"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 24 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 60

здравейте , прикачих снимка , от вчера направен тест и от днес , виждам , че има две черти , но са бледи . Нормално ли е чертите да са толкова бледи на 4 ти ден закъсниение вече ? Ще се радвам де ми отговорите , защото малко се притеснявам .😊 Притеснението ми се появи , защото вчера със сестра ми си направихме тестове и се оказа , че и двете явно сме бременни , само че нейнята тестова линия е доста по-ярка от моята ще прикача снимка за сравнение .

# 61
Лизи, няма такова нещо като “малко бременна” или “много бременна” Blush
И двете сте бременни и това е чудесно, няма нужда да сравнявате чертите. Чертите са си черти и са там Hug успех!

# 62
Здравейте!
Последната менструация беше на 16 май, на 2 юни имахме незащитен полов акт(родих преди 11 месеца). Трябваше да ми дойде днес, но все още няма нищо - няма и такива признаци. Имах в предните 3-4 дни отпадналост, умора, също така едно леко петно кръв, след като ходих до тоалетна, спеше ми се(точно като първата ми бременност), леко ми се гади от цигари и имах болки ниско в кръста.Та, чудя се дали да изчакам още някой ден, или да направя тест утре сутрин?
А, ако го направя днес, дали би отчел, въпреки че няма да е с първа урина?
Благодаря предварително на отзовалите се!🤗

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 11:40 от Happylife

# 63
Редовен ли е цикъла вече след раждането? Кърмите ли? Рано е иначе за тест, кога е било зацапването на кой ден след незащитения контакт? Ако цикъла ви не е редовен още е напълно възможно да сте била и в Овулация на 2.06 и да сте забременяла.

# 64
Редовен ли е цикъла вече след раждането? Кърмите ли? Рано е иначе за тест, кога е било зацапването на кой ден след незащитения контакт? Ако цикъла ви не е редовен още е напълно възможно да сте била и в Овулация на 2.06 и да сте забременяла.

Да, цикъла си е редовен и не кърмя вече. Зацапването не си спомням точно в кой ден е било, преди 4-5 дни. Не е било кой знае какво зацапване, само едно петно и веднъж, когато ходих до тоалетна.

# 65

Да, цикъла си е редовен и не кърмя вече. Зацапването не си спомням точно в кой ден е било, преди 4-5 дни. Не е било кой знае какво зацапване, само едно петно и веднъж, когато ходих до тоалетна.

Ами може и импатовионно да е, за това питам. Направи един тест щом са минали 4-5 дни, може и да покаже, но такъв с ниска чувствителност.

# 66

Ами може и импатовионно да е, за това питам. Направи един тест щом са минали 4-5 дни, може и да покаже, но такъв с ниска чувствителност.

Благодаря за бързите отговори!🤗

# 67
  • София
Здравейте! След мисед октомври миналата година, най-накрая видях втора черта. Как ви се струва, понеже е бледа и вече започвам да се притеснявам и дори не мога да се зарадвам. Днес ми е 6 ден закъснение, като овулацията ми е била около 30.05.

# 68
На мен ми се вижда положителен, може да си пуснете вече кръвен за потвърждение. Успех!

# 69
Здравейте! След мисед октомври миналата година, най-накрая видях втора черта. Как ви се струва, понеже е бледа и вече започвам да се притеснявам и дори не мога да се зарадвам. Днес ми е 6 ден закъснение, като овулацията ми е била около 30.05.

Здравей, аз мисля, че за 6ти ден закъснение трябва да е по-наситена чертата. Аз също имах мисед миналия октомври и също бих препоръчала 2 кръвни теста през 48 часа, за да се види дали всичко е наред.
Моят тест тогава на 2ри ден закъснение беше отрицатален, на 4ти се виждаше много бледа черта.
Успех, стискам палци овулацията да е била по-късна.

# 70
  • София

Здравей, аз мисля, че за 6ти ден закъснение трябва да е по-наситена чертата. Аз също имах мисед миналия октомври и също бих препоръчала 2 кръвни теста през 48 часа, за да се види дали всичко е наред.
Моят тест тогава на 2ри ден закъснение беше отрицатален, на 4ти се виждаше много бледа черта.
Успех, стискам палци овулацията да е била по-късна.

При мен след аборта цикълът се размести тотално и беше 28, 30, 31 дни.  Миналият месец беше 31 също, затова предполагам късна овулация. Пуснала съм кръвен и чакам да излезе днес. Иначе имам едно нормално раждане преди 3 години, което също беше с подобна втора черта.

# 71

Здравейте! Предния месец имах менструация от 26-30 май. Овулацията ми беше около 5-8 юни, направих тест вчера с втора урина и излезе това
5 дни преди очаквана менструация съм
Отчетено е на 6та минута

# 72
Ариел, какво показа кръвният? Blush

Емилия, вижда се втора черта, но е доста бледа, а и Престо дават странни бледи черти понякога и при бременност, и при липса на такава. Моят съвет е да направите нов тест, препоръчвам не престо, ами шуър или някакъв друг, с първа сутрешна урина утре. Успех Hug

# 73
  • София
Ариел, какво показа кръвният? Blush

Емилия, вижда се втора черта, но е доста бледа, а и Престо дават странни бледи черти понякога и при бременност, и при липса на такава. Моят съвет е да направите нов тест, препоръчвам не престо, ами шуър или някакъв друг, с първа сутрешна урина утре. Успех Hug
В понеделник ЧХГ 164 , вчера направих още един пиклив тест с доста по-наситена втора черта. Днес пуснах ново ЧХГ и го чакам да излезе следобеда. Единствено ме притесни прогестеронът, който е 50,6nmol/l и на своя глава започнах утрогестан днес. С предишните бременности пак беше нисък и го пих. Сега се чудя дали да пия или да слагам вагинално 3х100мг или само 2х100мг. Чак понеделник съм на преглед 😒

# 74
Честито! Ето го къде е понеделник. Всичко ще бъде наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт