"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 593
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момичета нормално ли е да имам болки в слабините в начална бременност според вас ? Страх ме е много от извънматочна бременност а на преглед съм чак на 10.06.
Според календара съм в 4г.с. и 5 дни. Нямам нито кървене нито някакви други симптоми, само леко болезнени гърди... Но тази болка много ме притеснява ..... Преди 3 г. родих момиченце , което почина в болницата на 8-ми ден , след 1 година извънматочна бременност и ето сега 2 г. по-късно отново съм бременна и много ме е страх !! Искам всичко да е наред. Не търся съжаление а подкрепа 😔
Защо не посетите лекар по-рано щом сте толкова притеснена и с толкова дълга предистория. Ние тук можем само да гадаем, но нито сме лекари, нито можем да гледаме през телефона.

# 31
Аз не мисля, че по-ранен преглед ще и помогне на жената. Най-много да и кажат, че нищо не се вижда (което и на нейния преглед може да се случи) и тя да изпадне в още по-голям ужас.
Болките в областта на яйчниците са нормални и често срещани. Аз също ги имах в началните седмици.
Илияна, зная, че с вашата история би било много трудно, но вярвам, че ако малко повече се успокоите и не се вглеждате във всяко нещо, ще изкарате по-леко, а защо не и приятно бременността си Hug успех!

# 32

Здравейте, възможно ли е да е положителен? Снимката е направена след времето за отчитане, но чертата се появи преди 10тата минута. 12ти ден след овулация, при отрицателен кръвен преди 2 дни.

# 33
Отрицателният кръвен преди 2 дни с каква стойност беше? Ако удвоен по две дава положителен резултат, тогава е възможно да има бременност. Ако е бил със стойност <1, според мен по-скоро няма бременност. Чертичката на този тест е много бледа и неоцветена. Бих се доверила на кръвния. Все пак нищо не пречи да си направите още един тест след 2-3 дни. Пожелавам ви успех Hug

# 34
Щом тестът е сниман след времето за отчитане, значи е невалиден. Друго не може да се каже.

# 35
Здравейте момичета, нова съм тук. Надявам се, че не съм объркала темата и ще ми бъдете полезни.
От много време опитваме за бебе, имам един мисед ноември.. дълга тема.
 Та въпроса ми е - вчера направих два теста и двата с втора бледа (закъснение 1,2 дни). Днес повторих и са отрицателни. Не живея в България и тук системата е доста тромава. Какво мислите? Благодаря на всички 💐
Прилагам снимки. Втората линия се появи веднага. Цикал липсва все още.

# 36
Ами според тези тестове количеството ЧХГ у вас намалява, вместо да се увеличава, което не е добър знак. Съветвам ви да направите още някой тест утре с първа сутрешна урина или направо кръвен, за да не остават съмнения. Пожелавам успех Hug

# 37
Според мен това са изпарители черти. Истинските са дебели.

Скрит текст:

# 38
Според мен това са изпарители черти. Истинските са дебели.

Така е, но се появиха на секундата след тестване, а снимката я направих на др ден. Объркана съм, защото никога не ми се е случвало. Имам опит с тестовете за съжаление.
Скрит текст:

# 39
Здравейте и от мен!
От почти две години правим опити за бебче, доста обикаляне по болници падна, а съм на 25г.
Имам закъснение от 5дни, при което направих вчера и днес по един тест и те са с две бледи чертички. Дали да повторя утре още един тест или направо да пусна кръвен? Ако отиде на аг, предполагам няма да се види нищо, защото последната мц ми беше на 10 май.

# 40
За преглед при лекар е рано, най-добре изчакайте поне две седмици закъснение.
Може да правите още уринарни, най-добре с първа сутрешна урина, във всеки следващ ден следва чертичката да става по-наситена.
Опцията за кръвен тест също си я имате. Ако пускате кръвен, пуснете и прогестерон с него. Успех Hug

# 41
Само аз ли виждам 4 черти от , която едната е контролната ? Правен 1-3 дни преди закъснение , тъй като не ми е много редовен + това НЕ е с първа урина .
Появиха се веднага след направата , втората снимка е 5мин след направата . Какво мислите? Утре сутрин ще направя и втория !

# 42
Здравейте не знам дали темата е за тук но силно се надявам някой да ми каже/обесни какво се случва с тялото ми на 24г съм имам дъщеря на 4г с мъжа ми не се пазим изобщо остават 10 дни до МЦ и днес по бельото си видях светлорозови точки и си сложих превръзка и там също има няколко точки светлорозови това значи ли че съм забременяла или?

# 43
Никол, аз нищо не виждам на този тест. Ако има черта, тя е супер бледа и на снимката не се вижда.

Мария, мисля, че е било от овулацията, рано е за някаква имплантация, поне така мисля.

# 44

И нека гадаенето започне сега!!!
Теста не е правен сутрин. Трябваше да ми дойде вчера!

Общи условия

Активация на акаунт