🌹 Ергенът 🌹Между два сезона 2025

• 169 303
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 1 320
Коя е Дебора Добрева?!

Една, която обикаля Витошка полугола и стана известна покрай Дани Петканов.
Но евала на женичката - работи в БАН и прави експерименти с водород. Май и докторска степен има.

# 1 321
  • България
Дебора отдавна не работи в БАН или с наука. В момента е пройдоха.

# 1 322
Ааа една проскубана с вид на наркоманка, дето се похвали, че с някакъв политик има нещо си... Laughing Въх! Айде, нема нужда! Close

# 1 323
Гледам 41 нови коментара от тази сутрин и си казвам: "Сигурно нещо много готино са качили за сезона в темата", а то...егати тъпотията. Разочарована съм. Не ми се гледат поредните дебили. Изобщо, по риалититата е тази година е: хвани единия, *дари другия.

# 1 324
  • България
Идвам с информация за единия от участниците: мъжът с телефона от промото е на 29, казва се Виктор, учил е компютърни науки във ФМИ-СУ. Много мазен тип, който напредва с ласкателства. Участвал е в старт-ъп за шоколад с виагра.

# 1 325
Едно риалити е като единично ухапване от пчела. Организмът се справя . Те обче ще ни бомбардират с цял рояк . Вече става смъртоносно за мозъчните клетки

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 20:40 от AuroraBB

# 1 326
На това разчитат - повече народ да затъпее...

# 1 327
Ами, да, това е лесно смилаемо, евтино и търсено-огледало на гледащите. Публиката с поне малко акъл и интереси се оказва наказана в ъгъла.

# 1 328
Сигурно има наблюдатели , следящи нивото на затъпяване на населението . Предполагам докладват така - във форумът БГ Мама все още има следи на разумен живот , заредете още едно с ергени , моми ,джендъри , в Рая , Ада на Марс Joy

# 1 329
Ех, ако бяха взели Дебора Добрева(братлеее) за водеща...Joy
Още една луда, защото участничките са им малко. Ши мъ обидиш.
Е нали все има оплаквания в темите, че не взимали учени жени с кариери или били скучни за ефира. Ето една, която има докторат, а не е скучна. Grin

А за мъжете - ОМГ! Досега държаха ниво с тях. Мартин и Евгени ми бяха най-зле, но като ги гледам тези са направо супер! Ще има да търсим Викторовците, Васил, Алек и Евгени. Но поне ще има смях, това е сигурно.

Очаквах след ДиК в Ергенът да е по-високо нивото, но покрай тях май тези в ДиК ще ни се сторят направо приемливи. Захаросани батки-клонинги с чалга под ръка, Родос ще заприлича на Слънчака. Дано някога стигнат пак до нивото от първите 2 сезона. Не ми се гледат простотии в стил Биг Брадър.

# 1 330
Идвам с информация за единия от участниците: мъжът с телефона от промото е на 29, казва се Виктор, учил е компютърни науки във ФМИ-СУ. Много мазен тип, който напредва с ласкателства. Участвал е в старт-ъп за шоколад с виагра.
Кажи честно! Laughing Smile

# 1 331
Очаквах след ДиК в Ергенът да е по-високо нивото, но покрай тях май тези в ДиК ще ни се сторят направо приемливи. Захаросани батки-клонинги с чалга под ръка, Родос ще заприлича на Слънчака. Дано някога стигнат пак до нивото от първите 2 сезона. Не ми се гледат простотии в стил Биг Брадър.
Да н’се обиждаме. В Биг Брадър има 100 пъти повече романтика, отколкото в “Ергенът”. 😁

# 1 332
Да н’се обиждаме. В Биг Брадър има 100 пъти повече романтика, отколкото в “Ергенът”. 😁
Има и друго, аз изгледах малко от първия епизод на Д и К, определено има хора, които носят нещо на втория етаж, но това се размива в общия замисъл.. Евтина продукция от всякъде.  Сега пак си ги пуснах. Направи ми впечатление, че Елвира е все така неориентирана и с изцъклен поглед, а Магиту каза: Подготвила съм ви една кутия с празни листчЕта.

# 1 333
Трагедия са всичките...

# 1 334
Така е. Но какво читаво ще гледаме тази година е въпросът...

Общи условия

Активация на акаунт