Подарък за баща ми

• 417
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, много ми е трудно да избера подарък за татко, който да му хареса. Имам чувството, че никога не успявам да го зарадвам истински. Тази година искам да е различно и ще помоля за вашата помощ.

Харесва всичко на тема Япония, спортува редовно, има домашни любимци куче и птиче, обича да чете автобиографии, книги за самопомощ и икономическа литература.

# 1
Бюджет? Подари му катана, ама не сувенирна, а работеща, макар и не по оригинална технология. Но едно 500 лева ще отидат поне. Затова без бюджет не се пита Simple Smile

# 2
Японски нож Hocho или някоя книга (напр. Ikigai: The Japanese Secret to a Long and Happy Life), а може и двете

# 3
Аз лично бих подарила преживяване. Примерно от Makaroon. Ако не му хареса може да си смени преживяването с друго. Аз често залагам на такива подаръци за близки, когато бюджета ми е по-голям.

# 4
Хубава книга с японско бойно и философко-духовно учение с хубав формат и илюстрации и изобщо някое приятно, красиво и лусозно издание. Може и нещо за изкуството Икебана , творчество и сушевна хармония ... За кучето и птичето нищо. Бих уважила човека.

# 5
И аз бих подарила преживяване. Или пък по-бюджетно - ако обича планината, отивате двамата с кучето за ден или повече някъде, където можете да правите леки или не толкова леки екскурзии. Или пък му подаряваш екскурзионно летуване.

С годините установих, че ми е все по-важно да прекарвам време със семейството си и не говоря само за детето, то е ясно - с цялата рода.

# 6
Суши, маратонки, анцунг, кутия Animal Pak и книга Нравствени Писма до Луцилий.

Общи условия

Активация на акаунт