Ясновидци - тема 48

• 43 940
  • 621
  •   1
Отговори
# 615
E Фатмето явно само на мен ми връзва тенекия

# 616
Здравейте,пак съм аз,с Фатмето от Несебър. Единствено се случи само първото й предсказание. От там нататък пълни глупости. Не знам защо,но и вчера се чух с нея,даде ми срок до 10 дни,не зная изобщо да й вярвам ли вече.

Е Фатмето от Несебър нали гледа на кафе, как така се чухте? И по телефона ли гледа на кафе?
Аз мислех, че само Фатмето от Тънково гледа по телефона и на живо.

# 617
Здравейте,пак съм аз,с Фатмето от Несебър. Единствено се случи само първото й предсказание. От там нататък пълни глупости. Не знам защо,но и вчера се чух с нея,даде ми срок до 10 дни,не зная изобщо да й вярвам ли вече.
Дай да изчакаме 10дена. На мен едно и също ми приказва, и не предсказва нищо. направо ми писна.

# 618
Фатме  от Несебър не гледа на кафе по телефона.Уж на карти гледа,и някакво ясновидство… А при Фатмето от Тънково ходих лично средата на Юни. По-големи глупости не съм чувала. Нищо и 1/2..

# 619
Фатме  от Несебър не гледа на кафе по телефона.Уж на карти гледа,и някакво ясновидство… А при Фатмето от Тънково ходих лично средата на Юни. По-големи глупости не съм чувала. Нищо и 1/2..

Ами ако може да уточним телефоните тогава, че както изглежда съм звънял в Несебър, пък ходих да се видя на живо с Тънково. И двете се различаваха в мненията.

# 620
Дай да изчакаме 10дена. На мен едно и също ми приказва, и не предсказва нищо. направо ми писна.
ще ги изчакаме,така или иначе,но вече от нейните “прогнози” нищо не се случва,а едва ли не розово бъдеще ми рисува. Предпоследно се чух с нея в края на юли,казва до 3 дни очаквай. Е само “очаквай” се сбъдна…

# 621
Скрит текст:
Здравейте! Включвам се отново с въпрос- търся си някой, който може да ми каже дали има някакво негативно влияние върху мен/ магия и ако да- с точност къде е и евентуално от кого е. Млада съм, а се сблъсквам с доста опасни болести, за които няма обяснение. Започна да ми куца много и в отношения и навсякъде. Всяка вечер сънувам само кошмари. Вярваща съм и вече многократно ми четат Кипрянова молитва в църквата, след която нещата отминават, но в последствие се връщат с пълна сила. Всичко това започна да се случва след съжителство с определен човек, който има влечение към практики.

Търся си човек, който само да ми каже къде е забутано това нещо и да го изкарам от дома си, защото съм почти сигурна, че го има. След това бих потърсила свещеник за изчистване.

Благодаря предварително на всички❤

Не мисля, че някой ще може да ти каже точното място, може би някои хора преди години са можели, но в днешно времв ме съмнява. Освен да започнеш стая по стая да вадиш всичко и проверяваш. Аз съм чувал, че някои правят неща и на самата входна врата. А когато си отпуска и не в жилището, има ли подобрение?
Не ходи при Пепа ,Таня -нищо не познават .Ако имаш номера на някой който познава сподели

Общи условия

Активация на акаунт