"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 510
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Нова съм тук!
Имам положителен тест за бременност след първа инсеминация и ре-инсеминация. Дата на начало на последна менструация- 10 юни. Първият тест за бременност е направен 13 дни след манипулацията, следващите са повтаряни през два дни. Слагам циклогест вагинално от деня на ре-инсеминацията и продължавам до днес. Моля за мнение за удвояването на ЧХГ и дали прогестерона е добре. За ТСХ знам, увеличиха ми дозата, с Хашимото съм. Благодаря!

# 196
m.ps всичко изглежда нормално. Честито!

Симона, за съжаление е възможно. Аз имах два такива случаи втора черта на тестовете, а кръвния е отрицателен. Много съжалявам, знам какво преживяваш.

# 197
Имам и някакви придърпвания в яйчниците, също и подобни на менструални болки, предполагам е нормално.

# 198
Да, нормално е

# 199
Момичета не мога да повярвам но кръвния тест е негативен как е възможно това
Възможно е чертите на тестовете да са изпарителни. Гледам от телефон и ми се виждат безцветни сякаш. Но има и друго - аз лично съм имала един случай в който имах почти невидима черта на тест и съответно пуснах кръвен същия ден и беше отрицателен. 4 дни по-късно отново пуснах кръвен, защото пак имах почти невидима черта на тест и вече беше положителен макар и с ниска стойност.

# 200
Момичета дали ви се е случвало след 1-2 ч да погледнете теста за бременност. Аз го направих . Първите 4-5 Мин нямаше нищо ,погледах след час -два чертите бяха такива . Дали са изпарителни?

# 201
Да, изпарителни са

# 202
simonavaklinova,ако вторите черти на тестовете бяха ясни и отчетливи, щеше да е основателно да се чудите защо кръвният тест е отрицателен. Но при бледи линии и отрицателен кръвен резултат, по-вероятно е да става дума за изпарителни линии, а не за лабораторна грешка.

Линката_лина,отчитането на тестовете извън указаното време води до невалиден резултат.

# 203
  • Телиш/Плевен
Момичета дали ви се е случвало след 1-2 ч да погледнете теста за бременност.
В листовката пише до колко минути се отчита резултат. Съответно няма смисъл тестовете да се пазят и гледат след указаното време.

# 204
simonavaklinova,ако вторите черти на тестовете бяха ясни и отчетливи, щеше да е основателно да се чудите защо кръвният тест е отрицателен. Но при бледи линии и отрицателен кръвен резултат, по-вероятно е да става дума за изпарителни линии, а не за лабораторна грешка.

Линката_лина,отчитането на тестовете извън указаното време води до невалиден резултат.
.
това е теста от днес излиза веднага линията розовее със сигурност не е изпратителна. Линиите стават с ден по наситени. Не разбирам какво е това.

# 205
Според мен тези по-евтините тестове може и да дават често изпарителни ченти. Или повтори изследването в друга лаборатория.

# 206
  • Sofia

.
това е теста от днес излиза веднага линията розовее със сигурност не е изпратителна. Линиите стават с ден по наситени. Не разбирам какво е това.
Направи тест на друга марка най-добре. Кръвните тестове рядко лъжат.

# 207

.
Направи тест на друга марка най-добре. Кръвните тестове рядко лъжат.

# 208
Момичета дали ви се е случвало след 1-2 ч да погледнете теста за бременност. Аз го направих . Първите 4-5 Мин нямаше нищо ,погледах след час -два чертите бяха такива . Дали са изпарителни?

Случвало ми се е два пъти.
Първия бях,наистина бременна, синът ми вече е на почти на 10. Бях на работа сутринта и нямах много време да изчакам теста погледнах го на 3 та мин сигурно и го метнах. След работа си казах "абе я да погледна пак" и хоп втора черта. Б
Тогава бях 3 дни преди менструация но гърците ми бяха станали огромни и имах боцкания в областта на матката.
Втория път обаче, си беше фалшива и нямаше бременност това се случи преди месец.
Извод: Пробвай пак след ден, два и така!

# 209
Момичета, дали има някоя сред вас с операция от апендицит? Бременна съм във втори месец и ме боли. Предполагам е нормално от разпъването на корема, понеже вече имам и си ми личи по принцип съм доста слаба никога корем не съм имала и съм 4-5кг отгоре, бях 50кг вече съм 54.5кг, но и малко ме е страх да не се окаже това някакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт