"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 21 415
  • 636
  •   2
Отговори
# 555
За да не се дават луди пари, просто си вземете лентички с по много тестове, които са евтинийки. Аз имах на easy@home и wondfo от Амазон и един тест ми струваше стотинки.

Това дали има смисъл да се тества рано е въпрос на лична преценка. Аз лично не можех да издържа да чакам и си хванах бременността 8 дни след овулация с wondfo. И после всеки ден си правих wondfo и easy@home, понеже имах много лентички. Та за мен си беше добре ранното тестване. При мен и гаденето започна преди закъснението, та беше полезно да знам защо ми се гадеше

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 23:12 от Zimk02

# 556
Аз ползвам винаги този на лейди тест чувствителност 10 за 0.80 лв. Сега ви пускам и лентичката когато го направих преди две години ,1 ден преди закъснението ми /помня го много добре/. Малко съм сантиментална и си пазя тестовете на децата с надписана дата на тях, но на писалка тест който правих веднага след лентичките. Единият беше на Белийв, вторият на Шуърчек /обикновенния/.

# 557
Всеки е различен, за мен не е стресово тестването.  Имам дете заченато спонтанно, имам и няколко неуспешни опита инвитро,  и повторна бременност. Моята позиция е на жена била и от двете страни, с и без проблеми.  И с двете бременности разбрах много ранно.
Затова, благодарна съм, че тогава направих ранен тест, дори с  риск от стрес. Защото предвид обстоятелствата, които ми предстояха, този тест буквално ме предпази от аборт. 
За мен е важно да знам дали преживявам биохимична бременност – това е знак, че оплождане има, но има и пречка. Ако се повтори, значи има проблем, който трябва да се лекува. По-големият стрес би бил да губя време в опити без резултат. Още една причина, защо предпочитам ранно тестване, особено когато нещата не се случват в рамките на няколко месеца.
И най-важното, жената която  познава тялото си никога не остава в неведение -  сигналите му са ясни и отвъд всякакви „характеристики и указания на продукта“.

# 558
Имам спонтанни (неуспешни) бременности и такава, в следствие на инвитро). При всички тествах рано и така си хванах биохимичните (потвърдени от кръвен тест).
Аз тестове правя от любопитство. Резултатът не ме стресира толкова, колкото неизвестността Joy Докато чакам предпочитам сутрин да стана, да направя един тест, да констатирам резултата и да си продължа с деня. И тествам рано с ясната мисъл, че ако е отрицателен, това не значи, че няма утре да е положителен.
Но това съм аз, моите възприятия, моят характер и емоции. Не съветвам никого какво да прави, нито казвам кое е правилно и грешно.

# 559
Здравейте
Какво ще кажете за този тест
Появи се многооооо бледа в времето на отчитане и след 10 мин остана такава
Тъй като четох доста дами са писали за лентичките че показвали изпарителни
Моля помогнете ми с разгадаването не за първи път правя тези лентички не са ми се появявали дори такива

# 560
Какво мислите за тестовете  за бременност Belive pro?!
Колко дни преди цикъл се правят?!

# 561

Белийв про са два теста, единия е за преди закъснение, а другия за след закъснението. Аз искам да ги пробвам, но не намирам аптека в която ги има. Иначе преди съм си правила единичния /лилавия/, който ми беше показал две много хубави черти на 3 тия ден от закъснението.

# 562
Аз съм най-доволна от believe pro и sure check. Не съм имала гафове с тях.

Купувала съм първите от Субра и Софармаси.

# 563

Белийв про са два теста, единия е за преди закъснение, а другия за след закъснението. Аз искам да ги пробвам, но не намирам аптека в която ги има. Иначе преди съм си правила единичния /лилавия/, който ми беше показал две много хубави черти на 3 тия ден от закъснението.
Има ги в онлайн аптеките, аз от там съм си поръчвала тестове на всякакви марки. Ползвала съм само единия от комплекта за ранно тестване, той поне нямаше изпарителни черти. Другия все още не му дошъл реда 😅

# 564
Здравейте. За първи път виждам тест,който е на половина с розова черта,другата половина е сива (само отгоре е розова) . Теста е 2 дни преди закъснение,но е ранен. Втората черта излезе след 15 минути. Имам още един от вчера,който си има изпарителна,но бяла. Дали този е положителен 😅

# 565
  • Sofia
Здравейте. За първи път виждам тест,който е на половина с розова черта,другата половина е сива (само отгоре е розова) . Теста е 2 дни преди закъснение,но е ранен. Втората черта излезе след 15 минути. Имам още един от вчера,който си има изпарителна,но бяла. Дали този е положителен 😅
Може и да е, но малко вероятно. Престо дават големи отклонения, изпарителни, а много често и лъжливо положителни. Най - сигурно би било, ако имате съмнение да си пуснете кръвен тест утре или в други ден, ако не дойде. Другият вариант е да направите уринарен, но с друга марка.

# 566
След времето за отчитане на резултат винаги говорим за изпарителна черта. Simple Smile Наистина не знам маркетинговата стратегия на "Престо", но е доста успешна след като всички продължават да купуват... Sweat Smile
При съмнение - пуснете кръвен или изчакайте закъснение и се тествайте пак. Успех! Simple Smile

# 567

След изтичане на времето за отчитане тестът вече не се гледа.
 Славата на "Престо" също не е най-добрата, защото много жени във форума, които не са били бременни, са се "хвалили" с черти, които впоследствие се оказали изпарителни.

# 568

Според вас този тест положителен ли се смята? Снимката е направена 4 минути след като е направен. Със закъснение на цикъла 4 дена.

# 569
На мен ми се вижда сива черта, но може да е от снимката. Сигурно е положителен.

Общи условия

Активация на акаунт