(4) Турски сериали без собствена тема в платформата

• 25 762
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
Розите на Мурат

Не знам как се казват героите, но онази жена, която убиха в първи епизод в басейна (най-сетне нещо интересно откъм убийство си казвах) нещо гледам се съживила. Защо така? Тогава не беше ли убита или е било сън?

# 226
Беше в кома.

# 227
Розите на Мурат

Не знам как се казват героите, но онази жена, която убиха в първи епизод в басейна (най-сетне нещо интересно откъм убийство си казвах) нещо гледам се съживила. Защо така? Тогава не беше ли убита или е било сън?
Не беше съвсем убита, а в кома, до снощи. Joy

# 228
Розите
Тази ще създава много проблеми.Особено след снощния епизод ,и новия фраг.Не обича никой освен себе си.Ужасна майка и жена.Голяма гад с една дума.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 11:32 от *Ани*

# 229
Добър ден!
Вече започна отпадането на сериалите.
Непозната в огледалото - приключва в 7ми епизод.

Аз съм нейната майка свършва в 4ти епизод.

Като гледам рейтинга от вчера май и Леман крачи към края си. Жалко за екипите.

# 230
Аз съм Леман

Дано да им се даде шанс, сега като завърши и Огледалото, дано имат пришълци. Миналата седмица имаха доста високи рейтинги🥲 Наистина се чудя какво не им харесва толкова, отдавна не сме виждали тези лица, историята не е нищо непознато, но пък не е зле.

Огледалото

Почна супер много да ме товари психически, от една страна добре, че приключва. Не стига на Гюлсерен Будайджъоглу психясалите истории, ами и това😒

# 231
Интересно. Трите сериала които са с финал са адаптации.

"Аз съм майка му" сериалът е местна адаптация на продукцията от Южна Корея "Lie After Lie",

"Любов и сълзи" сериалът е адаптация на популярната продукция от Южна Корея Queen of Tears,

"Чужденецът в огледалото" сериалът също е адаптация на Let Me Introduce Her от Южна Корея.

Аз съм Леман сценариската беше и в "Див" сцелия сезон 2 и тотално обърка сериала и го провали и тук виждам че става така може би..

# 232
То тя не го е провалила, даже жената добра история изкара от тема, която беше изчерпана отдавна😀

# 233
Напротив провали сериала защото се водеше по акъла на феновете и какво искат и отделно вкара ненужни хора и остави Серхан който толкова злини направи, направи Яман ненужен буквално. За този сериал единствената грешка беше че незавърши с един сезон.

# 234
То тя не го е провалила, даже жената добра история изкара от тема, която беше изчерпана отдавна😀

Мила, сега като те подхванат разни пишман местни писатели/сценаристи 😜 ти да видиш😀
И аз мисля,  че сценаристката поносимо заплете интригите там , но било каквото било 🤔

Наследник - зовът на корените
След 8 изгледани епизода, нещо ме обхвана досада. Бавно, привлечено действие. Разкри се коя е майката на. Мелек и нищо. Пак на половината, пак лъжи. Не ми се иска Йълдъз да спечели, ама кой ли ме пита мен.

Скрит текст:
Корейските сериали, който се опитват да адаптират за турските зрители наистина нямат успех по ред причини.
"Кралица на сълзите" имаше 16-18 серии, не по дълги от 1час, рейтинга беше чудесен и дори феновете искаха втори сезон. Другите два също се приеха добре. В ЮКорея няма прекратен, свален сериал. И там обаче киноиндустрията има явно проблеми, защото започнаха да намаляват сериите на 12 броя. Историческите им сериали са с 20, 24 до 50 максимум.

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 21:35 от Dimeto_M

# 235
Диме, гледах 1 серия на "Наследник - зовът на корените" най-вече заради Айбюке, че я харесвам. Май  и втора започнах, но дотам. Тази ситуация с две жени ми е силно непоносима и даже заради добрите актьори не ми се гледа. Жалко, и тримата главни герои харесвам.
И много алтъни, байгън! Satisfied

Последна редакция: нд, 09 ное 2025, 22:17 от oncee

# 236
Аз съм Леман
Нямам думи за рейтинга му, но актьорския състав кърти! Вчера такъв майсторлък гледах от Бурчин Терзиоглу, върнах се на Пойраз и сцената с болницата там. Не знам кой се е сетил и за Селин Шекерджи и Тансел Онгел, но браво! Толкова лица, които отдавна не бях виждала. Вчера за мен блесна и Джерен Айрук, не знам как да опиша колко съм възхитена от всичко. Дано не го финализират, гледам и сценаристката писала, че била много горда и продължавали... сега покрай проблема на Ноу с името, се надявам да не обърнат внимание на рейта и да го гледаме поне до нова година Sweat

# 237
О, изтекли са думите на актьорите с наркотици:
К. Ака: В Банког се почувствах зле, за главоболието ми го дадоха като лекарство в болницата.
Д. и Д. Талу: Вземаме антидепресанти, не наркотици.
М. Акдюлгер: В пътуването си извън страната вземах.
Д. Полат: В изкуствената коса може да е причината.
К. Ълдъръм: Резултатите са грешни!

Общи условия

Активация на акаунт