Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 91 (м. юни и м. юли)

• 30 638
  • 900
  •   1
Отговори
# 675
Браво, Гущер. Ще успееш да пребориш и него, сигурна съм в това.
Аз ще минавам на строго кето през август, дано помогне.

# 676
  • на острова на мечтите
Точно за отпуснат корем изгледах едно видео. На руски е, да не го гледат англосаксонците🥳🤣🤪

https://youtu.be/0pSyQZJFeh0?si=QMy_iGMm7iDO3897
Стас има много полезни видеа в тубата.
Фиданка си станал, дума да няма.
Днес омлет и печен патладжан с истински домат, дето е гледал слънцето😁

# 677
Гущер, ще станат работите, нали и сам казваш че имаш прогрес. Значи е въпрос на време само.
Ако много се затръшкаш - дръж си подръка някоя снимка от преди да те накацаме с метлите тук Grinning Ще ти мине набързо.

# 678
Точно за отпуснат корем изгледах едно видео. На руски е, да не го гледат англосаксонците🥳🤣🤪

https://youtu.be/0pSyQZJFeh0?si=QMy_iGMm7iDO3897
Стас има много полезни видеа в тубата.
Фиданка си станал, дума да няма.
Днес омлет и печен патладжан с истински домат, дето е гледал слънцето😁

При инсулинова резистентност ,може ли да се консумират патладжани ?

# 679
Гущера, е станал като манекен! Поздравления 👌

# 680
Гущер, аз виждам излишна кожа че има. Може и да се прибере, но може и да не се. Не си на 20, така че може и да ти остане едно пакетче под пъпа.

# 681
  • на острова на мечтите
Yana_m, аз съм с псориазис и не бива нито патладжани, нито домати и непомняощекакво небивало, ама все ми е тая. Не ме вземайте за пример😁😚 Не помня дали имаше нещо по въпроса на първа страница, но на мен само да ми кажат не на домати, чушки и патладжани просто прескачам абзаца. Чета избирателно.

# 682
Дани, видеото е хубаво. Горе-долу и аз това знам от други източници. Стремя се, както и той съветва, добро, балансирано по нашия режим хранене, с достатъчно протеин и лек калориен дефицит от около 10 до максимум 15%. В номинална стойност около 270-300 ккал. То, разбира се, трудно се получава точно - няколко дни си в дефицит, друг- в излишък, но на седмична база  ги докарвам.
Невър, за съжаление не е кожа, а две шепи сланина. Като натисна, отдолу мускулите са на камък, обаче не щат да се показват. Крият се, мамицата им! Rage
Виждал съм един рязко отслабнал във фитнеса, на него какви кожи му висят. Хем момчето е бивш от скоро щангист от най-високата категория. Контузия от катастрофа в колената и на 21 принуден да се откаже. Та няма нужда да държи килограми и е провиснал отвсякъде.

# 683
Е, това вече екстремно. Не е задължително да виси яко. Може да е леко преразтегната и пак да не държи опънат слоя мазнини под кожата. То хептен да нямаш мазнини там, ще ти е много трудно и невъзможно да се поддържа, освен ако не ти е фикс идея и хвърлиш много време и усилия.

# 684
Хм, пробвай пък фастове за по ден-два от време на време ако искаш. Макар че ако наистина е подкожно това дето те дразни а не отвътре около органите да ти подпира и издува, е повече естетичен проблем. Висцералните са дето правят проблемите.
И аз си имам под пъпа, точно както го описваш ти - да го хванеш в шепи, то се напипва че е под кожата. Не се тръшкам точно за тази си част, там си и винаги така тапицирано. И с прекалено ниско тегло съм бивала и пак имаше там меко. За корем почвам да се тръшкам ако почне да се заобля в горната част че това вече не е добре.

# 685
Данилу, благодаря, ще го изгледам видеото.

# 686
Дразни ме като естетичен проблем, но пък има върху какво да работя. Simple Smile То не е само това де. И по задника, и по вътрешната част на бедрата има тлъсто, ама там не ми опъва фланелката Sad Там, между краката вече има и излишна кожа.
То нещата се получават малко по малко, но аз явно съм нетърпелив. Все още не съм от слабите. По-близо съм до 100 кг., отколкото до целевите 90.
Нати, отвън ми е сланината. Преди няколко месеца ме гледаха на ехограф и ми казаха, че вътрешните ми органи не са затлъстели. Фастовете не са моето, а особено и като тренирам. Не знам дали ще мога да ги вкарам. 4 дни в седмицата силови, а напоследък открих, че ми харесва и да тичам, та един ден и бягане.

# 687
Ще ги оправиш и задника, и предника Grinning Ама няма да е бързо да се и прибере всичко, че не сме на по 20 годинки.
А фастове - ако имаш дни в които не тренираш, тогава, че иначе трудно ще ти е.
И ти не беше ли доволно висок, как тъй искаш хем мускули да имаш, хем да паднеш до 90 кила?

# 688
185 см. съм, на 47 г. Няма за кога да ставам нацепен батка или по-скоро чичка. Joy
Някакви мускули искам да понаправя. Costa казва, че иначе няма да мога да си бърша задника след 80 г. Wink Нищо, че нямам роднина от мъжки пол, който да е минал този праг.
90 кг. са постижима цел. Остават 6 или 7 в зависимост на кой кантар се меря. Последните явно са най-трудни. 36 свалих за година и половина. Още малко останаха, но толкова тегаво...

# 689
Те ясно че са постижими, въпросът е нужно ли е наистина да тежиш по-малко. От тая снимка не ми изглежда сегашните да са ти много.

Общи условия

Активация на акаунт