Ясновидци - тема 48

• 44 221
  • 625
  •   5
Отговори
# 615
E Фатмето явно само на мен ми връзва тенекия

# 616
Здравейте,пак съм аз,с Фатмето от Несебър. Единствено се случи само първото й предсказание. От там нататък пълни глупости. Не знам защо,но и вчера се чух с нея,даде ми срок до 10 дни,не зная изобщо да й вярвам ли вече.

Е Фатмето от Несебър нали гледа на кафе, как така се чухте? И по телефона ли гледа на кафе?
Аз мислех, че само Фатмето от Тънково гледа по телефона и на живо.

# 617
Здравейте,пак съм аз,с Фатмето от Несебър. Единствено се случи само първото й предсказание. От там нататък пълни глупости. Не знам защо,но и вчера се чух с нея,даде ми срок до 10 дни,не зная изобщо да й вярвам ли вече.
Дай да изчакаме 10дена. На мен едно и също ми приказва, и не предсказва нищо. направо ми писна.

# 618
Фатме  от Несебър не гледа на кафе по телефона.Уж на карти гледа,и някакво ясновидство… А при Фатмето от Тънково ходих лично средата на Юни. По-големи глупости не съм чувала. Нищо и 1/2..

# 619
Фатме  от Несебър не гледа на кафе по телефона.Уж на карти гледа,и някакво ясновидство… А при Фатмето от Тънково ходих лично средата на Юни. По-големи глупости не съм чувала. Нищо и 1/2..

Ами ако може да уточним телефоните тогава, че както изглежда съм звънял в Несебър, пък ходих да се видя на живо с Тънково. И двете се различаваха в мненията.

# 620
Дай да изчакаме 10дена. На мен едно и също ми приказва, и не предсказва нищо. направо ми писна.
ще ги изчакаме,така или иначе,но вече от нейните “прогнози” нищо не се случва,а едва ли не розово бъдеще ми рисува. Предпоследно се чух с нея в края на юли,казва до 3 дни очаквай. Е само “очаквай” се сбъдна…

# 621
Скрит текст:
Здравейте! Включвам се отново с въпрос- търся си някой, който може да ми каже дали има някакво негативно влияние върху мен/ магия и ако да- с точност къде е и евентуално от кого е. Млада съм, а се сблъсквам с доста опасни болести, за които няма обяснение. Започна да ми куца много и в отношения и навсякъде. Всяка вечер сънувам само кошмари. Вярваща съм и вече многократно ми четат Кипрянова молитва в църквата, след която нещата отминават, но в последствие се връщат с пълна сила. Всичко това започна да се случва след съжителство с определен човек, който има влечение към практики.

Търся си човек, който само да ми каже къде е забутано това нещо и да го изкарам от дома си, защото съм почти сигурна, че го има. След това бих потърсила свещеник за изчистване.

Благодаря предварително на всички❤

Не мисля, че някой ще може да ти каже точното място, може би някои хора преди години са можели, но в днешно времв ме съмнява. Освен да започнеш стая по стая да вадиш всичко и проверяваш. Аз съм чувал, че някои правят неща и на самата входна врата. А когато си отпуска и не в жилището, има ли подобрение?
Не ходи при Пепа ,Таня -нищо не познават .Ако имаш номера на някой който познава сподели

# 622
ще ги изчакаме,така или иначе,но вече от нейните “прогнози” нищо не се случва,а едва ли не розово бъдеще ми рисува. Предпоследно се чух с нея в края на юли,казва до 3 дни очаквай. Е само “очаквай” се сбъдна…
И при мен така… първия път имаше попадения позна неща срокове…. После ходих лично розовото бъдеще което начерта остана в миналото

# 623
И аз чакам прогноза от Фатме от Несебър..
А някой правил ли е восъколеене при нея?

Благодаря 🙃

# 624
Сега като един рационален човек ще дам малко инфо за няколко от врачките ,които бяха посетени :
1.Силвия от Перник -тази дето драска на лист ....Изключително надменна жена с самочувствие до небето .Първо По телефона ми казва едни неща ,които на живо ми каза точно обратното  .Когато й казах ,тя започна да се припокрива .Първо ми обяснява за съдбата ,че не се променя ,а после си противоречи .Позна от обща култура май няколко неща ,но нищо конкретно за абсолютно нищо не казва .
2.Бойка от Перник -по -рано наистина познаваше ,два пъти ходих тази година при нея ,абсолютно нищо не позна и те гони за 5 Мин !
3.Богдана от Перник- ходих преди пет години при нея ,беше наистина невероятно ,всичко ми позна до ден днешен ,неща ,които не можеш да налучкаш .
4.Ивелина Христова ,тази дето спечели ясновидци -абсолютната нула е тя .Абсолютно нищо за минало,настояще и бъдеще .
5.Някаква Моника ,дето ти говори психологически неща по телефона и после ти вика дай 60 лв ,абсолютно нищо само питане за информация и връщане на вече подадената информация.
6.Жената с картите ,някакви като Таро .Жената има резон в думите си ,даже леко впечатлява ,но не ми даде никаква прогноза за нищо .Общи приказки ,които е нормално да паднат с настоящето .Може би има нещо там ,но няма как да бъда сигурен .
7.Румяна -и тя драска някакви неща -нея в спрях на 6-тата минута и й пожелай приятен ден .
8.Сега си записах час за Анелия астроложка ,дайте мнения .
9.Мисля да посетя Таня и Ангелина от Люлин и жената от Пиротска ,моля дайте мнения и за тях ,след което приключвам с това турне Simple Smile

Богдана от Перник при която сте ходили гледа ли още ?

# 625
Аз бях при нея съвсем скоро ,преди около 2 седмица .Къде позна ,къде попита и налучка ,но като цяло видя сегашното положение на обикновенните карти ,а с Тарото гледа в бъдещето .За сега нямам нищо конкретно ,което се е сбъднало ,защото говорихме за конкретно нещо и относително ми каза развръзката да започне след средата на октомври.Иначе при положение ,че за два месеца обиколих 12-15 врачки ,на нея най -много й се доверявам .Подпитваше ,но малко и при положение ,че и аз давах супер оскъдна информация успя да опише нещата перфектно .....Но за бъдещето ми е интересно ......Надявам се да познае .От всички коментирани във форума тя е най-добре ,имам час за понеделник при Любо Алексиев
Благодаря! Flowers Hibiscus
Можете ли да ми кажете в кой квартал приема Снежа и по кое време ще е удобно да й звънна - през работно време или малко след това например в 18:00-19:00?
Можете да й се обадите ,когато ви е удобно .Карпузица -Княжево .
Между другото да добавя за Фериде от Божурище ,тя лее олово и ти казва някакви неща по него .Не Налучква и не пита ,а казва .На мен ми каза някои неща ,които се припокрива с казаното от Снежа .Разликата е ,че тя като гледа казва буквално някои неща и дава срок .Аз бях преди 2 месеца при нея ,сподели ми за събитие и ми каза до седмица -е стана ,даже и буквата на човека с което е свързано стана .Каза ми до 3 месеца ще получиш предложение в работата ти (а аз общо взето съм стигнал доста напред и неочаквах) Е днес предложението ми беше дадедено !Каза и как до месец ще ми каже една жена голяма тайна -е стана и това .Общо взето ми каза и неща ,които са буквални от миналото(Бяха изключително точни ) Тя няма да записва часове до края на месеца .В началото на другия месец ще се обадя .А относно леенето на олово също помага мигновено !Тя е от това старо поколение дето не лъжат ,нямат такса и ако видят нещо го казват и като гледам май се случва .

Можете ли да ми дадете номер на Фериде от Божурище ? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт