Ясновидци - тема 48

• 40 280
  • 580
  •   3
Отговори
# 405
Здравейте!
Попаднах на информация за една млада дама на име Лейла, която работела от чужбина. Интересува ме дали някой е правил консултация при нея и какви са впечатленията ви.
Моля, споделете мнение и опит, ако имате. Благодаря предварително!

# 406
Дайте да пробваме Лейля Simple Smile

# 407
Да, интересно ще е! Дано се включи някой, който вече е говорил с нея, за да разкаже впечатления.“🙂

# 408
Здравейте,дайде координати име или телефон на човек,който гледа и познава на кафе или карти? Ще е добре да е от Пловдив - ски регион ,но може и от друго населено място ?
Няма скорошна информация за Пепа от Хаджи Димитър,Емилия,която гледа на кафе в София,Цеца от София Надежда ...и така нататък....други жени,който иначе много са коментирани назад в  темите....
Дайте моля актуална информация към днешна дата ....
Също в ютюб-а има много жени,който работя успешно с Таро ,Кипер и Ленорман 💔имате ли лични впечатления ли мнения за някоя дама , която нещо все пак Ви е ПОЗНАЛА И СИ СТРУВА ,ДА СЕ ПОСЕТИ ПРИМЕРНО...
МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ И ОТГОВОРИТЕ ВИ,ЗАЩОТО МИ Е МНОГО ВАЖНО!!!
Благодаря ви♥🌹🐞

Ни една от ютюб тароложките не ми е познала нищо на лично четене... Не си губете времето!

# 409
# 410
И аз посетих Любомир Алексиев наскоро. За миналото ми позна абсолютно всичко с имена и места. Още в началото ми каза за какво съм дошла и описа ситуацията абсолютно точно. Предсказа ми малко неща за близкото бъдеще, едното се случи няколко дни след като бях при него. За другите ще почакам. Каза ми и неща и за много далечно бъдеще, ще видим дали ще се случат така. Като цяло бях много шокирана как още от началото започна да говори по темата ми толкова конкретно и не успях да запомня всичко затова си записах нов час за края на септември.
Здравейте, ми е ли да ми дадете малко повече информация къде приема, как става записването и каква е цената ако ви е удобно на лични. Благодаря.

# 411
Дайте да пробваме Лейля Simple Smile
Коя е тази звезда? Нещо съм изпуснала 😊
Или поредната реклама?

Последна редакция: нд, 24 авг 2025, 13:41 от lardero

# 412
Преди години като съм ходила да ми гледат на карти, жената първо хвърляше картите и започваше да говори какво вижда в минало, настояще и бъдеще. После те пита какво да пита картите.
А сега … кажи три въпроса и дай 60-80-100 лева.
Какво се случи… те ли изхитряха, ние ли изглупяхме, че даваме толкова пари…
Все с надеждата да намерим точната гледачка.

# 413
Здравейте, момичета! 🙂
Виждам, че тук е оставен номер за контакт с ясновидка (0877649044), но няма име и това е малко информация, която не дава ясна представа за човека. Затова е трудно на тези, които я познават или са ползвали услугите ѝ, да споделят опита си и да помогнат на другите да се ориентират.

Бих искала да науча повече за услугите ѝ – как протича консултацията, какви методи използва и как хората се чувстват след нея.

Ако някой вече е имал опит с нея, ще е супер полезно да сподели впечатленията си, за да можем всички да вземем информирано решение. Благодаря предварително на всеки, който реши да сподели!

# 414
Нещо такова. Помолих приятелка да се обади. Държала се малко странно, бързала да претупа разговора. Казала, че приема на място, без час. Отиваш и чакаш, ако ти дойде реда, ако не - чакаш в друг ден и така.

# 415
Благодаря

# 416
Преди години като съм ходила да ми гледат на карти, жената първо хвърляше картите и започваше да говори какво вижда в минало, настояще и бъдеще. После те пита какво да пита картите.
А сега … кажи три въпроса и дай 60-80-100 лева.
Какво се случи… те ли изхитряха, ние ли изглупяхме, че даваме толкова пари…
Все с надеждата да намерим точната гледачка.
Предпоследният път, като ходих при баба Златка от Алдомировци, тя ми гледа.над 1 час, и колкото оставиш. Но не е за минало, а предимно по въпроси и хора, които те касаят, и за които искаш да питаш.

# 417
Здравейте, някой има ли отзиви за Хайрие от Боян Ботево, дали помага при алкохолна зависимост?

# 418
И аз се интересувам
И аз посетих Любомир Алексиев наскоро. За миналото ми позна абсолютно всичко с имена и места. Още в началото ми каза за какво съм дошла и описа ситуацията абсолютно точно. Предсказа ми малко неща за близкото бъдеще, едното се случи няколко дни след като бях при него. За другите ще почакам. Каза ми и неща и за много далечно бъдеще, ще видим дали ще се случат така. Като цяло бях много шокирана как още от началото започна да говори по темата ми толкова конкретно и не успях да запомня всичко затова си записах нов час за края на септември.
Здравейте, ми е ли да ми дадете малко повече информация къде приема, как става записването и каква е цената ако ви е удобно на лични. Благодаря.

# 419
И аз се интересувам
и аз се интересувам

Общи условия

Активация на акаунт