Съчетаване на работа с деца

• 9 377
  • 259
  •   1
Отговори
# 255
Има цели градове, в които стрес няма. Викаш, да не учат хич там децата ли Simple Smile

# 256
Нека си учат. Въпрос на амбиция и какво човек си е поставил за цел.

# 257
В нашия град всяка амбиция относно гимназия е сравнително лесно постижима. Това не значи, че няма амбициозни деца или родители, просто местата в училищата отговарят сравнително на броя на учениците, които искат да учат там. Simple Smile Така е и в по-малките градове. Има време да се стресират за трудни Университети, ако желаят, разбира се Simple Smile

# 258
  • София
Ох, стига моля ви се. Моят седмокласник този месец ми докара 5 инфаркта заради служебна бележка, закъснение и прочие задължителни гадории, през които всички майки на седмокласници трябва да преминат.
Едно време кандидатстваха само желаещите, сега абсолютно всички се подлагат на това ненужно мъчение.

# 259
От много години у нас се глади само при нужда, да не кажа  - изключение. Спокойно може 1-2 дни в седмицата да не се яде готвено, а още 2-3 дни - аламинути. Често пека месо и зеленчуци в плик. Мисля, че домакинската работа е добър начин човек да се поддържа активен, но не е нужно да ти е основното занимание. Синковецът беше записан на волейбол като малък, защото така не се налагаше да го развозвам, тренировките бяха в училище. Бях намерила учител по английски в квартала и така си ходеше, и се връщаше сам.

Общи условия

Активация на акаунт