Отговори
# 735
Септември вече е тук! И е с ДВЕ премиери на Керем! Hands V

УСПЕХ ЗА КЕРЕМ!!! !! Flowers Four Leaf Clover

(Продуцентите като че ли нарочно са натаманили излъчването на първия епизод
с един от най-популярните футболни двубои, специално за Турция...)

Хайде наа първото кафе с Керем през септември!

Ето и часовата листа за Латинска Америка за първата премиера "Сърцебиене". Hands V

В ИГ страницата "Изуството на Керем Бюрсин".

https://www.instagram.com/p/DOCBOmRABzB/?hl=bg&img_index=1

https://www.instagram.com/p/DOCBOmRABzB/?hl=bg&img_index=7

💖💖💖

# 736
Майката на Нилпери е починала. Днес е погребението. 💔

Керем

# 737
Керем на погребение не ходи по принцип знам че Нил му е близка но от на дядо му не е ходил много колеги не са я оставили сама което е чудесно

# 738
Нов фрагман на Платоничен

Всичко в хотел „Мави Долунай“ – скромен бутиков хотел, управляван от майка и двете ѝ дъщери в Алачатъ, ще се промени с първата стъпка, направена от бизнесмена Каан (Керем Бюрсин) в града. Неговото местоположение привлича вниманието на множество инвеститори и той пристига, за да купи хотела. Той бързо се превръща в зеницата на окото на Гюлтен (Гюпсе Йозай) и Недрет (Ойкю Карайел). Когато интензивното внимание, което Каан получава, се разпростира отвъд двете жени и обхваща целия град, нещата приемат все по-абсурден обрат и животът на всички се променя завинаги.

# 739
Мире нали бяха казали че е отрицателна ролята му?🤔
Да не би да се опитва да вземе хотела?

# 740
Нил е еддна оот най-блииззките му прриятелки - кой знае колко му е мъчно,
особено ако я е познавал. Мир на праха й. Hands Pray
Така е... след хубавото винагти идва  и нещо лошо...

https://www.instagram.com/p/DODmfATjKIN/?hl=bg

💚💚💚

# 741
Мире нали бяха казали че е отрицателна ролята му?🤔
Да не би да се опитва да вземе хотела?

Не знам колко отрицателен ще е, но ще иска да вземе хотела.

Промо снимки

# 742
Прилича ми на сериалите на Гюлсе Бирсел които правеше преди жив абсурд с комедия.
Впрочем Сарп Апак също му е била предложила Гюпсе тая роля до колкото разбрах от едно негово интервю.
Филмите и бяха много добри надявам се и сериала да е така.
Абсурда от днес няма са го коментирам дори това е погребение не сватба всеки може да отиде до колкото знам не са нужни покани.

# 743
Нов фрагман на Платоничен

Всичко в хотел „Мави Долунай“ – скромен бутиков хотел, управляван от майка и двете ѝ дъщери в Алачатъ, ще се промени с първата стъпка, направена от бизнесмена Каан (Керем Бюрсин) в града. Неговото местоположение привлича вниманието на множество инвеститори и той пристига, за да купи хотела. Той бързо се превръща в зеницата на окото на Гюлтен (Гюпсе Йозай) и Недрет (Ойкю Карайел). Когато интензивното внимание, което Каан получава, се разпростира отвъд двете жени и обхваща целия град, нещата приемат все по-абсурден обрат и животът на всички се променя завинаги.

Жесток фрагман, жесток... Много ще се забавлявам Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт