🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 161 090
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 45
Джия за Мартина, Мартин и Даниела при Ивайло
 Тоя пък, отговаря на всеки коментар 🤦‍♀️

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 18:20 от Glutenfree

# 46
Аз не мога да разбера как бивша любовница и настояща любовница, и двете вече валидирани от въпросния мутренски син, си стават приятелки и си вярват...

# 47
Не че Емануела се изказа красиво/меко казано/за Мартина и това,че няма деца все още,но и Джия каза,че Динев и Емануела са имали отношения навремето.Те имат и дете,това не го спомена,на мен ми прозвуча все едно не му отдава важност,което е кофти,все едно пее в един глас с Мартина,която навремето,по думи на Емануела, едва ли не *го е насърчавала Динев ,да се държи като освободен от отговорности мъж/за мен е със зрялост и вид на гимназист,да се потретя/.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 10:49 от Морана

# 48
  • София
Аз не мога да разбера как бивша любовница и настояща любовница, и двете вече валидирани от въпросния мутренски син, си стават приятелки и си вярват...
И аз не мога да си го обясня това. За мен явно са лишени от морални ценности, от достойнство? 

Ваня Червенкова бе гост на Мон Дьо и много правилно се изказа за голяма част от днешните инфлуенсърки.. родни и чуждестранни. И като цяло за момите, носят скъпи дрехи, обувки, а дори едната обувка сама не могат да си купят. Тъжно, но всеки си избира пътя в живота. Спомена и за книгата на Даца и как може да се купува.

# 49
Да си отговоря сама на въпросите:
1. Кой сезон ви беше най-интересен - сезон 4 цялостно, защото през целия сезон имаше интересни моменти. Към сезон 2 съм имала най-голям интерес, но не през целия сезон и както в последствие се оказа - било е фалшиво.
2. Кой тип продукция - за интересна не знам, но предпочитам продукцията на Николов. Не се чувствам лъгана и подценявана откъм интелект. Надявам се в нов сезон с повече време за работа, да е по-сполучливо.
3. На кой Ерген симпатизирате най-много - гласувах за Мартин, но реално на последните четирима симпатизирам много с уговорки:
Мартин - не ми харесва мизогинистичното настроение към жените, които го привличат интимно; сякаш с жените, към които няма такъв интерес, е уважителен
Васил - не ми хареса престореното му поведение в предаването, след него ми допада на 100%
Виктор - не ми хареса в почти никоя ситуация с жени в предаването, иначе много бих си паснала с него като приятелче
Алек - не ми харесваше, че буташе Магдалена до финала, както и поведението му в Преди обед. Дори и това да не са били негови избори, все пак това съм видяла.

За първите двама трябва много да се насиля да измисля нещо, което ми харесва.
4. Със сигурност да не е само един, дали ще са двама или трима - без значение, но гласувах за двама.
5. Ерген в Рая ще гледам задължително, ако ще и само неприятни участници да са викнали, а да видим дали ще ми задържи интереса.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 11:04 от Clouded

# 50
Мерси за новата тема!По повод анкетата,да се отчета:

1.Сезон 2 с Евгени ми беше най-интересен,тук в темата също беше често напечено,имаше интрига до края.

2.На Радо Тушев,макар да е отнасял много критични мнения от мен.

3.Оф,май на Васил.

4.Двама ергени.

5.Зависи от участниците.Макар да е по-различен формат,С3 например изобщо не ми грабна вниманието,чат-пат пусках.

# 51
  • София
Благодаря за темата и за анкетата. Гласувах, моите отговори изцяло съвпадат с масовката Simple Smile

# 52
  • в сърцето на един мъж...
Пуснах да чуя двете песни, замесени в 'скандала' Laughing Не слушам чалга и вероятно това е първата песен на Емануела, която чувам, обаче е класи над тази на Ванеса, пък била и тя с кака Софка.

Не, че е по темата, ама да си кажа 🤣

И на мен на Емануела повече ми хареса Simple Smile И аз ги пуснах да чуя за какво става дума.

Мерси за темата!
По въпросите от анкетата - за предните сезони почти нищо не мога да кажа, понеже не съм ги гледала. От този ми хареса Васил. Предпочитам като че ли двама ергени, по-добра динамика има, повече внимание се обръща на жените. За следващ сезон - зависи от участниците.

# 53
Но един милион гледания за пет дни на интервюто на Мартин е колкото 25 пълни стадиона "Васил Левски", което за "малката" България е толкова много, че тази популярност води към въороса, дали Мартин е готов, със същата своя откровеност, да влезе в политиката.
Извинете ме, но с глас се смея/ не ми се цитират чаршафи но цялото мнение е писано като по поръчка, да погледнем към Мартин със страхопочитание, ние, седящите на стадиона и да се затичаме да гласуваме за него.
Това е същия Мартин, дето не можа с една жена да се справи.
Ще оправя държавата.

Марто като гледаемост е в компанията на Господарите: меринджея, Митьо Пищова, Емил Каменов, Луна GrinningGrinningGrinning Даже "Луна-президент" има над 1млн., предлагам да я направим президент, все пак сме 30 пълни стадиона.

Клоуна държавник направихте. Няма да е сефте де

# 54
Емануела хем никак не се интересува от Ергенчо, както сама го нарече, хем от самото начало знаела коя ще избере, как ще се развие сюжетната линия,кои ще са за фон и коя- главно действащо лице, респективно- защо… Мартин не я интересува, пък не спира да го плюЙ. 😀
Явно и двамата са изключително токсични личности.

# 55
От къде тръгна информацията, че Даниела е Айгюл?
В Чепеларе има род Рупецови, които са българи.
Скрит текст:
Дори и помакиня да е, е странно да е била с турско име.Чепеларските помаци са масово с български имена, не се турчеят. Някои имат и турски имена като аналог на българските, но неофициални, ползват ги в тесен семеен кръг или изобщо не ги ползват. Турски семейства няма, имало е навремето но са се изселили (или са ги изселили). Има цигански семейства с турски имена, но тук едва ли е такъв случая.

# 56
Благодаря за темите, Clouded ! Flowers Rose

Най-вълнуващ за мен беше втори сезон. Дали защото и във форума беше олеле, но това е Simple Smile
Най-добрия Ерген е Мартин.
Предпочитам НН за продуцент, но да има повече време за подготовка и бюджет, както и да не се бърка в решенията на ергените и момите.
Предпочитам да са повече ергени, гласувах за трима, но в случая дори по-важно е качеството.
Ще видя участниците и ако има интересни характери, сигурно ще гледам "Любов в Рая".

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 17:22 от ladonnae

# 57
  • Somewhere beyond the moon and stars
Скрит текст:
Дори и помакиня да е, е странно да е била с турско име.Чепеларските помаци са масово с български имена, не се турчеят. Някои имат и турски имена като аналог на българските, но неофициални, ползват ги в тесен семеен кръг или изобщо не ги ползват. Турски семейства няма, имало е навремето но са се изселили (или са ги изселили). Има цигански семейства с турски имена, но тук едва ли е такъв случая.

И аз това се чудя от доста време, видях само няколко публикации в доста съмнителни жълти медии, които си противоречат една с друга.

# 58
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:

И аз това се чудя от доста време, видях само няколко публикации в доста съмнителни жълти медии, които си противоречат една с друга.

Вероятно от там, от където идва информация за четиримата любовника...

# 59
  • София
Скрит текст:
Покрай информацията със запорите излезе. Баща й се казва Гюнер, така е вписана тя в ТР - Даниела Гюнер Рупецова. Дали наистина се е казвала Айгюл, това не знам.

Общи условия

Активация на акаунт