"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 458
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета! Включвам се за да се допитам до вас. След конизация съм. Операцията беше на 27май. 7 дни по-късно(03.06) ми идва цикъла, който очаквах на 19ти юни. Цикъла ми е редовен продължителността е 31 дни. На 17ти юни ми идва отново. По календар на 5ти юли съм в овулация, обаче я усетих на 2ри, имах силни болки в яйчниците, които не мога да сбъркам.  На 3ти юли си нсправих тест за овулация като втората черта беше една идея по-бледа от контролната, предполагам че пика е бил на 02.07. На 3.07 и на 4.07 правихме опити за бебе. С първата бременност имах имплантационно кървене около 7 до 10 дни след акта. Сега няма такова нещо, минали са 11дни. Единия въпрос е .. винаги ли има това имплантационно кървене или не? Другото е... днес цял ден имам стрелкащи болки които са повече в левия яйчник и цял ден ми се виеше свят и имам болка в гърдите, която по нищо не се различава от тази преди да ми дойде. По календар очаквам да ми дойде след 5 дни.. има ли някаква надежда да се е получило този път според вас.. ?

# 241
Здравейте момичета! Включвам се за да се допитам до вас. След конизация съм. Операцията беше на 27май. 7 дни по-късно(03.06) ми идва цикъла, който очаквах на 19ти юни. Цикъла ми е редовен продължителността е 31 дни. На 17ти юни ми идва отново. По календар на 5ти юли съм в овулация, обаче я усетих на 2ри, имах силни болки в яйчниците, които не мога да сбъркам.  На 3ти юли си нсправих тест за овулация като втората черта беше една идея по-бледа от контролната, предполагам че пика е бил на 02.07. На 3.07 и на 4.07 правихме опити за бебе. С първата бременност имах имплантационно кървене около 7 до 10 дни след акта. Сега няма такова нещо, минали са 11дни. Единия въпрос е .. винаги ли има това имплантационно кървене или не? Другото е... днес цял ден имам стрелкащи болки които са повече в левия яйчник и цял ден ми се виеше свят и имам болка в гърдите, която по нищо не се различава от тази преди да ми дойде. По календар очаквам да ми дойде след 5 дни.. има ли някаква надежда да се е получило този път според вас.. ?
Здравей. Не всички жени имат имплантационно кървене. Втора бременност ми е и нито с тази нито с предната съм имала.  Другото което е 5 дни преди датата на М е прекалено рано за каквито и да е симптоми. Ако си толкова нетърпелива , изчакай още 2-3 дни според мен и направи тест. Желая ти успех !🥰

# 242
Моето имплатационно кървене, противно на повечето твърдения, се появи когато вече имах мноооого слабо положителен тест, чертичка, доловима почти само с филтър. Една сутрин просто ми зацапа нещо съвсем бледо розово на тоалетната хартия, еднократно, може би е било около 11-12 дни след акта на зачеването и 2 дни преди цикъл.

# 243

Момичета това положителен или отрицателен тест за уволация е

# 244
Отрицателен.

# 245
Момичета.... пак съм аз.. не можах да дочакам закъснението на цикъла. Преди малко си направих този Lady test и излезе това на 3та или 4та минута... възможно ли е изобщо да покаже толкова рано не знам... какво мислите?

# 246
Момичета.... пак съм аз.. не можах да дочакам закъснението на цикъла. Преди малко си направих този Lady test и излезе това на 3та или 4та минута... възможно ли е изобщо да покаже толкова рано не знам... какво мислите?
Честито, бременна си! ❤️ Щом няма закъснение все още, след около 15 дни на лекар. Пожелавам ти всичко да е наред!🙂🌷

# 247
Тестът е положителен, но съм чувала други да се оплакват от тази марка

# 248
Тъй като не повярвах и аз, имах и sure check. Направих го преди 10мин и него и пак излезе положителен.

# 249

Момичета 4 седмица и 6 дена какво мислите?

# 250
Тъй като не повярвах и аз, имах и sure check. Направих го преди 10мин и него и пак излезе положителен.
Честито!

Момичета 4 седмица и 6 дена какво мислите?

Изглежда добре, има и тема за стойности на ЧХГ

# 251
Здравейте момичета! ❤ Избързах, но как няма, като имах час за вадене на фоликули, а те са се спукали малко преди това. Имахме 3 фоликула, 26 дневен цикъл, на 12 ден да се спукали. Започнахме опити на спонтанен цикъл, но усещам странни симптоми. Днес на 11 ден след доказана ову, направих престо тест. Видях във форума, че не ги долюбвате. Утре ще пусна кръвен. Но се запасих с утрогестан и бейби аспирин. Какво мислите? Не е с първа урина.

# 252
  • au bout du monde
Изглежда положителен. Веднага ли се появи втората черта или си изчакала доста време? Утре си направи просто още един на друга марка.

# 253
Изглежда положителен. Веднага ли се появи втората черта или си изчакала доста време? Утре си направи просто още един на друга марка.

Благодаря за отговора. Чертата излезе на 4-5 минута с разредена урина, направен днес следобед. Снимах го за гинеколожката, която избрах да ме следи при евентуална бременност. За сега сме се насочили към Надежда - Персенска и за проследяване на бременност - Димова.
Утре ще пусна кръвен, като повторя след 48 часа. Чакаме го от 12 години. 🙏🙏🙏

# 254
Здравейте! Каква е вероятността престо да позитивира, а лейди тест лентичките да са отрицателни? С по-висока чувствителност ли са? Имам 2-3 дни до М. Предполагам, че това е изпарителна черта, но розовее....не знам, какво да мисля. С първа урина е правен теста. Благодаря предварително за мненията!

Общи условия

Активация на акаунт