"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 506
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Пак съм аз момичета. Днес ми е денят на МЦ и първите 2-3 Мин излезе бледа втора черта. Не беше със сутрешна урина. Има ли нужда от повече тестове?

# 211
Пак съм аз момичета. Днес ми е денят на МЦ и първите 2-3 Мин излезе бледа втора черта. Не беше със сутрешна урина. Има ли нужда от повече тестове?

Имах същата черта за съжаление кръвния отрицателен. Пусни си кръвен за да имаш яснота.

# 212
simonavaklinova,ако вторите черти на тестовете бяха ясни и отчетливи, щеше да е основателно да се чудите защо кръвният тест е отрицателен. Но при бледи линии и отрицателен кръвен резултат, по-вероятно е да става дума за изпарителни линии, а не за лабораторна грешка.

Линката_лина,отчитането на тестовете извън указаното време води до невалиден резултат.
.
това е теста от днес излиза веднага линията розовее със сигурност не е изпратителна. Линиите стават с ден по наситени. Не разбирам какво е това.
Направи тест на друга марка най-добре. Кръвните тестове рядко лъжат.

# 213
Да,вчера извън указаното време,но днес още на 2-3 минутка се появи втората линия. Обиколих близките аптеки,никъде освен тази марка друга нямаше. Ще изчакам. Благодаря за отделеното време. Понеже този месец усетих кога съм в овулация и при само един единствен акт и знам,че точно са минали 14 дена . Затова реших да пробвам да тествам.

# 214
Да,вчера извън указаното време,но днес още на 2-3 минутка се появи втората линия. Обиколих близките аптеки,никъде освен тази марка друга нямаше. Ще изчакам. Благодаря за отделеното време. Понеже този месец усетих кога съм в овулация и при само един единствен акт и знам,че точно са минали 14 дена . Затова реших да пробвам да тествам.

Честно казано ми изглежда позитивен. Щом е излезнала толкова бързо чертата. Стискам Палци.

# 215
За мен този тест си е положителен

# 216

Мисля, че ще имаш бебче!
Тихичко, честито!

# 217
Момичета след кръвния преди 2 дни който излезна отрицатален тестовете  не спират да показват  черта не знам какво да правя.

# 218
Нов кръвен тест

# 219
Момичета след кръвния преди 2 дни който излезна отрицатален тестовете  не спират да показват  черта не знам какво да правя.

Според мен си направете още един кръвен тест в друга лаборатория. Има случаи на лабораторни грешки.
Да знаете, че при ранно тестване преди закъснение може тестът да е положителен, но по някаква причина да не се развие бременност. 25% от всички бременности прекъсват преди жената да е разбрала и да й е дошъл цикълът.
Това чакане е много неприятно, но няма какво друго да направите.

# 220

Момичета ето кръвния от днес !🍀🥹

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 15:55 от simonavaklinova

# 221
Здравейте. От около няколко дни започна доста да ми се гади да ми е разбъркано. От 3 дни започна и да ме боли корема ниско долу и кръста леко ме наболява. Правих тест но е отрицателен. Запазих си час за гинеколог,но като ме прегледа каза че не вижда бременност. Думите му бяха: съвсем възможно е да си забременяла,но не се вижда нищо,тъй като е възможно да е рано. Въпроса ми към вас е възможно ли е да има бременност с тези симптоми или да търся друга причина

# 222
Здравейте! А на колко дни закъснение сте?

# 223
Никол Димитрова 98@ цикъла ми беше преди 12 дни сега очаквам да ми дойде след 9 дни

# 224

Браво, все още нямаш закъснение,нали? Стискам палци всичко да е наред

Момичета ето кръвния от днес !🍀🥹

Общи условия

Активация на акаунт