"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 25 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Теста ми за бременност е с бледа втора черта. Каква е вероятността да съм бременна тъй като ми предстои панорамна снимка (за поставяне на брекети) и не знам как да процедирам? Благодаря Ви предварително.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 16:57 от iva93

# 346
Здравейте,
Теста ми за бременност е с бледа втора черта. Каква е вероятността да съм бременна тъй като ми предстои панорамна снимка (за поставяне на брекети) и не знам как да процедирам? Нлаходаря Ви предварително.
Теста е положителен. 🙂

# 347
Iva93, Вероятността да сте бременна, след положителен тест си е много голяма Simple Smile

# 348
Бременна сте. Сега за панорамната снимка много зъболекари ще я отложат, но реално рискът е минимален. Вижте вашият какво ще каже

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 16:44 от Zimk02

# 349
Iva93 Кога е датата на очакван цикъл? Ако е скоро според мен теста си е положителен и сте бременна, ако има повече дни съветвам да направите кръвен тест, за да сте спокойна и след това ако е положителен да го обсъдите с вашия стоматолог.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 18:29 от MS2402

# 350
Iva93 Кога е датата на очакван цийкъл? Ако е скор според мен теста си е положителен и сте бременна, ако има повече дни съветвам да направите кръвен тест, за да сте спокойна и след това ако е положителен да го обсъдите с вашия стоматолог.

Беше на 26.07. Всеки месец ми закъснява между 1 и 3 дни.

# 351
Уринарният със сигурност е положителен, предвид колко е наситена тестовата линия и датата на очаквания цикъл,  и чхг ще е високо  ❤ Честито
За успокоение можеш да проследиш дали се удвоява или ако имаш търпение си чакай прегледа при АГ.

[/b]
Iva93 Кога е датата на очакван цийкъл? Ако е скор според мен теста си е положителен и сте бременна, ако има повече дни съветвам да направите кръвен тест, за да сте спокойна и след това ако е положителен да го обсъдите с вашия стоматолог.

# 352
Уринарният със сигурност е положителен, предвид колко е наситена тестовата линия и датата на очаквания цикъл,  и чхг ще е високо  ❤ Честито
За успокоение можеш да проследиш дали се удвоява или ако имаш търпение си чакай прегледа при АГ.

[/b]

Благодаря много! ❣️
Имам една бременост ,която не завърши добре и просто вече ме е страх дори да се зарадвам,а толкова много го искаме.

# 353
Знам какво е, аз си пусках чхг през 48ч, докато не стана към 3000 и записах преглед при АГ. Поне бях спокойна, че щом се удвоява правилно има растеж и развитие. Проследих и прогестерон на 2-3 пъти и така мина по-лесно чакането.Всичко ще бъде наред, ще видиш. Trust the process! 💕

Уринарният със сигурност е положителен, предвид колко е наситена тестовата линия и датата на очаквания цикъл,  и чхг ще е високо  ❤ Честито

[/b]

Благодаря много! ❣
Имам една бременост ,която не завърши добре и просто вече ме е страх дори да се зарадвам,а толкова много го искаме.

# 354
Здравейте дами,
Имам закъснение от 6 дена (38 ден е днес), менструацията ми варира от 32-34 дена. Последна менструация имах на 25.06, като през месец юли сме правили активни опити за зачеване по време и около овулационен ден. Правих домашни тестове- негативни, вчера си пуснах кръвен ЧХГ, който излезе със стойност 0.12.
Въпросът ми е- има ли вариант да съм бременна? Ще кажа и защо все още смятам така въпреки негативните домашни и кръвен тест. Нямам никакви симптоми за настъпваща менструация, а имам такива, които никога до сега не съм изпитвала и ги считам за ранна бременност. Имам гадене сутрин, не изпитвам глад, ако хапна нещо ми се повръща още повече… нямам болки ниско долу. Моля за вашето мнение..
Благодаря Ви!

# 355
При отрицателен кръвен тест няма вероятност за бременност.

# 356
Здравейте! Имам въпрос, правих два теста за бременност, един дигитален и един обикновен. Дигиталния пише “ДА”, обаче на този с чертите, виждам някаква черта, но почти невидима да не кажа. Може и да я няма даже. Това какво трябва да означава? Не мога да отида на гинеколог идните два дни, защото нямаме уикендите доктори в болницата. Дигиталния беше с първа урина, втория след доста течности. Ако някоя е имала подобна ситуация или просто има мнение, ще съм благодарна да сподели! Благодаря и успех на всички!

# 357
Аз имах подобна ситуация, хванах бременност в много ранен етап. Знаеше се точна дата на овулация и зачеване. Сигурно сте бременна, но чхг е  още ниско. Дори и да отидете на лекар, нищо няма да се види толкова рано. Пуснете си кръвен и чакайте да Ви закъснее, а след 10 дни на преглед.

Здравейте! Имам въпрос, правих два теста за бременност, един дигитален и един обикновен. Дигиталния пише “ДА”, обаче на този с чертите, виждам някаква черта, но почти невидима да не кажа. Може и да я няма даже. Това какво трябва да означава? Не мога да отида на гинеколог идните два дни, защото нямаме уикендите доктори в болницата. Дигиталния беше с първа урина, втория след доста течности. Ако някоя е имала подобна ситуация или просто има мнение, ще съм благодарна да сподели! Благодаря и успех на всички!

# 358
Аз искам да питам момичетата, които вече са бременни. (Изобщо нямам спомен как ми е било при първата бременност преди 6 години 😆) - имахте ли си стандартните ПМС симптоми (най-вече болки ниско долу), а всъщност да се е оказало бременност? Simple Smile ясно ми е, че при всеки е различно, но ми е интересно да споделите мнение Simple Smile

# 359
Аз искам да питам момичетата, които вече са бременни. (Изобщо нямам спомен как ми е било при първата бременност преди 6 години 😆) - имахте ли си стандартните ПМС симптоми (най-вече болки ниско долу), а всъщност да се е оказало бременност? Simple Smile ясно ми е, че при всеки е различно, но ми е интересно да споделите мнение Simple Smile

Аз да, симптомите на ранна бременост и на ПМС се препокриват до много голяма степен. единствена разлика отчетох при гърдите имах, бяха и много чувствителни освен напрегнати. Имах съмнения и защото имах имплатационно зацапване, което ме изплаши в първия момент, защото не очаквах зацапване на 21ви ден и реших, че нещо хормоните ми са се побъркали.

Общи условия

Активация на акаунт