"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 22 588
  • 660
  •   1
Отговори
# 645

Сега вижда ли се или на мен ми се привижда. Лилава е на живо.

Sega vijda li se ili na men mi se privijda Lilava e na jivo

Моля, пишете на кирилица!

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:15 от Moderator3

# 646
  • Sofia
Не виждам черта и на двата теста. Ако толкоз се чудиш - ходи пусни един кръвен.

# 647
Не съм против домашните тестове и аз ги правя 😅, имах предвид при поява на втора чертичка по добре следващия да е кръвен за сигурност, вместо да си правим още от всеки вид дето се казва. А Престо то си е всеизвестно, че много са колебливи.

# 648
По мое мнение и опит, ако има бременност при тестовете на Lady излизат 2-3 дни преди очакваната дата на меструация. За сигурност кръвният показва вече за потвърждение на първия ден от закъснението. Аз си направих в същия ден даже на очакваната менструация и си излезна.

# 649
Положителен ли е

# 650
# 651
# 652
Здравейте мами
Цикала ми е 29 ,30 дни трябваше да ми дойде на 30 .09но все още нищо
На 22.09 получих предменстурални болки придружени с бяло течение с розав отенак сякаш розавеше и главоболие имах всичко отшумя продължение на 2 дни сега обаче болките пак се появиха в корема и имам бледожълто кафеникаво течение нравих тестове и те са отрицателни. Вие как мислите какво да правя забравих да отбележа че не се пазим

# 653
Да отидете на лекар, например. Вече втори месец Ви чета със същите “съмнения” за бременност. Да не се окаже симптоматика за проблем. Имате  3 дена закъснение, тестовете трябва да са много положителни.

Здравейте мами
На 22.09 получих предменстурални болки придружени с бяло течение с розав отенак сякаш розавеше и главоболие имах всичко отшумя продължение на 2 дни сега обаче болките пак се появиха в корема и имам бледожълто кафеникаво течение нравих тестове и те са отрицателни. Вие как мислите какво да правя забравих да отбележа че не се пазим

# 654
Здравейте мами

Няма как да е бременност. След такова закъснение тестовете вече щяха да отчетат, ако имаше. По-скоро става дума за закъснял цикъл или хормонално нарушение. Ако продължава да ви тревожи, по-добре отидете на гинеколог, вместо да си внушавате.

# 655
Здравейте, момичета!
Нова съм в групата, но вече ще се побъркам. Проблемът ми е следния цикъла ми е редовен на 28/29 дни с продължителност от 5/6дни. Като тоя месец правихме опити за бебе и силно се надявах че се е получило, докато не направих 3теста които бяха отрицателни (престо). На 30/09 по принцип трябваше да дойде лелката, като тогава получих само зацапване през целия ден, което е не характерно за мен. На 01/10 имах доста слабо кървене и то само при пишкане (също нехарактерно за мен). На 02/10 отново само зацапване. Моля за мнение на какво може да се дължи на гинеколог съм чак в петък, но просто незнам как ще издържа до тогава. Някой имал ли е подобен проблем? Пропуснах да спомена че последния тест е направен на 29/09.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 13:41 от Rosi92

# 656
Моля да ми разчетете снимките. Има ли бременност

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 14:11 от Moderator1

# 657
Изображенията показват яйчници с антрални фоликули и матка с дебелина на лигавицата 7.6 мм. Във фоликуларна фаза си, демек предстои овулация.
Няма бременност със сигурност.

Моля да ми разчетете снимките. Има ли бременност

# 658
Здравейте, момичета!
Нова съм в групата, но вече ще се побъркам. Проблемът ми е следния цикъла ми е редовен на 28/29 дни с продължителност от 5/6дни. Като тоя месец правихме опити за бебе и силно се надявах че се е получило, докато не направих 3теста които бяха отрицателни (престо). На 30/09 по принцип трябваше да дойде лелката, като тогава получих само зацапване през целия ден, което е не характерно за мен. На 01/10 имах доста слабо кървене и то само при пишкане (също нехарактерно за мен). На 02/10 отново само зацапване. Моля за мнение на какво може да се дължи на гинеколог съм чак в петък, но просто незнам как ще издържа до тогава. Някой имал ли е подобен проблем? Пропуснах да спомена че последния тест е направен на 29/09.

Правила си тест преди закъснение, а сега вече има такова. Моя съвет е да си направиш тест, но  не на престо - те често не отчитат правилно. Едни обикновенни лентички на лейди тест или писалката на шуърчек ултраголд.

# 659
Не съм правила повече тестове за да не се разочаровам, но ще опитам отново

Общи условия

Активация на акаунт