Отговори
# 360
  • София
Нещо странично,  в момента гледам стари сезон на оригиналното Desafio, и последната седмица тубата ме залива с реклами на всички есенни шоута на БТВ (и нито едно на Нова). Бих казал добро позициониране Hands Clap
И между другото, ако някой си мисли че нашите игри са нагласени, да изгледа сезони 9-ти до 12-ти (90% от правилата, игрите и врътките на ИВ са почти 1:1 с точно тези 4 сезона). В сравнение с колумбийците, нашите са още в пелени JoyJoyJoy

# 361
  • София
Язък, че писах такива фермани да обяснявам как на Ергенът ще му е трудно в менгемето на ИВ, явно са ме прочели и са сменили тактиката. Ще атакуват първи, като реално няма да имат конкуренция в този часови пояс. 😈😉

# 362
  • Разпиляна във въображението
Няма само Нова да сменят дни и часове Simple Smile

# 363
Откъде дойде това, че “Предателите“ ще е И в сряда?
Няма такова нещо, само във вторник ще се излъчва, веднъж седмично.
Освен ако днес няма нова информация.
Днес тъкмо прочетох ,че реално ще се излъчва само вторник от 20-22ч.Започва от 16 септимври.

# 364
Кукушев коментира новия ТВ сезон. А водещият говори на бесен диалект Grinning

# 365
Водещият всъщност е професионален актьор, даже май е от един випуск с Чефо. Не знам защо все още говори така.

# 366
E то и Чефо мьекаше зверски преди десетина години, като работеше в предаването на Г.Любенов по БНТ. Сега е поизчистил акцента.

А Кукушев казва ли нещо интересно, че още не съм гледал подкаста, няма време... Подкастът е на Vbox7, а платформата нали е към НОВА ТВ, обсъждат ли и риалитита по БТВ?

# 367
Кристина уж млада, уж хубава, а има излъчване на дръпнато лелче. 🤔
Не е и проста, но явно си е такава - по-дистанцирана. На мен ми е студена точно като северните народи - като някоя немкиня, скандинавка или рускиня. И даже визуално ми прилича на рускиня.

Цитат
някой може ли да бъде така прекрасно добър , да направи един график на риалититата , кое от кога , кои дни и от колко . От опит знам, че с  повече от едно не се справям, и второто обикновено го зарязвам по някое време.
@AuroraBB хубава идея! Аз искам да добавя към това молба някой да извади отнякъде рейтингите на досегашните 4 сезона, ако е възможно.

Имаше сравнение между 1 и 2 сезон. Ако помня добре 1-ви имаше по-високи върхове, с конкретни епизоди с по-голяма гледаемост спрамо С2, но и повече спадове. При С2 интригата между Елена и Валерия държеше рейтинга стабилен от епизод на епизод.

Ще е интересно да видим сравнение между всичките четири. Интересно ми е дали С4 е с по-висок рейтинг спрямо С3. По време на 3-ти bTV показателно мълчаха за рейтинга, докато за C4 пускаха статии колко добър е.

В темата за Ергенът питат за сравнение на рейтингите на 4-те сезона, както и молят за график за риалититата. Ако на някой му се занимава, поствам тук.

# 368
  • София
Ама защо хората не четат или не си записват, запазват и т.н.
Публикувал съм инфото няколко пъти в няколко теми. И тук и в Ергенът.

Ето последният ми пост с инфо. От 02.06.2025 г. в настоящата тема за Ергенът с коментар + таблици.
Копирам:

Скрит текст:
На въпроса на СлаБе за ТВ рейтингите на Ергенът.

По мои спомени най-гледаните сезони са първи и втори, най-зле сезон 3. Като този сезон 4 е константно по-добър от сезон 3, но по-слаб от сезони 1 и 2 и то не с малко. Така че Ники Николов и Наум Шопов лъжат. Барометър може да ви е Туджаров. Щом нито веднъж не каза, че рейтингите къртят значи трябва да ви е ясно...
Специално за сезони 3 и 4 на Ергенът в темите за ТВ Спамочата може да видите седмица по седмица всички ТВ рейтинги. Но просто трябва да си играете с търсачката или да гледате моите мнения.
Нямам време да пускам всичко седмица по седмица, камо ли да изчислявам усреднен рейтинг.

Ето какво показват финалните епизоди на Ергенът през годините. То това е показателно и няма смисъл да се гледа назад, защото финала се гледа не само от редовната публика през сезона, но дори идват и тези, които са се отказали през сезона, дошли само за да видят финала.
От тези резултати се вижда, че финалът на сезон 4 е най-слабия, като рейтинг. Вдигна се голяма патардия, но само заради Преди обед, но това е постфактум.

2022 г. - сезон 1
Скрит текст:

2023 г. - сезон 2
Скрит текст:

2024 г. - сезон 3
Скрит текст:

2025 г. - сезон 4
Скрит текст:

Ето и разбивка на лидерите, 2022 срещу 2023
Скрит текст:

Календар
Този календар няколко пъти беше променян. Както винаги е пълна каша с нашите две телевизии, които си правят каквото им скимне. Не се наемам да съм последна инстанция.

Игри на волята (НОВА)
8 септември, 20:00 ч.
Първата седмица ще се излъчва от понеделник до неделя, всеки Божи ден.
От седмица 2 си минават в стандартното времетраене: от понеделник до петък + събота - кастинг битка. Т.е. 6 дена седмично.
Понеделник, сряда и петък предаването ще е 3 часа. Вторник и четвъртък 2 часа. Събота 1 час.

Биг брадър (НОВА)
21 септември, 20:00 ч.
Нямам идея колко дни ще се излъчва и как и къде ще го вместят . Би трябвало да се излъчва вторник и четвъртък със сигурност (тогава ИВ приключва в 22:00 ч.), не знам за неделя, може би само старта ще е в неделя и после ще е Пееш или лъжеш.

Диви и красиви (НОВА)
01.09 - 05.09 от 21:00 до 22:00.
10, 11 и 12 септември (вторник, сряда и четвъртък) от 22:00 до 23:00 ч.
16 и 18 септември (вторник и четвъртък) от 22:00 до 00:00 ч.
Финал: На 19.09, 21:00 ч. - на живо.

Пееш или лъжеш (НОВА)
28 септември, 20:00 ч. (би трябвало да е само неделя и да спори с България търси талант).

Traitors: Игра на предатели (bTV)
16 септември, вторник, 20:00 - 22:00 ч.
Засега се планира да се излъчва само във вторник.

Ергенът: Любов в Рая (bTV)
Премиера на 1 септември. Ще се излъчва от понеделник до сряда от 21:30 до 23:00 ч.
От 8 септември понеделник ще се излъчва от 22:00 до 23:30 ч.

България търси талант (bTV)
14.09, 20:00 ч. (би трябвало да е само в неделя и да спори с Пееш или лъжеш).

Колко ми даваш (bTV)
09.09, 20:00 - 22:00 (би трябвало да се излъчва два пъти седмично, но кой знае...).

Кой да знае? (bTV)
Премиера на 01.09, 20:00 ч. Ще се излъчва от понеделник до петък от 20:00 до 21:30 ч.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 20:07 от Diavolo

# 369
Много благодаря!
Да се радваме тези с интерактивна телевизия, че сайтовете и на двете големи телевизии са толкова абсурдни, че не може да се наваксват епизодите през тях...

# 370
И аз благодаря!
Като цяло е спаднала гледамеостта на телевизия изобщо, интересно.
На общия фон обаче последния сезон 4 се представя никак не зле, бил е Новините. Миналата година с Алек новините и Денсинг старс са по-гледани, очаквано с такива кандидатки.

# 371
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊
Новият ТВ сезон чука на вратата... Време е и за нашата традиционна анкета. 🙂

Резултатите от предната анкета можете да видите в архив секцията за анкети на 1 стр. в основното мнение.
Най-важното: Трейтърс: Игра на предатели победи в оспорвана битка с 3 гласа, Игри на волята.

* На първия въпрос имате всички опции, вие решавате колко да изберете.
* На дуелите избирате приоритетното ви шоу в конкретния ТВ слот.

На 1 стр. в основното мнение най-отгоре съм добавил и новите риалити предавания през есен/зима' 2025 - кога започват, от колко часа и колко дни в седмицата ще се излъчват.
Разбира се информацията не е последна, тъй като НОВА и bTV си променят датите през ден... Но следете и там за информация. Когато науча нещо ново относно дадено предаване ще редактирам. 🙂

# 372
  • софия
На последния въпрос - заложих Игрите пред Предателите.
Даже и след последния сезон 6, още не мога да се откажа от ИВ. Много залагах на гривните миналата година, но нещо не се получи химията при мен  - гледах ги през пръсти и уффф, ИВ ми останаха фаворити.

Сега - с надежда Предателите да ми се качат на първо място. Гласувах, че ще гледам ИВ, но реално този идеално избран  вторник - най-вероятно ще съм на Предателите. Grinning
Та малко ми се изкривява гласа на последния въпрос Stuck Out Tongue Winking Eye

Понеделник залагам на ДиК.
Тези в рая, чекнах, че ще ги гледам, ама не е сигурно.
ББ - не е моето.
По- скоро онлайн варианта ще довърша - на запис  и на скорост ми е по- лесно да наваксвам с тъпотийки от този тип формат.

Пет риалити-та съм чекнала, ще гледам и подкастите и коментари към тях.
Тук във форума темите  следя -  абе аз съм си нинджа, ако успея. Joy

А Дяволо е черна нинджа Hug
Как успяваш, човек?
Евала за труда и ентусиазма  Hug

# 373
Заложих основно на Трейтърс и Кой да знае. Но ще следя и Стани богат и Пееш или лъжеш.

Смятах да гледам Ергенът, но последното инфо, което срещам за него, ме отказа. Може да хвърлям по едно око, но вече почти нямам никакъв интерес.
Затова когато се застъпват с ИВ, сигурно повече ще гледам тях, въпреки че и те не са китка.

# 374
Да започна с може би добрата новина, че Венета Райкова е новата водеща на "Преди обед", в момента я дават.  Отървахме се от онези три кокошки, въпреки, че Оля я включиха в някакъв репортаж и очевидно пак ще слушаме логорея, акцент и диалект в едно при някои от интервютата. Но е хубаво, че не е основен водещ (мое мнение).

Относно анкетата, ще гледам: Биг Брадър, Диви и Красиви, Игри на волята, Трейтърс и Ергенът.  Абсолютно в скоби и ей така, за запълване на време мога да пусна Колко ми даваш, Стани богат и/или Кой да знае.  Твърдо НЕ на Пееш или лъжеш и България търси талант.

Относно "коя телевизия" предпочитам, на този въпрос никога не мога да отговоря, защото в моята глава не се дели нищо на телевизии, а на предавания. И ДВЕТЕ телевизии имат супер предавания, и двете телевизии имат предавания, които не ми допадат.
Така че на въпроса "кой канал ще гледате в реално време" НЕ отговорих. Защото днес е едно, утре друго. Например във вторник в реално време ще гледам Трейтърс по БТВ, но в повечето от другите дни ще гледам Игри на волята по НОВА в реално време.  И то.. като казвам "реално време", имам предвид... да пусна към 20.30, за да мога да прескачам рекламите после, та реалното време го настигам едва към края на предаването.  В никакъв случай няма да си губя времето с 10 минутните рекламни блокове на НОВА.

Относно Ергенът/Диви и красиви, в реално време ще си пускам Ергенът, а Диви и красиви после на 1.25х скорост от ютюб.

Последна редакция: пн, 01 сеп 2025, 10:31 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт