"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори №67

• 22 933
  • 680
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Това е отрицателен тест.

# 661
# 662
Здравейте момичета ..
Искам да задам може би за някой от тук глупав въпрос ..
С първото ми дете изобщо не съм следяла овулация и такива неща и не знам дори кога съм забременяла ..
Но сега втори брак от 3 години все следя овулация и не става и не става ..
Ходила съм къде ли не проблеми нямаме и двамата ..
Имам въпрос има ли шанс на 4 ти ден от цикъла да забременея ..
Менструацията ми е на 25 дена .

Извинявам се ако въпроса ми е глупав ..
Моя приятелка беше с 25 дневна менструация е все опитваха  на 12,13,14,15 ден а то се оказа че непосредствено веднага след цикъл е овулацията на 7,8,9,10 ден ..

# 663
Малък е шансът, но има и такива случаи

# 664
Здравейте момичета ..
С първото ми дете изобщо не съм следяла овулация и такива неща и не знам дори кога съм забременяла ..

Моя приятелка беше с 25 дневна менструация е все опитваха  на 12,13,14,15 ден а то се оказа че непосредствено веднага след цикъл е овулацията на 7,8,9,10 ден ..
Аз също 23 сега 25 дневен цикъл дата на ов е 8,9,10.
Тези календари реално вършат работа за проследяване на цикъла, при мен категорично не отговаряше датата на ов, давашеми 15,16,17 😦 нищо общо среалноста.

# 665
Здравейте момичета ..

Аз също 23 сега 25 дневен цикъл дата на ов е 8,9,10.
Тези календари реално вършат работа за проследяване на цикъла, при мен категорично не отговаряше датата на ов, давашеми 15,16,17 😦 нищо общо среалноста.

Благодаря много ще изчакам още за тест ..
мисълта ми е в такъв случей пак чакам закъснение ..

# 666
Привет! Този месец с гинеколога ми хванахме много ранна овулация - 8-ми ден от МЦ, като тя каза че фоликула е нараснал страхотно и още вечерта да започваме бебечравене. Четох, че при ранна овулациа мога да си направя по ранен тест. Взех престо. На 11 ден от овулацията имах втора чертичка, бледа но добре забележима. На 13-ти ден много, много бледа чертичка. Днес - на 15-ти ден от овулацията имам пак много  много бледа втора чертичка, която се появи на около 4-5 минута, едва забележима. До МЦ ми остават 6 дни... какво мислите?

# 667
Как следите овулация? С тестове или с приложение? Само с приложение, няма как да стане.
 Ако е и с тестове и нищо, въпреки, че са положителни, то тогава може изобщо да не се спуква яйцеклетката (нарича се синдром на LUF) и се диагностицира само и единствено чрез фоликулометрия при това проследявана няколко месеца подред.
Но това са само предположения! Казвате, че нямата проблеми, но по-скоро нямате установени такива. За 3 години нищо, само по себе си си е проблем.  

Здравейте момичета ..

Моя приятелка беше с 25 дневна менструация е все опитваха  на 12,13,14,15 ден а то се оказа че непосредствено веднага след цикъл е овулацията на 7,8,9,10 ден ..

# 668
Този тест, според мен, е невалиден, защото виждам и трета черта. Нека и другите да кажат, какво мислят. Успех, след два дни опитайте с друг тест. Престо не са много читави, не съм ги ползвала, но от тази тема разбрах, че има много фалшиво положителни резултати. За мен тази фирма си играе с чувствата на всяка жена, която избере да ги ползва.

# 669
Смените този престо. Не стават. Търсете други марки за ранно. Лейди засича от 20, шуър от 25, но на бледи черти аз не вярвам. От 2 години се опитваме за второ и съм виждала поне 10 теста с бледи черти.
Ако има бебе то няма да избяга, ще си покаже като му дойде времето. Ама пусти мерак, само нерви и стрес си докарваме с това постоянно тестване. Този месец и аз пак имам бледа черта, не залагам надежди! Каквото стане!
Привет! Този месец с гинеколога ми хванахме много ранна овулация - 8-ми ден от МЦ, като тя каза че фоликула е нараснал страхотно и още вечерта да започваме бебечравене. Четох, че при ранна овулациа мога да си направя по ранен тест. Взех престо. На 11 ден от овулацията имах втора чертичка, бледа но добре забележима. На 13-ти ден много, много бледа чертичка. Днес - на 15-ти ден от овулацията имам пак много  много бледа втора чертичка, която се появи на около 4-5 минута, едва забележима. До МЦ ми остават 6 дни... какво мислите?

# 670
Да, пусти мерак и си създаваме главоболия сами. Много е напрягащо! Ще си взема лейди тестчета хаха, да продължа да се напрягам 😅
И ние се трудим за второ от 1 година... тъкмо ми се спукаха кистите и хванахме без да искаме овулациата. По същия начин забременях със сина ми ❤️

Успех с втората линийка! 🍀🍀🍀

# 671
Да, тези Престо много, ама много подвеждат. Първо бяха мега чувствителни и се появяваха черти от няма нищо. Сега обаче са точно обратното, много трудно се насищат и не са маркер за проследяване.
Отделно, на Вас на колко време  Ви идва цикъла, понеже 15 дена след овулация никак не е рано да отчете теста.
Лутеалната фаза обичайно трае между 12 и 14 дни, като това е физиологичният диапазон при повечето жени. Под 10-12 сочи за лутеална недостатъчност.
Над 16 дни лутеална фаза почти винаги означава настъпила имплантация и поддържане на жълтото тяло от hCG.
Ако се задържа >16 дни без бременност, това обикновено сочи хормонален дисбаланс.
Поговорете с лекаря си.

# 672
Да, тези Престо много, ама много подвеждат. Първо бяха мега чувствителни и се появяваха черти от няма нищо. Сега обаче са точно обратното, много трудно се насищат и не са маркер за проследяване.
Отделно, на Вас на колко време  Ви идва цикъла, понеже 15 дена след овулация никак не е рано да отчете теста.
Лутеалната фаза обичайно трае между 12 и 14 дни, като това е физиологичният диапазон при повечето жени. Под 10-12 сочи за лутеална недостатъчност.
Над 16 дни лутеална фаза почти винаги означава настъпила имплантация и поддържане на жълтото тяло от hCG.
Ако се задържа >16 дни без бременност, това обикновено сочи хормонален дисбаланс.
Поговорете с лекаря си.

На 28 дни ми идва. Имах кисти до миналия месец. Съвсем  случайно на преглед дали кистите са се спукали установихме 8-ми ден нараснал фоликул и овулация, което гинеколожката отчете за страхотен резултат след толкова време борба с кистите. Та тя ме обнадежди, че нещата може направо да се получат. По същия начин  със сина ми преди 8 години имах кисти, отидох при нея за преглед и установихме овулация, но на 14-ти ден беше тогава.
Та, мисълта ми е, че овулацията е на 8-ми ден, а фактически на мене трябва да ми дойде МЦ в неделя. Имам още време. Много ми е объркващо и неприятно това неведение и тези бледи чертички... извинявайте ако натоварвам излишно. Имах нужда да чуя мнението и на някой друг. Simple Smile

# 673
Броите 14 дена от доказаната овулация и приемате 15 ден за очакван цикъл. Което означава, че вече Ви закъснява, понеже ако не беше така, следваше да Ви дойде досега.
 Има две възможности или сте бременна, или този фоликул не се е спукал и отново се е преобразувал в киста и затова цикъла закъснява.
Решението е нов уринарен, кръвен или УЗ при АГ ( поне ще види дали има киста, много е рано за бременност).
Ако образувате кисти не сте ли обмисляли нещо подобно на Овитрел за пукане на фоликулите (предполагам, че са фоликуларни, а не кисти на жълтото тяло). 

Поговорете с лекаря си.

На 28 дни ми идва. Имах кисти до миналия месец. Съвсем  случайно на преглед дали кистите са се спукали установихме 8-ми ден нараснал фоликул и овулация, което гинеколожката отчете за страхотен резултат след толкова време борба с кистите. Та тя ме обнадежди, че нещата може направо да се получат. По същия начин  със сина ми преди 8 години имах кисти, отидох при нея за преглед и установихме овулация, но на 14-ти ден беше тогава.
Та, мисълта ми е, че овулацията е на 8-ми ден, а фактически на мене трябва да ми дойде МЦ в неделя. Имам още време. Много ми е объркващо и неприятно това неведение и тези бледи чертички... извинявайте ако натоварвам излишно. Имах нужда да чуя мнението и на някой друг. Simple Smile

# 674
Повечето разочарования се далжът именно от ранното тестване, тъй като могат много фактори да повлиаят на правелен резултат и след това цикъла като се появи - за пореден път отчаяние. Колкото и нетърпение да имаме трябва си чакане. 😟

Общи условия

Активация на акаунт