е съвсем за друго.

# 1 063
  • София
Майчинството си е работа и то яка работа.
През целия ми живот сигурно има 10тина месеца, в които съм мързелувала, ама наистина.
Погледнато в контекста на разделите, много ме дразнят мъже, които са непрекъснато на работа, мега заети и трудолюбиви, та чак нямат време ни за връзка, ни за семейството си.

# 1 064
Никоя крайност не е ок.

Общи условия

Активация на акаунт