Защо хората се разделят толкова лесно в днешни дни?

• 38 511
  • 1 329
  •   1
Отговори
# 1 185
Прими, не се ядосвай, приеми го като опит.
Първата ми връзка около и след развода беше такава. Аз казах, че от София няма да изляза. Разминахме се и до ден днешен мисля, че е по-добре така.
Имам много ясни граници - в случая буквално географски, които няма да премина за мъж.

Щеше ми се и на мен да ми го бяха заявили така ясно преди време, вместо да ме мотаят няколко години и да ми губят времето.

# 1 186
  • София
Аз съм много честен човек и искам да знам в какъв вид връзка се намирам. Усетя ли, че се мотаем, мълчим си и се крием, инициирам разговор, пък какъвто ще да е резултатът от него. Случвала се е и раздяла. Точно с мъже, които не искат да водят, не искат и да бъдат водени. Абе нищо не искат.

# 1 187
И на географския проблем има решение във времето, ако има желание. Ако няма - не географията е виновна. И това го казвам от личен, ама съвсем личен опит.

# 1 188
Ако един мъж е влюбен и желае наистина една жена, много бързо ще се задейства, без да се налага побутване. Другото е вятър и мъгла, там да има нещо да се случва, време да мине.

# 1 189
  • София
И на географския проблем има решение във времето, ако има желание. Ако няма - не географията е виновна. И това го казвам от личен, ама съвсем личен опит.
Имаше решение, даже го бяхме измислили, но той даде заден. Било каквото било.

# 1 190
То тия дето нищо не искат, обикновено и нищо  не предлагат, Такива винаги са ми били загубана време и енергия. . Аз с такива хора,  без ясни цели и поведение, неориентирани, инертни, не знаещи, какво искат и могат, не мога да съжителствам.
Такива винаги са ме дърпали на долу.

# 1 191
Ама ти тъкмо се освободи, за какво водене и излизане извън София, при опция “влюбване” говориш? Ще даде заден я, като ги мислите в каруцата пред коня. Аз съм сигурна, че ще си подредиш нещата, както ти искаш и ще водиш така, че да те води този, с когото ще си спестиш разочарования от типа - пак не стана, затуй - от другия път - тъй!

# 1 192
  • София
Дренке, времето минава много бързо, особено офлайн. Тия дни се навършват пълни 2 години, откакто окончателно се разделих с БНД.

# 1 193
Не бих си помислила за местене в друг град заради мъж.
Заради себе си съм се местила, заради детето също, но заради мъж?!
Чак толкова чайка не би ми изпила акъла от 'влюбване'..

# 1 194
Зависи кой е мъжът и зависи кой е другият град.

# 1 195
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не бих си помислила за местене в друг град заради мъж.
Заради себе си съм се местила, заради детето също, но заради мъж?!
Чак толкова чайка не би ми изпила акъла от 'влюбване'..
От разговори с мои познати, 40 +, когато става дума за връзка от разстояние, някак си се очаква жената да зареже всичко, и да отиде при мъжа...

# 1 196
Хора зарязват всичко и без връзка, стига да отиват на хубаво място

# 1 197
А каква пасторална идилия беше навремето! Мъжо бачка 24/7 на полето и се поти в жегата като крайпътна чешма. Яде под сянката на трактора и брои дните до...следваща реколта. Па жена му читава го навести на полето и му донесе вкусна храна и хладно пиене. Laughing

# 1 198
  • По света и у нас
Изобщо не се ядосвам, напротив радвам се, че се научих да слушам себе си и да сервирам само на себе си, както и да виждам манипулациите по- добре.

Аз бих се преместила само ако го чувствам, че това искам и това е правилното за мен.
 С моят се разведох защото не исках да се местя там където той искаше да ме загроби.
После се преместих там заради децата, защото той ги отведе.
 Това май го срина обаче, не беше на кеф че за него не може а за децата можело.

По-добре сама отколкото зле придружена.
Ако се бяхме преместили като семейство, сега щях да съм обградена от боклучивите му приятели и да си прекарвам времето въртейки се около неговите безмислени събирания фокусирани около дребнотемия с хора които не ми резонират и  плюскане.

Последна редакция: пт, 25 юли 2025, 17:54 от PriMadonna

# 1 199
Когато не съм съгласна с Дренка, не съм.
Но в случая и аз мисля,  Роки, че ти не си готова нито да те водят, нито да водиш.
На теб всеки втори пост ти е за или сравнение с бившия.
Не си скъсала пъпната връв.

Общи условия

Активация на акаунт