Ясновидци - тема 48

• 42 130
  • 603
  •   6
Отговори
# 600
Workhard Playhard 682280, благодаря и за отзива за Фериде.

Сега вече си обясних защо като й звънях преди седмица-две не вдигаше.
Явно е решила този месец да си даде почивка, което е разбираемо. Хората с такива дарби много се натоварват да работят с енергии, даже някои от тях затова и се отказаха в последствие да се занимават.

# 601
Аз пък нищо не усетих от нейното леене 🤨

Аз бях при нея съвсем скоро ,преди около 2 седмица .Къде позна ,къде попита и налучка ,но като цяло видя сегашното положение на обикновенните карти ,а с Тарото гледа в бъдещето .За сега нямам нищо конкретно ,което се е сбъднало ,защото говорихме за конкретно нещо и относително ми каза развръзката да започне след средата на октомври.Иначе при положение ,че за два месеца обиколих 12-15 врачки ,на нея най -много й се доверявам .Подпитваше ,но малко и при положение ,че и аз давах супер оскъдна информация успя да опише нещата перфектно .....Но за бъдещето ми е интересно ......Надявам се да познае .От всички коментирани във форума тя е най-добре ,имам час за понеделник при Любо Алексиев
Благодаря! Flowers Hibiscus
Можете ли да ми кажете в кой квартал приема Снежа и по кое време ще е удобно да й звънна - през работно време или малко след това например в 18:00-19:00?
Можете да й се обадите ,когато ви е удобно .Карпузица -Княжево .
Между другото да добавя за Фериде от Божурище ,тя лее олово и ти казва някакви неща по него .Не Налучква и не пита ,а казва .На мен ми каза някои неща ,които се припокрива с казаното от Снежа .Разликата е ,че тя като гледа казва буквално някои неща и дава срок .Аз бях преди 2 месеца при нея ,сподели ми за събитие и ми каза до седмица -е стана ,даже и буквата на човека с което е свързано стана .Каза ми до 3 месеца ще получиш предложение в работата ти (а аз общо взето съм стигнал доста напред и неочаквах) Е днес предложението ми беше дадедено !Каза и как до месец ще ми каже една жена голяма тайна -е стана и това .Общо взето ми каза и неща ,които са буквални от миналото(Бяха изключително точни ) Тя няма да записва часове до края на месеца .В началото на другия месец ще се обадя .А относно леенето на олово също помага мигновено !Тя е от това старо поколение дето не лъжат ,нямат такса и ако видят нещо го казват и като гледам май се случва .

# 602
Здравейте, при Любо може ли да се приеме без час или има шанс да ме върне? Благодаря! Как да разбера кога е в София или Мездра? Благодаря!

# 603
Здравейте отново на всички! Търся някакво мнение за Радо от Асеновград. Преди 4-5 години една близка ходи при него, но сега нямам никакъв контакт за него! Някой от Вас бил ли е скоро при него и какви са нагласите и менията относно гледането му на захар, до колкото си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт