"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 566
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честито! Ето го къде е понеделник. Всичко ще бъде наред Hug
Благодаря! Надявам се този път всичко да мине добре.
Някой ако има опит с утрогестан , може ли да сподели мнение дали е по-добре комбиниран приема му - орално и вагинално или само едно от двете? Аз преди съм го пила, но сега прочетох, че май вагинално се усвоявал по-хубаво 🤔

# 76
Ариел, какво показа кръвният? Blush

Емилия, вижда се втора черта, но е доста бледа, а и Престо дават странни бледи черти понякога и при бременност, и при липса на такава. Моят съвет е да направите нов тест, препоръчвам не престо, ами шуър или някакъв друг, с първа сутрешна урина утре. Успех Hug

Днес направих с първа урина и Sure и Престо, не знам дали си въобразявам, но на долния Престо ми се привижда.. 4 дни преди МЦ съм

# 77
  • Sofia

Емилия, вижда се втора черта, но е доста бледа, а и Престо дават странни бледи черти понякога и при бременност, и при липса на такава. Моят съвет е да направите нов тест, препоръчвам не престо, ами шуър или някакъв друг, с първа сутрешна урина утре. Успех Hug

Днес направих с първа урина и Sure и Престо, не знам дали си въобразявам, но на долния Престо ми се привижда.. 4 дни преди МЦ съм

Аз лично не виждам нищо на нито един от 3те теста. Може нещо аз да съм проблема или светлината на снимката да не е добра.

# 78

Аз лично не виждам нищо на нито един от 3те теста. Може нещо аз да съм проблема или светлината на снимката да не е добра.

Да, вгледах се добре, и аз мисля, че няма нищо. Преди 2 дни имаше бледа черта, сега няма. На 22.06 трябва да ми идва мц по календар.

# 79
  • Sofia
emiliya444: За жалост има такива случаи. Вероятно е биохимична, ако има знакъснение на цикъла все пак направи нов тест. Най-вероятно е имало нещо, но не се е задържало. Съжалявам и пожелавам много късмет и успех.

# 80
emiliya444: За жалост има такива случаи. Вероятно е биохимична, ако има знакъснение на цикъла все пак направи нов тест. Най-вероятно е имало нещо, но не се е задържало. Съжалявам и пожелавам много късмет и успех.

Предния месец беше по същия начин.. защо се получава така
Благодаря!

# 81
  • Sofia

Предния месец беше по същия начин.. защо се получава така
Благодаря!

Има вероятност тестовете да показват изпарителни черти и да не са адекватни. Пробвайте с друга марка следващият път. Ако често се случва първо да има черта, след това да няма вариантите са два или тестовете не са адекватни и точни или се получава биохимична бременност и я губите. Ако често сте засичали такъв случай или вече не се получава над 1 година препоръчвам да се консултирате с репродуктивен специалист за да разберете евентуалната причина.

# 82
  • София
Няма смисъл да правите тестове 4 дни преди датата на цикъла. Защото дори и да хванете биохимична бременност, каква полза. Изчаквайте поне 1 ден закъснение. На бледи черти само на Престо хич не бих разчитала.

# 83
Здравейте дами, реших и аз да се включа, тъй като от март правим опити с приятелят ми, но за тест за овулация се сетихме този месец. Та датите 06-07.06 ми бяха най-силно изразени двете ленти, като бебеправене имаше всеки ден от 01-09.06, та със сигурност трябва да сме хванали периода. Моят МЦ обикновено е 30-31 дни, като начална дата на последна менструация беше 17.05. Днес е 19.06 и по календар ми го дава 2-ри ден закъснение, като съответно не се сдържах и направих тест за бременност, който е отрицателен Sad Исках да изчакам точно 14 дни след овулацията, което по груби сметки се пада 20-21.06, за да е най-точен резултата. Дали има вероятност да ми закъснява от други фактори като стрес или вглъбяване в мисълта или да направя отново тест на 21.06, ако все още не ми е дошло? При някоя дама дали се е случвало да е подранила и да и даде отрицателен тест и после положителен? Благодаря ви!

# 84
Имали сте късна овулация, според мен просто нямате закъснение на цикъла. Знам, че от датата на овулация, добавяш 14 дни и това е очакваната дата за цикъл, или бременност. Едно от двете. Опитайте с тест на 21 или 22 юни. Дано е положителен.

# 85
Съгласна съм с miki, ако О е била на 7.06 (чертата трябва да е по - ярка от контролната) също е добре да знаете че тя настъпва в рамките на 12-24ч след като видим положителен тест, тогава нямате закъснение все още, а сте имали късна овулация и реалното закъснение би било след 2 дни. От кой ден започнахте да следите за овулация?

# 86
Съгласна съм с miki, ако О е била на 7.06 (чертата трябва да е по - ярка от контролната) също е добре да знаете че тя настъпва в рамките на 12-24ч след като видим положителен тест, тогава нямате закъснение все още, а сте имали късна овулация и реалното закъснение би било след 2 дни. От кой ден започнахте да следите за овулация?
Започнах с тестовете от 01.06, защото по календар на телефона ми го даваше, че тогава е пика, но реално чак на 06-07.06 имаше две ярки черти на теста- през останалото време беше с една ярка и една бледа черта.

# 87
Здравейте, почнахме с мъжа ми да правим опити за бебе, цикълът ми е редовен , купих си тест за овулация Oview , по програмата, която я имам на телефона показва , че днес е ден на овулация, направих теста но ми показва една бледа чертичка която означава че няма овулация. На кое да се доверявам незнам, на приложението в телефона си ли или на тестовете? Дайте ми идеи мами искаме бебе вече

# 88
Здравейте, почнахме с мъжа ми да правим опити за бебе, цикълът ми е редовен , купих си тест за овулация Oview , по програмата, която я имам на телефона показва , че днес е ден на овулация, направих теста но ми показва една бледа чертичка която означава че няма овулация. На кое да се доверявам незнам, на приложението в телефона си ли или на тестовете? Дайте ми идеи мами искаме бебе вече

Разнира се че теста е по - достоверен, той отчита хормони в тялото ви, а приложението е само данни според това което вие въведете, ако не го настроите няма да отчита нередовен цикъл и прочие. Тестването започва според дължината на вашия цикъл, може и на 10 ден или на 7 ден, ако сте с къс цикъл, тоест няколко дни правите тестове, а като видите плюс тя настъпва до 24ч след теста. Има тема за Овулация и тестовете, там може да са ви по полезни. Знам че се прави примерно на обяд/след обяд след като поне 2ч не сте приемала течност и не сте ходила по нужда. Поне аз така правих преди 4г горе долу. В крайна сметка не хванах овулация, ама мъжа ми я е хванал Joy била е в деня преди да започна тестването, в този месец се оказаха с къс период и ранна овулация.

# 89
Здравейте! Първи ден закъснение, вероятно от стрес, въпреки че копнеех да съм бременна.
Много, много ми е тъжно...но това е доказателство, че всеки тест може да покаже грешен резултат. Единственият тест, който не ме беше подвеждал, е шуърчек. Но ето, че и това се случи. Искам да ви покажа върха на изпарителните черти (появили се след времето за отчитане). Първият тест е лъжа, вторият е направен около час след това. Пожелавам на всички, които копнеят за две черти, да ги видят и да са истински.

P.s. Имам и престо с бледи черти, be.live и лейди тест лентичките са напълно отрицателни.

Общи условия

Активация на акаунт