🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 173 263
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 570
Това не беше ли една от най-лошите и антихимични срещи в историята на предаването?

Ако са се хванали ще е голям майтап.

# 571
Тази даже не я помня 🙈

# 572
Именно.
Още при представянето й не я харесах.
Надали са се хванали, защото Евгени не я хареса още в предаването.
От първата секунда беше запленен от Валерия.

Това не беше ли една от най-лошите и антихимични срещи в историята на предаването?

Ако са се хванали ще е голям майтап.

# 573
Излезе ми заглавие, че Мартин ще участва в ново реалити, но не успях да прочета кое

# 574
Чудя им се на продуцентите,каква им е гениалната мислА да ми го навират този по риалититата.
Като с "На кафе",едни и същи вече години ги канят,скоро Теньо Гогов дали са го канили?!Толкова ли няма как да се лансират нови лица..

П.п.Фен съм на риалититата /без Вип/Биг брадър/,пускам тв само за това,обаче ако ще ги джуркат едни и същи,мерси.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 10:17 от Морана

# 575
  • в сърцето на един мъж...
Излезе ми заглавие, че Мартин ще участва в ново реалити, но не успях да прочета кое

Задаваха му въпроси в инстаграм, той каза, че още не е решил дали ще участва, но се изкушавал Simple Smile Явно му се услади славата.

# 576
За кое предаване става въпрос?

# 577
  • София / Пловдив

Ако влезе с Даца в Биг брадър, определено ще е шоу.

# 578
Шегувате се, ама Марто и Даца във Вип Брадъра ще е грандиозно шоу
Жалко, че всеки от тях двамата ще настоява да знае предварително има ли шанс за такъв капан

# 579
Според мен на Мартин няма да му издържат нервите-  много повече се пали от Даниела.

# 580
  • в сърцето на един мъж...

Той лично не каза, само си се подхилква по неговия си начин. Може и да се гласи да влезе някъде

# 581
Btv официално обявиха от есента, че започва    The traitors. Да не става въпрос за него

# 582
  • Варна
Това пък какво риалити е?

# 583

Предполагам в новото предаване на БТВ "Предателите".

# 584
Скрит текст:
Задаваха му въпроси в инстаграм, той каза, че още не е решил дали ще участва, но се изкушавал Simple Smile Явно му се услади славата.
Да му имам "славата"... 😆
Пу-пу, да я нямам никогаШ!

Общи условия

Активация на акаунт