(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 23 206
  • 223
  •   1
Отговори
# 180
Халеф
Изгледах 2-та епизода, може би утре ще има превод и на 3-ти. И аз за сега съм със смесени чувства - нещо ми харесва, нещо не съм сигурна с продължаването от моя страна. Разбира се, че двете ГГ са полусестри, но дали Серхат ще консумира и брака си с Йлдъз? Какво би станало във филма - 2 клана, кръвна вражда, пистолети се вадят за щяло и нещяло, освен любовният триъгълник какво още може да се случи, не виждам, ама поне още един епизод ще погледна.

РЕВНОСТ/ЗАВИСТ
Не съм изгледала 3-ти епизод, но и с този сериал съм на кантар - нещо "да", нещо "не". Очертава ми се като изпълнен със женски интриги, което може да бъде интересно донякъде, но бързо може да омръзне. Все пак трябва да има някакъв смисъл във всичко това, а то за един мъж... /шегичка/.

Ако някой, който е добре в рейтингите, дали може да даде инфо какви са за тези двата?
Халеф за сега е с доста по-добър рейтинг.Това е от последния епизод ,но и с предините беше
по-висок😉

# 181
Благодаря за рейтингите! Нормално ми се вижда - Халеф е по-близко някак си до турските вкусове, все пак Турция не е само Истанбул, и къде ли не може да има подобни взаимоотношения, традиции, аги, вражди... "Ревност"/Завист - може да е по-интересен за женската публика, макар че в сериала има и тънки и не толкова психологични моменти. Но някак си всички жени до сега правят успешни интриги, ама много успешни, което в реалния живот не става така. Там интересен характер ми е Нюзхет, много добре се справя със ситуациите, лавира между тях, но не се разбира истинското му намерение. Актьорът е много красив.

# 182
Нещо което забелязвам че сериалите които са в момента хит или са бъдещ хит се снимат извън Истанбул. ДГ , Халеф и сега идващия проект на Енгин Плодородни земи се снима в Адана може доста да обърка сметките за рейтингите с тези които се снимат в Истанбул. Халеф и ПЗ може да са такива. Също така новия сериал на Улаш Това море ще прелее се снима в Трабзон също може да се окаже хит.
Помня преди години какъв хит беше Имало едно време в Чукурова който също май се снимаше в Адана.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:21 от itshristina

# 183
Не, че го пожелавам на някого, ама честно не вярвам Земите да се задържат! Защо просто Белчим Билгин не е главна актриса, а тази🙃 Нищо против личността и, ама не може да се сравнява с нейната игра.

# 184
Каквото такова ще видим. Аз заради Енгин ще гледам.

# 185
И аз ще го гледам заради Енгин, интересен ми е /не знаех че и пише/,  особено след Фара. Дано да е по-много пластов, с различни сюжетни линии, да не е само пистолети, вражда и отмъщение.

# 186
Леман
Бурчин колко ми е липсвала не е истина просто 🥰 Уникална игра от всички, но историята е толкова мязаща на другата женска продукция с Аслъхан Г. Тук има голямо наблягане на децата и донякъде майката на Леман. Много мила сцена беше когато тя се натъжи за цветето, доктора го прегледа и тя се зарадва след това. Много добре написани сцени, това с душа, това с думите и към "приятелките" на Леман. Ще видим какво ще стане с рейта, но се надявам да има промяна с историята и да не върви като копие на него. Все пак и Дуйгу участва там, всичко напомня на него.

Огледалото
Азра беше супер сладка, от де я намерили не знам, но в бъдеще се надявам да и дадат шанс. Не е истина как от един луд, тя намери друг. Четох, че новото и лице е лицето на гаджето на доктора. Той и затова се вцепени като махна превръзките. Малко муден ми се стори иначе. А мъжа на Азра явно си пада по садо-мазо неща, иначе нямаше да допусне работничката там и тя после да излезе толкова нахилена. Честно казано аз вярвам, че между него и Азра още в началото е нямало любов. Не мога и да реша кой е главен от мъжете🙃

Очите
Ех, гледам сторитата на някои актьори. Уникално Ризе, дано имаме шанс повече да се нагледаме на тази красота. Иначе фрага е бомба. Май този луд ранява Гюнеш, гледах е на земята накрая 🤕😪

# 187
# 188
# 189
Също канала в YouTube го дават.

# 190
Е щом е така ще го гледам направо по турската тв
Благодаря ви!
Токущо прочетох информация, че актьора който играе Боран и беше гост сега е включен в главните актьори. Сценаристката съвсем изтрещя явно ще събуждат Боран. Ако продължат в този дух ще ме загубят като зрител.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:07 от didanka73

# 191
Здравейте,момичета
Да се включа и аз с коментар за Халеф.
Чета,че харесвате героинята на Йълдъз..
Аз не харесвам този тип жени
Въпреки,че човекът е женен и съпругата му е до него,прави всичко възможно да го съблазни..
А и той един....обичал бил!
Как ми идва да му свия един зад врата и да му кажа кого и колко обича-мизерник
В инстаграм,разбира се,туркините подкрепят Йълдъз
Май повечето са подвласни на навици,традиции и обичаи и са луднали по несподелената любов на горката Йълдъз
Аз изцяло съм настраната на Мелек и ако съм на нейно място,ще разхвърлям всички мухлясали от традиции и простотия там
Все си мисля,че той ще избере Йълдъз,но в крайна сметка ще съжалява
Това моме е в състояние да убие в пристъп на ревност.Кого-ще видим!
И още нещо,което много ме зачуди.
Къде отиде интелигентния лекар?Нали не искаше това,което прави в момента?
На негово място се появи човек,който с лека ръка приема тези традиции,които ненавиждаше преди това.
И вместо да се бори срещу тях,той пое по течението с пищови,тукати и смърт...

# 192
Халеф
Аз мисля, че, ако не бе така, нямаше да има филм. Катарзиси много биха могли да бъдат, вкл. Мелек е от там, от тях. Дори живяла различно, тя ЕС тази кръв. За хората по тези ширини не е лесно просто да се разхвърля. Там можеш и да умреш за това. За тях по -важен е религиозен брак плюс да имаш две жени и тук пъти е зачеквано, не го приемам, просто факти.

# 193
  • Кърджали
Халеф не съм го гледала като цяло, но от това, което ми е попадало, няма сила, която да ме накара да харесам Йълдъз. Но като цяло сценаристите играят и по двамата лагера и накрая ще останат на положението и двата стола та на земята...

Аз загледах Taşacak ha bu deniz/Ще прелее това това море. Яко ме увлича и ако не си позволят да го развалят за мен това ще ми е един от двата сериала на сезона. Много добра игра,  добра история ....

Другият сериал, който си харесах е на Сема "Измамници".Сема Ергенекон си е Сема Ергенекон, от първия епизод ме направи на луда калинка

# 194
Проблема на морето е че продуценти са OGN който е продуцирал рибарчето.... ще почнат да се дънят въпроса е кога.

Общи условия

Активация на акаунт