"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 21 400
  • 636
  •   1
Отговори
# 585
Всички симптоми са сходни с предменструалните, освен ако в допълнение няма отпадналост, гадене и доста по болезнени гърди. Щом си с 2-3 дни преди цикъл, най рано може при АГ след 10 тия ден от закъснението.
Аз от както правим опити имам месеци, в които ми се гади. Този месец бях и с отпадналост и с виене на свят и с доста болезнени гърди, но….нищичко. Казвам го, за да успокоя жени като мен, които много се вталясват по симптомите. Иначе някои жени си имат симптоми и си се оказват и бременни😊 дай Боже на всички ни от тези симптоми-истинските!

# 586
Аз бях сигурна, че съм бременна, защото нямах нито един симптом. Обичайните симптоми на ранна бременност/ПМС (който при мен беше ужасен преди да родя) просто липсваха съвсем в началото. На по-късен етап вече ми се разказа играта от повръщане и гадене по цял ден. Та, хора всякакви. 😃

# 587
Ако някой ми беше казал, преди години, че забременяването е толкова сложен процес, толкова нерви и пари за тестове щеше да ми спести, че не е истина😒 То не са симптоми, то не са овулации, не са смятания…да не говорим и колко нерви и мислене падало. Ужас. Утре съм на преглед и ме е доста страх, да си призная. Но се успокоявам, че и да ли има нещо, поне е стъпка към успеха, знам ли. По-добре да се знае причината, отколкото да се надявам и накрая пак нищо. Желая ви успех на всички и дано да се преместим най-скоро в някоя тема за мами☺☺

# 588

Днес си направих кръвен тест и това е резултата. Направих и тест. Или ми се привижда или виждам бледа втора черта. Не мога да разбера. МЦ ми закъснява с 1 ден.

# 589
  • София
Честито!

# 590

Днес си направих кръвен тест и това е резултата. Направих и тест. Или ми се привижда или виждам бледа втора черта. Не мога да разбера. МЦ ми закъснява с 1 ден.

Кръвния тест винаги е достоверния, а насищането в урината става по - бавно.
Честито значи Simple Smile

# 591
Здравейте, бъдещи и настоящи мамита.
Дали е възможно да съм бременна? С мъжа ми правим опити за бебче. Последната ми менструация беше на 20.08. като според датата от календара на телефона ми овулацията ми е била на 03.09., в този период направих тест за овулация и я имаше на тази дата. Менструацията ми е редовна и е на 28 дни. Днес е първият ден от закъснението ми и имам розовеещо зацапване. До сега никога не се получавало така преди или по време на цикъл. Имам болки в областта на гърдите и кръста, както и ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам, да си взема ли тест за бременност или да изчакам още няколко дни?

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 19:30 от Zheleva.M

# 592
Дали е възможно да съм бременна? С мъжа ми правим опити за бебче. Последната ми менструация беше на 29.08. като според датата от календара на телефона ми овулацията ми е била на 03.09., в този период направих тест за овулация и я имаше на тази дата. Менструацията ми е редовна и е на 28 дни. Днес е първият ден от закъснението ми и имам розовеещо зацапване. До сега никога не се получавало така преди или по време на цикъл. Имам болки в областта на гърдите и кръста, както и ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам, да си взема ли тест за бременност или да изчакам още няколко дни?

Вземете си тест за домашни условия. На мен ми излезна преди менструация, сега ще правя и кръвен.

# 593
Желева, според мен нещо не си отчела правилно. Ако цикълът ти е 28 дни, нямаш закъснение и овулацията не е била тогава.

# 594
Поправих го, извинявам се за недоразумението. На 20-ти е.
Желева, според мен нещо не си отчела правилно. Ако цикълът ти е 28 дни, нямаш закъснение и овулацията не е била тогава.

# 595
Дали е възможно да съм бременна? С мъжа ми правим опити за бебче. Последната ми менструация беше на 20.08. като според датата от календара на телефона ми овулацията ми е била на 03.09., в този период направих тест за овулация и я имаше на тази дата. Менструацията ми е редовна и е на 28 дни. Днес е първият ден от закъснението ми и имам розовеещо зацапване. До сега никога не се получавало така преди или по време на цикъл. Имам болки в областта на гърдите и кръста, както и ниско долу все едно всеки момент ще ми дойде. Бихте ли ме посъветвали как да процедирам, да си взема ли тест за бременност или да изчакам още няколко дни?
Вземи тест, ще даде на първо време отговор.
Утре да се похвалиш с II чертички 😉🍀

# 596
Zheleva.M, какво стана? Simple Smile

# 597
Здравейте. Пиша тук, защото този път все още не съм направила тест, тъй като до сега съм бъркала симптомите и този път реших да поизчакам. Но този месец имах необичайно за мен кафеникаво зацапване. Менструацията ми е по принцип на 32-34 дни обичайно. На 09 Август ми беше последната. Като някъде към края на август, началото на септември ( не съм на 100% сигурна за дати ) получих въпросното кафеникаво зацапване, което беше 2-3 дни… По приложението, с което си следя вмомента ми дава 8 дни закъснение. Последните няколко месеца преди менструация гърдите ми стават доста чуствителни, като сега тази “чувствителност” липсва. Нямам никакви други конкретни симптоми, освен, че преди 2 дни вечерта почуствах леко придърпване ниско, в ляво. Тест още не съм правила, тъй като до сега явно силно съм се надявала и още на първия ден закъснение се е тичало към аптека, съответно след това е идвало голямото разочарование….

# 598
  • София
Направи един пиклив,  със сигурност ще покаже на 8 дена закъснение. Успех!

# 599
Да направи един 🙂, дано излезе положителен да подхлъзнеш и всички в темата в очкаване да почнат да пускат ++++ 👍🍀

Общи условия

Активация на акаунт