Ясновидци - тема 48

• 42 444
  • 606
  •   3
Отговори
# 585
Nelyyy пълна ти е кутията, не успявам да ти пиша.

# 586
Коя? На мен ми излизат много видеа.
Евелина Лютова.
За мен е измамница. Не съм била при нея да уточня. Но преди време попаднах на нейни тарифи 🙈🙈🙈
Нямам думи…

# 587
Здравейте, някой да е ходил при Айше от Безмер? Или да препоръчате някой около Варна, за Любо се записах, но е чак след два месеца. Става дума за здравословно състояние.

# 588
Здравейте
Търся тел. на Валя от Пловдив.
Благодаря предварително.

# 589
Здравейте, кажете нещо за Снежа, била от южните квартали на София и гледала на карти обикновенни и Таро.

# 590
Здравейте, кажете нещо за Снежа, била от южните квартали на София и гледала на карти обикновенни и Таро.
Аз бях при нея съвсем скоро ,преди около 2 седмица .Къде позна ,къде попита и налучка ,но като цяло видя сегашното положение на обикновенните карти ,а с Тарото гледа в бъдещето .За сега нямам нищо конкретно ,което се е сбъднало ,защото говорихме за конкретно нещо и относително ми каза развръзката да започне след средата на октомври.Иначе при положение ,че за два месеца обиколих 12-15 врачки ,на нея най -много й се доверявам .Подпитваше ,но малко и при положение ,че и аз давах супер оскъдна информация успя да опише нещата перфектно .....Но за бъдещето ми е интересно ......Надявам се да познае .От всички коментирани във форума тя е най-добре ,имам час за понеделник при Любо Алексиев .А има ли някой ,който да е ходил при Силвия от Перник ,че тази казва две общи неща и след това ,ако я питаш казва не ,не ,не .....Наговори ми едни гадории и до там .Знам че имам няколко човека ,които са много доволни от нея .Но лично аз като бях при нея не ми хареса като човек- въпреки че имаше икона в офиса й(ОФИСА Й) ,там имах усещането ,че присъствам на основаване на секста ,която ей сега ще призове дявола .Има гадно у тази жена,която върти някакви бизнеси и от справка в агенция по вписванията се вижда ,че ебе и държавата с данъци ....бизнесите не й свързани с ясновидство ,но явно е видяла ,че има балъци и си работи .

# 591
Една мацка, която гледа по вайбър, повтаря на глас въпросите, които и задаваме. Възможно ли е да някакъв изкуствен интелект?

# 592
Здравейте!
Може ли да споделите повече информация за Снежа? Може ли телефон за връзка ?Прави ли консултация по телефон ? Каква е таксата ?
Благодаря Ви!

# 593
Здравейте, преди години ходих при астроложка в хотел Рила, София. Не помня името на жената, но гледаше и на таро. Някой да има информация за нея? Мисля, че се казваше Мария.

# 594
Да попитам, понеже ми изтича месеца, а още.нищо не се е случило, от предссазаното от 101души;
- някой от вас ходи ли на поклонение.пред пояса на Богородица в Бургас? Аз ходих, и като че ли има малко промяна.в негативите, които ме засипват, но исках някой, ако има.да.сподели, дали е почувствал благодат от поклонението.... и се извинявам за въпроса, но ми е.любопитно...
- другият ми въпрос е, има ли някой в групата, който се занимава.сериозно с йога,  и може да подскаже коя йога е най подподяща.за изчистмани на.лошите енергии и повдигане на вибрациите.

# 595
Аз бях при нея съвсем скоро ,преди около 2 седмица .Къде позна ,къде попита и налучка ,но като цяло видя сегашното положение на обикновенните карти ,а с Тарото гледа в бъдещето .За сега нямам нищо конкретно ,което се е сбъднало ,защото говорихме за конкретно нещо и относително ми каза развръзката да започне след средата на октомври.Иначе при положение ,че за два месеца обиколих 12-15 врачки ,на нея най -много й се доверявам .Подпитваше ,но малко и при положение ,че и аз давах супер оскъдна информация успя да опише нещата перфектно .....Но за бъдещето ми е интересно ......Надявам се да познае .От всички коментирани във форума тя е най-добре ,имам час за понеделник при Любо Алексиев
Благодаря! Flowers Hibiscus
Можете ли да ми кажете в кой квартал приема Снежа и по кое време ще е удобно да й звънна - през работно време или малко след това например в 18:00-19:00?

# 596
Може би трябва да попитате в групата за астрология.
Здравейте, преди години ходих при астроложка в хотел Рила, София. Не помня името на жената, но гледаше и на таро. Някой да има информация за нея? Мисля, че се казваше Мария.

# 597

Мнения за тази жена?

# 598
Аз бях при нея съвсем скоро ,преди около 2 седмица .Къде позна ,къде попита и налучка ,но като цяло видя сегашното положение на обикновенните карти ,а с Тарото гледа в бъдещето .За сега нямам нищо конкретно ,което се е сбъднало ,защото говорихме за конкретно нещо и относително ми каза развръзката да започне след средата на октомври.Иначе при положение ,че за два месеца обиколих 12-15 врачки ,на нея най -много й се доверявам .Подпитваше ,но малко и при положение ,че и аз давах супер оскъдна информация успя да опише нещата перфектно .....Но за бъдещето ми е интересно ......Надявам се да познае .От всички коментирани във форума тя е най-добре ,имам час за понеделник при Любо Алексиев
Благодаря! Flowers Hibiscus
Можете ли да ми кажете в кой квартал приема Снежа и по кое време ще е удобно да й звънна - през работно време или малко след това например в 18:00-19:00?
Можете да й се обадите ,когато ви е удобно .Карпузица -Княжево .
Между другото да добавя за Фериде от Божурище ,тя лее олово и ти казва някакви неща по него .Не Налучква и не пита ,а казва .На мен ми каза някои неща ,които се припокрива с казаното от Снежа .Разликата е ,че тя като гледа казва буквално някои неща и дава срок .Аз бях преди 2 месеца при нея ,сподели ми за събитие и ми каза до седмица -е стана ,даже и буквата на човека с което е свързано стана .Каза ми до 3 месеца ще получиш предложение в работата ти (а аз общо взето съм стигнал доста напред и неочаквах) Е днес предложението ми беше дадедено !Каза и как до месец ще ми каже една жена голяма тайна -е стана и това .Общо взето ми каза и неща ,които са буквални от миналото(Бяха изключително точни ) Тя няма да записва часове до края на месеца .В началото на другия месец ще се обадя .А относно леенето на олово също помага мигновено !Тя е от това старо поколение дето не лъжат ,нямат такса и ако видят нещо го казват и като гледам май се случва .

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 23:29 от Workhard Playhard 682280

# 599
Тихомира се занимаваше с Рейки преди, вече и магии и вмешателства ли чисти.. брей, издигат се хората. Иначе картинката ѝ е правена с ИИ, неграмотно е.

Общи условия

Активация на акаунт