Ясновидци - тема 48

• 41 002
  • 586
  •   2
Отговори
# 30
Жената с Таро е изключителна и благодаря за споделения контакт. При мен и двете казаха абсолютно идентични неща. Толкова еднакви ,че буквално словореда беше същия.

Аз писах и в предишната тема, че не съм доволна от нея - такова налучкване и общи приказки беше, че чак ми беше смешно. Но изглежда хората не четат, явно и непрекъснато ми пишат на лично да им пращам координатите й.

В същото време жената с Тарото- tarot.lovecompass@gmail.com, която абсолютно всичко ми позна и препоръчах, много хора ми пишат, че и при тях всичко е станало както им е казала, даже вече 2ри и 3ти път се консултират с нея, никой от тях не пише в темата...

# 31
А значи за жената с тарото може, за жената с обикновените карти - не може. Ставате смешни. Тук сме, за да обменяме опит. Ако някой е недоволен от обикновените карти, да го напише. Ако е доволен, също.

# 32
А значи за жената с тарото може, за жената с обикновените карти - не може. Ставате смешни. Тук сме, за да обменяме опит. Ако някой е недоволен от обикновените карти, да го напише. Ако е доволен, също.
Това с този имейл и жената с тарото е поредната реклама едно и също написано от двама потребители в последните теми. Айде стига доволно са другите печалбари на наш гръб… чак стават смешни вече

# 33
  • Sofia
От моя страна категорично не е реклама, а и другите потребители, които са доволни не са едно и също лице. На мен на лично съобщение ми пратиха поне 5 човека колко са ми благодарни, че съм я препоръчала.
Аз съм от много години във форума и съм писала и за другите, при които съм ходила през последните 2 години - Изпратено с любов, Емма и картите, една жена до Велинград, Таня от Люлин - за съжаление всички те ми казваха едно и също, а стана точно обратното. Само тази жена не само ми каза развоя, но и описа в детайли причините. А и какво точно печеля като я препоръчвам не ми е ясно... Споделям опита си за всички, при които съм ходила, но ми говореха общи приказки или неща, които исках да чуя.
Това с този имейл и жената с тарото е поредната реклама едно и също написано от двама потребители в последните теми. Айде стига доволно са другите печалбари на наш гръб… чак стават смешни вече

# 34
  • Димитровград
Ходих в село Конуш, Хасковско, бабата е глуха и лее куршум. Не знам името.Живее точно до табелата на улица" Цар Симеон Велики".
Ако някой търси като мене бялата лястовица, може да отиде. Всичко което каза, съвпада. За другото ще споделя след време.

# 35

...жената с Тарото- tarot.lovecompass@gmail.com, която абсолютно всичко ми позна...
Какво се разбира под всичко? Понеже говорите за развой по конкретен въпрос, всичко около него или!?

# 36
  • Sofia
Да, става въпрос за ситуация, която се развиваше в продължение на година и всички, при които гледах през това време ме уверяваха в положителната развръзка, независимо от трудностите. Само тази жена ми описа негативния краен развой, как точно ще стане и каква е причината за това. На мен ми звучеше невъзможно, но уви, 2-3 месеца след четенето с нея, буквално точно така се развиха нещата.

...жената с Тарото- tarot.lovecompass@gmail.com, която абсолютно всичко ми позна...
Какво се разбира под всичко? Понеже говорите за развой по конкретен въпрос, всичко около него или!?

# 37
Да, става въпрос за ситуация, която се развиваше в продължение на година и всички, при които гледах през това време ме уверяваха в положителната развръзка, независимо от трудностите. Само тази жена ми описа негативния краен развой, как точно ще стане и каква е причината за това. На мен ми звучеше невъзможно, но уви, 2-3 месеца след четенето с нея, буквално точно така се развиха нещата.

А само имейл ли има? Телефон,страница,сайт?
Колко взема на гледане,как стоят нещата,за колко време ,за колко въпроса?

# 38
  • Sofia
Аз й писах на имейла, тя ми прати телефона си, чухме се и се уточнихме за час. Много е подробно, колкото искате въпроси се разглеждат, даже тя добавя и други в процеса на четене. На мен ми отне 2 часа. 70 лв й е таксата, преди около 6 месеца го правих. Праща картите на всеки въпрос докато говорите.

А само имейл ли има? Телефон,страница,сайт?
Колко взема на гледане,как стоят нещата,за колко време ,за колко въпроса?

# 39
70 лв. - малко множко ми се струват за таро.

# 40
70 лв. - малко множко ми се струват за таро.
И на мен.Ще пропусна определено.

# 41
  • Sofia
Аз като сметна колко съм дала на най-различни до момента, при положение че стана точно обратното на това, което ми казаха, тези 70 лв бяха най-смислено похарчените ми пари. Ако бях попаднала на тази жена в началото на този проблем, щях да си спестя толкова главоболия и мъки. Пропуснах да спомена и една Лора (Moiree) - толкова беше убедена в положителната развръзка... след всичко се свързах отново с нея и я попитах как може да обясни това. Реагира остро и нищо смислено не каза. Затова споделям откровено опита си, защото знам как е, когато човек е в толкова сериозна ситуация.

# 42
Това че жената е била най- точна с прогнозите е похвално. Добре, познават ти/ така ще стане, така и така. Ти ще постъпиш така, той ще постъпи така, но реално тарото с нищо не ти помага. Каквото има да се случва- то се случва с или без таро. Същото и с ясновидките.  Тя съдбата си е такава най- общо казано. Ползвала съм таро преди години. Беше наистина много точна жената( вече не гледа на българи), но какво от това?  Каквото имаше да се случва се случи. И винаги има процент вероятност да те обърка. Мислиш че иииима шанс за нещо и ти  тъпчеш на едно място и се надяваш.
Но… урок по френски, математика за един час 20-40 лв в София, таро - 70лв..
П.П-  ако цената е достъпна, бих си гледала сега. След две- три седмици пак може да потърся услугите, след месец пак.  Ще препоръчам на приятелки и така жената ще спечели много повече.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 06:20 от Elea Lea

# 43
  • Sofia
По принцип това е така - каквото има да се случва ще се случи. Но в някои ситуации, ако имаш някаква яснота за това, което предстои, ще можеш да си прецениш какво да правиш. Не става въпрос, че това ще промени нещо, а че ще си правиш сметката дали е добре да оставаш в конкретната ситуация. На мен ми беше изключително полезно това, което ми каза жената с Тарото.
Това че жената е била най- точна с прогнозите е похвално. Добре, познават ти/ така ще стане, така и така. Ти ще постъпиш така, той ще постъпи така, но реално тарото с нищо не ти помага. Каквото има да се случва- то се случва с или без таро. Същото и с ясновидките.  Тя съдбата си е такава най- общо казано. Ползвала съм таро преди години. Беше наистина много точна жената( вече не гледа на българи), но какво от това?  Каквото имаше да се случва се случи. И винаги има процент вероятност да те обърка. Мислиш че иииима шанс за нещо и ти  тъпчеш на едно място и се надяваш.
Но… урок по френски, математика за един час 20-40 лв в София, таро - 70лв..
П.П-  ако цената е достъпна, бих си гледала сега. След две- три седмици пак може да потърся услугите, след месец пак.  Ще препоръчам на приятелки и така жената ще спечели много повече.

# 44
Здравейте!
Бих искала да предложа пробно Таро четене/отговор на 2 въпроса от любител (мен) без такса.
Ако желаете, изпратете ми 2 въпроса и име/на. Без история/подробности.

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт