🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 197
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София /Абсурдистан
Коя беше Христина?

# 1 381
Татко Сашко?

Честит имен ден на празнуващите!

# 1 382
Кристина е русата адвокатка, която беше на среща с Евгени на яхтата. Яко кринджава среща, не си паснаха като химия, та дори и като хранителни предпочитания.

Даже и в Господарите е влязла тази култова среща: https://www.youtube.com/watch?v=0HvLD-4MkNc&ab_channel=%D0%9 … IGospodarinaefira

Той се прояви нетолерантен към нейната глутенова непоносимост, а в същото време очаква хората да приемат вегетарианството му.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 22:23 от Анонимен

# 1 383
Кристина, мисля, се казваше.

# 1 384
някой може ли да бъде така прекрасно добър , да направи един график на риалититата , кое от кога , кои дни иот колко . От опит знам, че с  повече от едно не се справям, и второто обикновено го зарязвам по някое време.Сега вече, като яко натренирана , мисля да се справя с две наведнъж , ама да видим , мозъчните клетки вече са все по ограничени, с колко ще мога да се разделя Kissing Heart

# 1 385
Явно е била Кристина. Така или иначе си беше, според мен, една от най-хубавите в нейния сезон, а и сега също се откроява в промото. Изобщо не очаквах Денис да се появи, но това обяснява как изведнъж започна нов подкаст.  Grinning

# 1 386
Ето го култовия статус на Кристина от времето на епизода с изгонването й:

# 1 387
Като прочетох Кристина и си помислих,че горджъса топ гримьорката ще влиза Bowtie

# 1 388
Наистина много интересно как Кристина се е навила да участва отново в такъв формат. Надявам се да видим повече от нея, на мен лично ми е симпатична, не е простовата като повечето участнички.

# 1 389
Кристина уж млада, уж хубава, а има излъчване на дръпнато лелче. 🤔

# 1 390
Значи кастингът, за който тече реклама, е за обикновения Ерген. Него пак ли Ники Николов ще го прави?

# 1 391
Кристина уж млада, уж хубава, а има излъчване на дръпнато лелче. 🤔
Не е и проста, но явно си е такава - по-дистанцирана. На мен ми е студена точно като северните народи - като някоя немкиня, скандинавка или рускиня. И даже визуално ми прилича на рускиня.

Цитат
някой може ли да бъде така прекрасно добър , да направи един график на риалититата , кое от кога , кои дни и от колко . От опит знам, че с  повече от едно не се справям, и второто обикновено го зарязвам по някое време.
@AuroraBB хубава идея! Аз искам да добавя към това молба някой да извади отнякъде рейтингите на досегашните 4 сезона, ако е възможно.

Имаше сравнение между 1 и 2 сезон. Ако помня добре 1-ви имаше по-високи върхове, с конкретни епизоди с по-голяма гледаемост спрамо С2, но и повече спадове. При С2 интригата между Елена и Валерия държеше рейтинга стабилен от епизод на епизод.

Ще е интересно да видим сравнение между всичките четири. Интересно ми е дали С4 е с по-висок рейтинг спрямо С3. По време на 3-ти bTV показателно мълчаха за рейтинга, докато за C4 пускаха статии колко добър е.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 12:45 от Анонимен

# 1 392
Въх, мари майкоууу! Току що видях рекламата на “ЕргенЯ“! Това трябва да го дават след полунощ или някой трябва да сезира СЕМ! Изглежда като за предаване за пълнолетни извратеняци...
Няма да си го причиня.

# 1 393
Diavolo беше така любезен да систематизира предаванията и даде препратка към негов пост, който синтезира рейтингите и е публикуван в тази тема. Ще го намерите в скрития текст, защото е дълъг, няма спойлери.

Скрит текст:
Ама защо хората не четат или не си записват, запазват и т.н.
Публикувал съм инфото няколко пъти в няколко теми. И тук и в Ергенът.

Ето последният ми пост с инфо. От 02.06.2025 г. в настоящата тема за Ергенът с коментар + таблици.
Копирам:

Скрит текст:
На въпроса на СлаБе за ТВ рейтингите на Ергенът.

По мои спомени най-гледаните сезони са първи и втори, най-зле сезон 3. Като този сезон 4 е константно по-добър от сезон 3, но по-слаб от сезони 1 и 2 и то не с малко. Така че Ники Николов и Наум Шопов лъжат. Барометър може да ви е Туджаров. Щом нито веднъж не каза, че рейтингите къртят значи трябва да ви е ясно...
Специално за сезони 3 и 4 на Ергенът в темите за ТВ Спамочата може да видите седмица по седмица всички ТВ рейтинги. Но просто трябва да си играете с търсачката или да гледате моите мнения.
Нямам време да пускам всичко седмица по седмица, камо ли да изчислявам усреднен рейтинг.

Ето какво показват финалните епизоди на Ергенът през годините. То това е показателно и няма смисъл да се гледа назад, защото финала се гледа не само от редовната публика през сезона, но дори идват и тези, които са се отказали през сезона, дошли само за да видят финала.
От тези резултати се вижда, че финалът на сезон 4 е най-слабия, като рейтинг. Вдигна се голяма патардия, но само заради Преди обед, но това е постфактум.

2022 г. - сезон 1
Скрит текст:

2023 г. - сезон 2
Скрит текст:

2024 г. - сезон 3
Скрит текст:

2025 г. - сезон 4
Скрит текст:

Ето и разбивка на лидерите, 2022 срещу 2023
Скрит текст:

Календар
Този календар няколко пъти беше променян. Както винаги е пълна каша с нашите две телевизии, които си правят каквото им скимне. Не се наемам да съм последна инстанция.

Игри на волята (НОВА)
8 септември, 20:00 ч.
Първата седмица ще се излъчва от понеделник до неделя, всеки Божи ден.
От седмица 2 си минават в стандартното времетраене: от понеделник до петък + събота - кастинг битка. Т.е. 6 дена седмично.
Понеделник, сряда и петък предаването ще е 3 часа. Вторник и четвъртък 2 часа. Събота 1 час.

Биг брадър (НОВА)
21 септември, 20:00 ч.
Нямам идея колко дни ще се излъчва и как и къде ще го вместят . Би трябвало да се излъчва вторник и четвъртък със сигурност (тогава ИВ приключва в 22:00 ч.), не знам за неделя, може би само старта ще е в неделя и после ще е Пееш или лъжеш.

Диви и красиви (НОВА)
01.09 - 05.09 от 21:00 до 22:00.
10, 11 и 12 септември (вторник, сряда и четвъртък) от 22:00 до 23:00 ч.
16 и 18 септември (вторник и четвъртък) от 22:00 до 00:00 ч.
Финал: На 19.09, 21:00 ч. - на живо.

Пееш или лъжеш (НОВА)
28 септември, 20:00 ч. (би трябвало да е само неделя и да спори с България търси талант).

Traitors: Игра на предатели (bTV)
16 септември, вторник, 20:00 - 22:00 ч.
Засега се планира да се излъчва само във вторник.

Ергенът: Любов в Рая (bTV)
Премиера на 1 септември. Ще се излъчва от понеделник до сряда от 21:30 до 23:00 ч.
От 8 септември понеделник ще се излъчва от 22:00 до 23:30 ч.

България търси талант (bTV)
14.09, 20:00 ч. (би трябвало да е само в неделя и да спори с Пееш или лъжеш).

Колко ми даваш (bTV)
09.09, 20:00 - 22:00 (би трябвало да се излъчва два пъти седмично, но кой знае...).

Кой да знае? (bTV)
Премиера на 01.09, 20:00 ч. Ще се излъчва от понеделник до петък от 20:00 до 21:30 ч.

П.П. Ако имате интерес към повече от 2-3 предавания в ТВ ефира или рейтингите ви съветвам да се запишете за тази тема за ТВ спамочат, която е в раздел Потребителски групи, има доста информация.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 21:07 от Clouded

# 1 394
Следващата седмица Ергенът е от понеделник до сряда от 21.30
От 8 септември пак от понеделник до сряда вече от 22.00
Това е последното решение на Бтв,но очаквам пак да го променят с времето

Общи условия

Активация на акаунт