Отговори
# 630

Керем Бурсин е гост на Анас Бухаш. Можете да гледате този приятен разговор
тази вечер в YouTube канала на Анас Бухаш/ABTalks.

`(горният пост е от снощи.)

Скрит текст:
19 август 2025
Днешното интервю с Abtalks, на Керем Бурсин, под надслов "Човекът зад името".
@/abtalks: "AB говори с Керем Бърсин. Целият епизод вторник (днес) в YouTube от 21:00 време ОАЕ,
след което от 19:00 часа Италия. Линк в БИОто ми от YouTube @/ABtalks.
#kerembursin #kerembürsin #thebursin #thebürsin
Интервюто излезе в Истанбул преди по-малко от 2 месеца от известния арабски излъчвател @/abtalks и водещ @/anasbukhash.
Забележка: Разглеждайки последователността на събития през последните месеци, днес става ясно маркетинговата стратегия на мениджърите на най-известните турски актьори в международен мащаб, тоест отговарящи на призива на арабския свят, през последните години активни повече от всякога в чужбина, в индустрията на шоу, стил, тренд, лукс, Високи бижута, дизайнер, архитектура, изкуство, култура, туризъм...
Относно Керем Бурсин, чиито проекти винаги са имали голям обществен успех в арабските страни, в репортажа с интервю на Elle Man Arabia със световната марка Cartier, последва ангажираността му като посланик Монблан за Близкия Изток (освен Индия, Африка и Турция, така наречените СРЕДНИ страни), новина, която имаше страхотно ехо в арабските списания!
Вчера IG история беше публикувана от Emile Zarife | AnaSharqi (заместник-редактор на @/esquirmiddleeast @/esquiresaudi) в Дубай, насочена към летището, след което историите за IG бяха публикувани от екипа на Керем Бурсин, от който излизат, базирани в Истанбул Emile Zarif (Esquire Middle Montblanc MEIA), вероятно за рекламен доклад на Montblanc за държавите от MEIA, редактиран от списание Esquire Middle East (M
Това внимание към арабския свят също е реципрочно, в смисъл, че световните и престижни марки на международно ниво, особено в луксозния сектор, днес се насочват и към Близкия Изток! Пример е подробната статия за Bürsin & Montblanc за Близкия Изток, от арабското списание rijalmagazine.com която публикувах в предишните си постове!

Очевидно тези  дни това интервю на Керем с дубайския журналист Анас Бухаш  ще измести за малко вниманието от новия му проект. Подозирам това, защото днес, 20 август,
ИГ е препълнен с постове със снимки, видеа и коментари за Керем
и снощното му продължително и направо изтощително интервю.

💖💖💖💖💖💖

# 631
"Платоничен" от 18 септември на Нетфликс

# 632
Интересни фрагмани на Керем, ще се гледа, няма начин. Лизге ме изненада, хареса ми как играе, но с Керем не си подхождат особено, защото възрастовата разлика си личи. Той има повече химия с Дениз Чакър, отколкото с малката. Както и да е, желая му успех. А Ойкю кой я излъгал, че става за комедия? И с тази несъразмерна физиономия... така и не я харесах. Гюпсето е топ. Ама най-топ си е Керем, разбира се.

# 633
"Съдбата на някои хора, сродната душа на други хора."

"Платоничен: Хотел Синьо пълнолуние" -
 18 септември, Нетфликс Turkey

https://www.instagram.com/reel/DNkS4CoxxiV/?igsh=MTZ6emZ5OG9yd2E0Zg==

Новото заглавие ми звучи много по добре с допълнението

„Когато учтив непознат със скрита цел се настанява в хотел „Синя луна“, хаос и неприлична романтика обгръщат двете нестабилни сестри, които работят там.“

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 12:22 от Miraland

# 634
Най-после! Откога го чакам този "Платооничен" Керем!!!

Новото заглавие е супер!

ПЛАТОНИЧЕН - ХОТЕЛ "СИНЯ ЛУНА"

Днес е сряда - прекрасен ден с Керем! Flowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/DNkZ1bMMmvZ/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DNkcquNM0Iv/?hl=bg

Скрит текст:
20 август 2025 г.
Колко пъти сме се оплаквали, че нямаме нищо ново за публикуване? Но сега, от известно време, не успяваме да завършим публикация и тогава пристига друга новина! „Криминалната драма“ Çarpıntı вече се конкурира с дигиталния сериал „комедия“, с международни събития, реклами, включително от световни марки, репортажи, интервюта и... чуждестранният фен дом все още трябва да се наслади на „наивния интроспективен“ филм Eflâtun и „комедията“ Şımarık! Накратко: всички гледаме Kerem Bürsin 24/7, а архивите ни на мобилните телефони се пълнят!
Промоционалната кампания за 8-серийния дигитален сериал Platonik Aşk по Netflix Turkey започна на 18 септември с този фантастичен клип! Наистина харесах образа на Каан, неговите необикновени изражения на лицето. Езикът на тялото на Керем е звезден и той успява да предаде съдържанието с жестове и погледи толкова интензивно, колкото и с езика си!

Режисьор
Онур Билгетай
Сценарий
Онур Билгетай
Гюпсе Йозай
Актьорски състав - Главни герои:
Гюпсе Йозай - Гюлтен
Ойкю Карайел - Недрет
Керем Бюрсин - Каан
Сюжет: Бизнесмен влиза в скромен бутиков хотел под псевдоним, пленявайки дъщерите на собственика: едната го вижда като сродна душа, другата като съдба.

@/netflixturkiye: „Съдбата на някои хора, сродните души на други. Платонически: Blue Full Moon Hotel, само по Netflix от 18 септември.“

А това вече не знам какво означава... !?!?

Турският актьор Карам Борсин гостува в следващия епизод на предаването Анас Бухш

💖💖💖💖💖

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 12:52 от jupetrov7

# 635
"Платоничен: Хотел Синьо пълнолуние"
 със световна премиера на Нетфликс,
на 18 септември - Италия, Франция, Испания, Германия, Швейцария, Словакия, Унгария, Бразилия, Мексико, Аржентина, Чили и други.....

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 13:37 от Miraland

# 636
Гюпсе е уникална актриса.
Очаквам да се търкаляме от смях на земята.

# 637
"Платоничен" от 18 септември на Нетфликс

Ойкю /Недрет/: „Той носеше синя риза, имаше сини детайли навсякъде, сякаш синя светлина се носеше от тялото му към сърцето ми“.

Гупсе /Гюлтен/: „Съдбата ми беше дошла, мускулите му дори се забелязваха през ризата му“.

Ойкю /Недрет/: „В този момент разбрах, че сродната ми душа дойде, за да ме допълни“.

Гупсе /Гюлтен/: „Той беше мъжът, за когото щях да се омъжа, това беше той“.

🤣🤣🤣🤣🤣

# 638

#platonik ще пристигне и в Латинска Америка, потвърдено
в страни като Мексико, Чили, Перу, Еквадор, Парагвай.
Сериалът идва в Netflix на 18 септември.. 🇪🇦🇹🇷

Само в България не идва... Disappointed Кой  знае кога ше дойде!
Може би няма кой да го преведе... Ха ха ха!

Днес, в Деня на актьора, празнуваме тези, които имат дарбата да превръщат емоциите в изкуство,
думите в чувства, а героите в живот.
Керем Бурсин, ти си живото доказателство, че актьорството надминава далеч отвъд изпълнението:
докосва сърцата, вдъхновява хората и създава светове, в които всички можем да мечтаем.
Неговият талант, харизма и отдаденост във всеки вестник ни напомнят за силата,
която изкуството трябва да свързва и трансформира.
Благодарим ви, че ни представихте незабравими образи и че показахте,
че да си актьор е преди всичко да дадеш душа на невидимото. 🌟
Честит ден на актьора!

Присъединявам се към това красиво пожелание.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, СКЪПИ КЕРЕМ![/b] Flowers Tulip

Един малък подарък от мен - полски цветя, любимите на Керем!

https://www.instagram.com/p/DNgSCJ5MNk9/?hl=bg

Септември ще е един многоочакван месец!

💖💖💖💖💖💖

Последна редакция: ср, 20 авг 2025, 18:57 от jupetrov7

# 639
Само аз успях да свикна с Йойкю сигурно в мен е грешката ,но пред Гупи зор работа.
Жива и здрава да е от Джан Бономо чакам лайк от Керо.

# 640
Тази забавна история, която събира две сестри, управляващи скромен бутиков хотел в Алачатъ с майка си, докато отчаяно чакат своите сродни души, неочаквано срещайки харизматичен непознат, който пристига в града, ще бъде премиерно излъчена по Netflix на 18 септември.

Скромен бутиков хотел, управляван от майка и двете ѝ дъщери в Алачатъ, привлича вниманието на инвеститорите заради отличното си местоположение. Красив бизнесмен, решен да придобие хотела въпреки твърдия отказ на майката да го продаде, го приема като предизвикателство и решава да отседне в хотела под различна самоличност. В момента, в който се настанява, той пленява сърцата на двете дъщери. Едната дъщеря вярва, че е намерила своята сродна душа, изпратена от вселената, докато другата е убедена, че съдбата ѝ най-накрая е пристигнала.

# 641

Само плаката ме пръска от смях

# 642
Гюпсе е родена за комедии.
Уникално смешни са. На Каан ще му се стъжни от сестрите 🤣

# 643

Знаете ли за какво е #platonik ?? Трейлърът ни показва две сестри,
изумени от пристигането на Каан. Но какви са намеренията на Каан?? 🇪🇦🇹🇷

Едно леко отклонение от двете ежедневни теми плюс арабското  интервю.
Клипче със снимки от култовия мафиотски сериал "Въпрос на чест".

https://www.instagram.com/p/DNg7m3JCkQW/?hl=bg

И една непозата досега красива снимка на Али Смит и Дерин от "Този град..."

Тази седмица, от 13 до 19 август, Керем Бюрсин е третата най-популярна личност
в социалните медии в Турция, според @adbatv 🇪🇦🇹🇷

💖💖💖

# 644
Добро утро! 🍀

Дениз на сета

Общи условия

Активация на акаунт