Въпрос за хемороиди

• 2 224
  • 33
  •   1
Отговори
# 15

Пила съм го, май съм пила всички или повечето

# 16
Биобаланс съм ползвала и бях много доволна.

# 17
На мен този Прокомбо такъв запек ми докара, че повече не искам да чувам за пробиотици.

# 18
Te затова са сто вида, защото на всеки различно действат. На мен пък Прокомбо ми докарва обратното, ако го пия всеки ден, и затова опитно съм установила, че през ден ми е ОК.

# 19
Задръстила съм се. Сега ще взема от гръцкото сладко и ако не подейства ще звъня на гастрото да ходя в болницата.

# 20
За хемороиди на хирург-проктолог съм ходила преди 2 години. Едва намерих такъв хирург, който прави преглед освен с туширане и с уред аноскоп, огледът е до 10 см навътре.
  А сигурно ли е, че са хемороиди? Да не е полип или дивертикули, но само с колоноскопия се вижда. Но при тях има и болка в червата.

# 21
Задръстила съм се. Сега ще взема от гръцкото сладко и ако не подейства ще звъня на гастрото да ходя в болницата.
Срещу запек това:

# 22
Здравейте, от април месец се боря с хемороиди, в края на май месец ходих на хирург, защото каквото и да правя не минават болките. След като посетих болничното заведение, доктора ми изписа свещички, за лечение на вътрешен твомбозирал хемороид, външните ги мазах с различни мазила, болката, която имах беше щипеща до неоставяща спокойствие след дефекация, при повторния преглед се оказа че имам и фисура, продължи с лечението свещичките, а отскоро и бани със смрадлика(тетра), но около единия външен, който е спокоен в момента, ми се появи един по малък (поне така си мисля, че е такова) който има гнойно връхче което изтича на моменти, сутрин няма но е подутичък, и като го пипам стои все има нещо подвижно вътре. Моля, някой за консултация, имал ли е такъв епизод в живота и оправил ли се е без намеса на хирургическа интервенция?
Благодаря ви предварително, бъдете здрави!

# 23
  • Цюрих
На мен пробиотиците ми докарват запек. Спри ги за седмица и пий кокосово масло преди лягане 2 ч.л. Смазва при изхождане. През ден яж зехтин на салата, сини сливи, поне 2 кивита и червено цвекло. Това са омекотяващи храни. Може да имаш фисура? Аз 1г мислех, че имам хемороиди, а се оказах с фисура. Мажа Проктен, Хеморел, цикатридина свещички, които при мен са ефективни.

# 24
Всички пробиотици докарват запек. Затова ги изписват с АБ, да не се подрискаш.

# 25
Здравейте при мен хемороидите се получиха след преглед - колоноскопия през ануса какво ли не съм пробвала лежах в болница поради голямата болка  но там само ме мазаха с някакви гелове и всяка сутрин доктора ми притискаше хемороидите навътре незнам колко правилно беше това или просто се забавляваше но на третия ден ме изписаха и бях по добре предписаха ми -маз Anysol и с него се оправих но след 3 години след запек пак се получиха

# 26
Аз от челен сблъсък да споделя... Но няма нищо общо с връзването, което се коментира де..
Отглеждам си хемороиди от 19 г, появиха ми след раждането на сина.. Имам си и клиника с разширени вени, което не помага особено на ситуацията..
И след като няколко пъти през годините се обостряха и затихваха, последните 1-2 месеца вече ми стана леко нетърпимо. Включително един външен тромбозирал, вътрешни, абе приказка..  Ходих на доктор, прегледа .. и доста бързичико се реших да ме оперира. С пълна упойка, за около час беше цялата процедура, вкл. излизането от упойка. Една нощ престой в  болницата и това беше.
Няма болка, няма опъване, няма кръв.. Да не кажа 1/6 от това, което беше като се активират... Направо не мога да повярвам защо съм се мъчила толкоз време и аз, ама пусто страх..
Та, д-р Милушев. Медлайн. Уникален е тоз човек. Предразполага, обяснява, супер внимателен.. Идете поне на преглед, със сигурсност ще ви обясни всички варианти за вашия случай...

# 27
Благодаря, духи- пухи , обмислям колоноскопия в Медлайн, но трябва да мине време от операцията на жлъчката и ще имам предвид този лекар. Не знам дали още при колоноскопията махат хемороиди и полипи, ако видят, че има? Или трябва отделно да се насрочи такава операция?

# 28
Благодаря, духи- пухи , обмислям колоноскопия в Медлайн, но трябва да мине време от операцията на жлъчката и ще имам предвид този лекар. Не знам дали още при колоноскопията махат хемороиди и полипи, ако видят, че има? Или трябва отделно да се насрочи такава операция?
Колоноскопията е изследване диагностично, няма общо с операция..
Операцията си е съвсем отделно.

# 29
Taka e  за хемороидите. Но полипи се махат по време на колоноскопията.

Общи условия

Активация на акаунт