Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 91 (м. юни и м. юли)

• 30 630
  • 900
  •   1
Отговори
# 690
Гущерон, адмирации! Като знам откъде тръгна и в момента как изглеждаш, си направо за аплодисменти! Двама различни мъже, изглеждаш страхотно!

# 691
Железен е Гущер и тайно си мечтая за неговата воля и дисциплина. Ще се справи и с тумбака.
Аз тъкмо се зарадвах, че преборих една гадина, докато не ме навести отново Sad Затова ще е и кетото.

# 692
Здравейте, имам въпрос? Нова съм в темата.При мен се установиха високи МАТ антитела, което говори за Хашимото. Въпроса ми е- смъкват ли се с диета или хапчета? На доктор съм след 2 седмици и за това ми е малко притеснено.

# 693
Гущера не е толкова железен. Има си тайни пороци. На съвестта му от последната седмица тежат към 100 гр. мастика, бутилка бяло вино и несметни количества пържена цаца, сафрид, попчета и др. Всичкото това в съмнителни олия. Утре на кантара във фитнеса ще стане ясно какъв е резултатът от противопоставянето на тази вакханалия и около 50 км. бягане общо.

# 694
Гущера е бил на почивка, нормално е да излезе от строя. Ако е стриктен в едно 80% от времето, останалите 20% не би трябвало да са проблем. Това ако няма сериозни последици, примерно тежко подуване, болки в корема и други неразположения, както е в моя случай, ако изям купа с прясно или кисело зеле.

# 695
Аз много не пиша тк нямам много за хвалба  с килограмите ..
Гущер, корема "пада" последен, просто още имаш да чистиш.
Иска време , аз включвам и масажи много помагат за раздвижване на лимфата, заглаждат кожата освен силовите тренировки.
Ходя и на апаратни процедури, но нямат ефекта на масажите.
Ако излишната кожа е повече, може и да не може да се прибере, не случайно някои се подлагат на абдоминопластика.
Такова нещо не бих си причинила ...

# 696
Здравейте, имам въпрос? Нова съм в темата.При мен се установиха високи МАТ антитела, което говори за Хашимото. Въпроса ми е- смъкват ли се с диета или хапчета? На доктор съм след 2 седмици и за това ми е малко притеснено.

Ако подходиш сериозно и то до живот, може.
Начина на живот и на хранене влияят върху тат и мат. Писала си в другата тема, започни да четеш първи пост. Има и книга на Изабела Уенц. Започни и нея.

# 697
Гущера не е толкова железен. Има си тайни пороци. На съвестта му от последната седмица тежат към 100 гр. мастика, бутилка бяло вино и несметни количества пържена цаца, сафрид, попчета и др. Всичкото това в съмнителни олия. Утре на кантара във фитнеса ще стане ясно какъв е резултатът от противопоставянето на тази вакханалия и около 50 км. бягане общо.
Говорим за няколко дни и то след като вече си си вкарал показателите в ред...
Не е нужно да е само черно или само бяло винаги. Много по-важно е в дългосрочен план да ти преобладават правилните избори.
Че не е хубаво баш тия неща да изядеш - не е. Но няма да те върнат в първи клас я. Продължаваш си напред, отдавна знаеш как. А това остава зад теб.

Това с покайването след почивки е малко като в края на годината как всички се вайкат че преяли и ще станат дебели... А то по-интересното е какво правят от нова година до Коледа, не от Коледа до нова година Grinning

# 698
Гущер екстра си. И аз си спомням снимката от началната точка и няма нищо общо. Разбирам те с нетърпението. И аз искам всичко да е станало вчера Joy
Аз цели за външен вид нямам вече, харесвам се. Въпреки, че имам целулит на задника и стрии тук там е. Еми на 44 съм, с две деца. Моите цели са да мога да правя 4 серии от 60сек български клек с 2х15кг. В момента мога само с по 2х5 Joy

# 699
Всички много ме кефите, евала!
Аз имам проблеми с кръста си, и за тичане - никога няма да бъда годна. Вдигане на тежести или клякане с тежести, също не бих могла. Ама някаква форма на лицеви опори, или тежести от седнало положение, мога.
Искам да ви се похваля, че съм свалила тлъстинки от ръцете и вече този прогрес се забелязва и с невъоръжено око. Също така, банският ми хлопа. Дано не почне да хлопа горнището ми, че ми харесва положението в момента с него Simple Smile май само с него ми харесва:)

# 700
Румка, напълно те разбирам.
Особено за бягането. Много искам, ама няма как. Това единственото, което въобще не трябва да правя.
Чудела съм се за бързо ходене дали да не опитам.
За тежестите не съм съгласна.
Резултат има и с ниски тежести. Има и лицеви на колене.
Имам гири от 1,1,5, 2,3,4, 5кг
Чакам си от 2,5
От 5кг засега не мога.
Плюс обаче упражнения в легнало положение може вече с 4 кг да си правя без проблеми.
Да не забравяме и ластици за ръце. Там няма оправдания. Те са точно за нас. Има страхотни упражнения за ръце.
Дори и с тия малки гири съм си прибрала отдавна ръцете и стегнала.
Че познавам хора свалили по 50 кг, нищо не правят и ръцете им са в ужасно състояние.
Това беше като отслабнах и това ме мотивира да почна.

# 701
Ураааа! Тичането победи цацата! Stuck Out Tongue Winking Eye
Половин кило съм надолу! ChatGPT ме убеждаваше, че въпреки мазнотиите и виното, ще съм 400 гр. на минус, ама му нямах много вяра.
То половин килограм при моето тегло е все едно на танк да му падне регистрационният номер, но важна е посоката. Simple Smile

# 702
Браво за добрите резултати на всички!
Елора, 4 кг са си доста. Аз сигурно и 1 няма да мога да вдигна. Мотивирате ме да започна да тренирам щом ми мине забраната да не се натоварвам.
Хубава седмица на всички!

# 703
това с ластиците изглежда много интересно, да взема да инвестирам в един такъв уред. Хем е лесен за пренасяне

# 704
Ластиците са различни цветове съответно с различно натоварване. Прочети преди да ги купиш, че да не се изкривиш или пребиеш с някой ластик.

Общи условия

Активация на акаунт